- 8 Nisan 2015
- 276
- 62
- 13
- 43
- Konu Sahibi sahte_ruya
ne ilginç benimde yok dün gece 4 falan yattım sabah 10 da kalktım valla anlamıyorum çay yüzündenmi acabavalla uykumda yok zaten oyle geldim oturdum kaldim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne ilginç benimde yok dün gece 4 falan yattım sabah 10 da kalktım valla anlamıyorum çay yüzündenmi acabavalla uykumda yok zaten oyle geldim oturdum kaldim :)
ne ilginç benimde yok dün gece 4 falan yattım sabah 10 da kalktım valla anlamıyorum çay yüzündenmi acaba
hangi konudan memnun kalan varmı diye sordunBEN DE YAPAYIM YAPIP MEMNUN ARKADAŞLAR VAR MI
BEN DE YAPAYIM YAPIP MEMNUN ARKADAŞLAR VAR MI
BU DİYETLE Mİbugün 5. günüm bitti 7 kilo verdim 78 dim 71 oldum:)
hangi konudan memnun kalan varmı diye sordun
ay ben de uygulayım hem bebek istiyorum aykumru kaç kilodan kaça düşmüşben sabah basliyorum allahin izniyle :) aykumru arkadasim yapmis ve halende yapmakta ona faydasi cok olmus
yok ben elma diyeti yaptım bu diyeti rüya yapıyor ama o bu gece uğramadı hala elenada lahana yaptı burası az karıştıda ondan sordum hangi konuda diyeBU DİYETLE Mİ
diyeti kasteddim yani gerçekten kilo veriliyor mu ben de dukan yaptımm bıraktım tatlı krizlerim kilolarımdan bıktımhangi konudan memnun kalan varmı diye sordun
kusura bakma canım ben direk ilk sayfayı okuduğımdan ay bu kilolar başa belayok ben elma diyeti yaptım bu diyeti rüya yapıyor ama o bu gece uğramadı hala elenada lahana yaptı burası az karıştıda ondan sordum hangi konuda diye
78 den 71 eay ben de uygulayım hem bebek istiyorum aykumru kaç kilodan kaça düşmüş
elma diyetinde surekli elma mı yeniyor78 den 71 e
87 benim kilom canım çok iyi kilo vermişsin tost ekmeği falan hep aynı yiyoruz aralarda yeşil elmaben 5 gunde 7 kilo vrdim senin kilon kaç
canım tarçın insülini dengeliyor hangi diyeti yaparsan yap bir meyvana yada çayına bir miktar at ama fazla kullanma bebekte istiyorsan az kullan aynı zamanda doğum kontrol içinde kullanılıyor zerdeçal tarçın ve zencefil dozunu aşmayın sakın sonra regl olmakta zorlanırsınızdiyeti kasteddim yani gerçekten kilo veriliyor mu ben de dukan yaptımm bıraktım tatlı krizlerim kilolarımdan bıktım
evet canım87 benim kilom canım çok iyi kilo vermişsin tost ekmeği falan hep aynı yiyoruz aralarda yeşil elma
tarşın az da olsun evet kullanayım ben evet bebiş istiyoruz canım dikkat edeyimcanım tarçın insülini dengeliyor hangi diyeti yaparsan yap bir meyvana yada çayına bir miktar at ama fazla kullanma bebekte istiyorsan az kullan aynı zamanda doğum kontrol içinde kullanılıyor zerdeçal tarçın ve zencefil dozunu aşmayın sakın sonra regl olmakta zorlanırsınız
ne kadarlık evlisintarşın az da olsun evet kullanayım ben evet bebiş istiyoruz canım dikkat edeyim