- 8 Nisan 2015
- 276
- 62
- 13
- 43
- Konu Sahibi sahte_ruya
-
valla birada baya bir kalori var kiz en iyisi icme su ic veya yesil cay onceleri bende iciyordum esimle gobek yapiyor hem bira
bu gecelik iç bari :)) biz kalori açısından diyoruz canım benim keyfini yap bari bir tane iç fazla içmeArada bir seviyoruz, k eyif alıyoruz
Saat kaç canım orda?geldim :) baya bi hizli yurudum suanda o yuzden hic leslie yapasim yok sabahmi yapsamki
afiyet olsun o zamanMaalesef göbek yapıyor dediğin gibi. Ama yanında sohbet çok keyifli oluyor.örnegin tv izlerken asla içmeyiz.aslında bizim için sohbete meze.vazgeçemeeeeem
Zaten benim kotam 1.ikinciyi bünyem almıyor.gözlerim de kapanıyor.dışarda hiç içemiyorum o yüzdenbu gecelik iç bari :)) biz kalori açısından diyoruz canım benim keyfini yap bari bir tane iç fazla içme
Sağol canımmmm.benimki de gözünu dikti tv ye.belki kalır bu geceafiyet olsun o zaman
Saat kaç canım orda?
bu gecelik iç bari :)) biz kalori açısından diyoruz canım benim keyfini yap bari bir tane iç fazla içme
sen gel burda çık dolaş öle serbest serbest :)suanda saat 23:01 canim burada ama iste cumartesi oldugu icin sokaklar kalabalik herseyin serbest oldugu bir ulke olunca
Türklere nasıl davranıyor lar peki?? Yaban ellerde yaşamak nasıl bir duygu canım?suanda saat 23:01 canim burada ama iste cumartesi oldugu icin sokaklar kalabalik herseyin serbest oldugu bir ulke olunca
sen gel burda çık dolaş öle serbest serbest :)
Adamları böyle konularda yalnız bırakmamak lazım canım. İplerini gevşek tutup hiç tutmuyormuş gibi yapmalıyızbenim esimde evde icer arada sirada oyle keyif icin onceleri bende eslik ederdim artik bayadir eslik etmiyorum
Türklere nasıl davranıyor lar peki?? Yaban ellerde yaşamak nasıl bir duygu canım?
Ay çok sevindim adınıza canım.iyi geceler hepinizeee:)))burasi kucuk turkiye diye bilirim hep turk benim kaldigim yer turk komsularimiz felan cok ve ben burda yetistigim icin zorluk cekmiyorum esimde 3 sene olacak buraya geleli oda hic zorluk cekmedi suanda calistigi mekan bile turklerin yani pazarlarda marketlerde ankaranin baglarini caliyorlar o derece yani
Adamları böyle konularda yalnız bırakmamak lazım canım. İplerini gevşek tutup hiç tutmuyormuş gibi yapmalıyız
Ay çok sevindim adınıza canım.iyi geceler hepinizeee:)))
iyi geceler canım benim netle alakalı sorunlarım oluyor oda rejimemi girdi nedir enerjisi çok düşük :) kusuruna bakmayacağız artık kopup duruyor
iç ben demin içtim en fazla uyku kaçırıyor canımbugun 4 kupa yesil cay ictim dusundumde birtane daha icsemi :)
iç ben demin içtim en fazla uyku kaçırıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?