• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 günde 10 kilo

yok ben elma diyeti yaptım bu diyeti rüya yapıyor ama o bu gece uğramadı hala elenada lahana yaptı burası az karıştıda ondan sordum hangi konuda diye
kusura bakma canım ben direk ilk sayfayı okuduğımdan ay bu kilolar başa bela

iki dilim kepek ekmeği tost ekmek olandan arasına bir kirbit kutusu kadar peynir domates salatalık katı yumurta zeytin 4-5 tane yada ezmesini sür tuz yok baharat kullanabilirsin sonra kahvaltını 8 de mi yaptın 10 da bir elma 12 14 16 öle gidiyor 2 saat arayla yeşil ekşi elma ye 3lt su 3-4 fincan yeşil çay

diyeti kasteddim yani gerçekten kilo veriliyor mu ben de dukan yaptımm bıraktım tatlı krizlerim kilolarımdan bıktım
canım tarçın insülini dengeliyor hangi diyeti yaparsan yap bir meyvana yada çayına bir miktar at ama fazla kullanma bebekte istiyorsan az kullan aynı zamanda doğum kontrol içinde kullanılıyor zerdeçal tarçın ve zencefil dozunu aşmayın sakın sonra regl olmakta zorlanırsınız

canım tarçın insülini dengeliyor hangi diyeti yaparsan yap bir meyvana yada çayına bir miktar at ama fazla kullanma bebekte istiyorsan az kullan aynı zamanda doğum kontrol içinde kullanılıyor zerdeçal tarçın ve zencefil dozunu aşmayın sakın sonra regl olmakta zorlanırsınız
tarşın az da olsun evet kullanayım ben evet bebiş istiyoruz canım dikkat edeyim

Back