• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 günde 10 kilo

Takibe aldım hemen.sağol canım:))
Yalnız benim topik arkadaßlarım sana çok kızacak beni yoldan çıkardın diye.sagolsunlar beni çoook severler:KK51:
ben alıştım ya bu duruma burda bazı kadınlar beni sevmiyor canları sağolsun ben paylaşıyorum hem ne kızacaklar sana tembel diyenler utansın:))

Başka öğun yok muuuuuu?? Sanki önceki sayfalarda yazmıştın bir şeylero_O
o ruya ben yazmadım burda 2 diyet varda ondan kafanız karışıyor 3 lider ruh var 2 aslan bir koç bir aslan 7 günde 10 demiş diğer aslan kükremiş lahana diyeti demiş aslanlardan korkan koç meeeee lemiş elma yeşildir yeşil olsun demiş öle bir durum işte:)))

o ruya ben yazmadım burda 2 diyet varda ondan kafanız karışıyor 3 lider ruh var 2 aslan bir koç bir aslan 7 günde 10 demiş diğer aslan kükremiş lahana diyeti demiş aslanlardan korkan koç meeeee lemiş elma yeşildir yeşil olsun demiş öle bir durum işte:)))
Aha aha ahaaa:KK70::KK70:yarıldım gülmekteeennn:KK70:olabilir karıştırmışımdır:cool:

beyendin dimi olay bir konu ben 2009 da 48-50 kg arası olduğum için hiç incelememişim geçen düşünüyorum ben nasıl bu diyeti atlamışım diye insan zayıfken pek ilgilenmiyor böle şeylerle:))) allahım yakında bugün ne giysem topikleri açalım inşallah 36 bedenlede bol geliyor diye ağlayalım inşallah
Ayyyy ağzından baaaal damlıyorrr inşallahhh:KK9::rolleyes::KK5:

Aha aha ahaaa:KK70::KK70:yarıldım gülmekteeennn:KK70:olabilir karıştırmışımdır:cool:
:))) ama bak şimdi isveç diyeti diyorlar ya burası karışık buraya gelenin kafası karışıyor ruyacımda yok dün akşamda uyuyakalmış bana soruyorlar ben benim diyeti anlatıyorum yok diyorlar konu başlıklı diyet diyorum sahibi yok gelsin açıklar bize onlara benim diyet soruluyor cidden ağır bir topik bari hızlıca zayıflayalımda kilolarımızla dahada ağırlaştırmayalım zeki insanlar kaldırabiliyor sadece bak sen hemen çözdün olayı;)

Ayyyy ağzından baaaal damlıyorrr inşallahhh:KK9::rolleyes::KK5:
inşallah canım benim sıkıntı yok her diyet bizimdir önemli olan araç değil amaçtır biz eminim vereceğiz burda sabit tek bir düşünce var tam gaz tam destek bak elenaya gazı aldı yürümeye gitti elmalarıda aldı bugün yarın oda başlıyor hayırlısı ile vereceğiz ruya belli değil naptı bilmiyorum sahte ruya dediğine bakma ruha gibi kız 8 saniyede yok oluyor:)

:))) ama bak şimdi isveç diyeti diyorlar ya burası karışık buraya gelenin kafası karışıyor ruyacımda yok dün akşamda uyuyakalmış bana soruyorlar ben benim diyeti anlatıyorum yok diyorlar konu başlıklı diyet diyorum sahibi yok gelsin açıklar bize onlara benim diyet soruluyor cidden ağır bir topik bari hızlıca zayıflayalımda kilolarımızla dahada ağırlaştırmayalım zeki insanlar kaldırabiliyor sadece bak sen hemen çözdün olayı:KK66:
:KK73:ohhhh aldım gazı:KK48::KK15:

inşallah canım benim sıkıntı yok her diyet bizimdir önemli olan araç değil amaçtır biz eminim vereceğiz burda sabit tek bir düşünce var tam gaz tam destek bak elenaya gazı aldı yürümeye gitti elmalarıda aldı bugün yarın oda başlıyor hayırlısı ile vereceğiz ruya belli değil naptı bilmiyorum sahte ruya dediğine bakma ruha gibi kız 8 saniyede yok oluyor:)
:confused:misafiri vardır belkimmm.hem ctesi bugün. Biz de birazdan eşimle bira keyfi yapıcazz:KK53:ben de :KK55:

valla birada baya bir kalori var kiz en iyisi icme su ic veya yesil cay onceleri bende iciyordum esimle gobek yapiyor hem bira
Maalesef göbek yapıyor dediğin gibi. Ama yanında sohbet çok keyifli oluyor.örnegin tv izlerken asla içmeyiz.aslında bizim için sohbete meze.vazgeçemeeeeem:KK47::KK48:

Back