• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim ve bazı şeyler gözüme batmaya başladı

12 yılda alacagım maaşın 22 bin olduguna inanan birisine aile eberdumanında yaşamak bile fazla olmuş.
Yan dal olarak aşçılık yaptıgı şirkette maaşının 48 bin olduguna inanması da tabi ayrı bir motivasyon :D
ahahah valla her yazılanı yazıyosun ama bunu da sen yazmışsın 20 verirse iyi diye :-D finans müdürü seni. evet yemek de yaptım pişman da değilim 20 bin tl ile böyle övünen 48 bin tlyi alsan her gün yemek yaparmışsın :-D dava açılıyormuş burda neden daha önce söylemedin

ve yemekcileri yokken ya da izindeyken kaç defa 12 kisiye yemek yaptım hamileyken dusuk riskimm var iğne vurulmama rağmen yemek yaptım bunların hepsini belirticem

hamile halimle yemek yaptım yazmısım defalarca kısmını okumadım zaten oraya yazdıgımda yeni hamieydim nasıl defalarca yapacagım ? mutfak calısanı bi gun yoktu

Hangisi doğru hangisi yalan, ikisini de siz yazmışsınız. Yahu derdiniz varsa derman arıyorsanız güzelce yazın biz de elimizden geldiğince yardım edelim. Bir yazdığınız bir diğerini tutmuyor. Bırakın da çift doktoralı yüksek lisanslı 3-4 lisan bilen kariyerli hanımlar diplomalarını karşılaştırsınlar. Gerçi bana göre bunlar insanın kalitesini göstermez. Hayran olunacak lise mezunu kadınlar var. Yalan söyleyene de bırakın biraz saydıralım. Kocasının ailesinin istediği yerde yaşayan, maaşını kocasına veren, ben bilmem beyim bilir diyen, kocasıyla baş başa dışarı çıkamayan, doğacak çocuğunun ismini koyamayan da kariyerden bahsetmesin. Akıl istiyorsanız çözüm arıyorsanız dürüstçe yazın. Bu aynen olan şikayetleri doktora söylemeyip ya da semptom uydurup düzgün tedavi istemeye benziyor.

ahahah valla her yazılanı yazıyosun ama bunu da sen yazmışsın 20 verirse iyi diye :-D finans müdürü seni. evet yemek de yaptım pişman da değilim 20 bin tl ile böyle övünen 48 bin tlyi alsan her gün yemek yaparmışsın :-D dava açılıyormuş burda neden daha önce söylemedin
Kız sen okuduğunu da anlamıyorsun kadın yüzde 20 zam demiş, hemen cevap yetiştireyim diye hızlı hızlı okursan olacağı bu

Yaparım aşkım. Yüzde 20 o 20 k degil. Muhasebe işleminde okuduğunu anlamak ve detayın mevzuata göre işlenmesi çok önemli. Bunu kenarda durması gereken not diye defterine yaz ki unutmayasın.
Ha dava konusuna sanal platformda işlenen hakaret suçları için dava açıldıgını bilmemen ve burada öğrenmen bu kadar diploma güzeline hiç yakışmadı, bunu ninem bile bilirken ''bana niye haber vermedin'' demek senin bilgi eksikliğin.
Ayrıca tekrar dava konusuna gelince davanı aç ve de ki ; Aile eberdumanında yaşadıgım için ve iş yerinde 12 kişiye aşçının izin günlerinde ve hastalık sebebiyle gelmediği için yaptıgım meslek koduna aykırı büyük yazayım yine DEFALARCA yan dal aşçılığının diploma güzellemesi yaparken suratıma suratıma çarptıkları için bir tık incindim.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Son düzenleme:
niye senin problemlerin mi var harfler büyük olunca bağırılıyo mu ahhahahhahaa HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHA çalışıyorum caps lock açık. senle konusurken bu kadar özen gösteremem cünkü özen göstereceğim biri değilsin :)
Hiç yakıştıramadım
Sanki über düzey diplomalı hanımefendi değilde kenar mahalle çingene gibi ağzını yirtiyorsun

Diplomalı olunca gerçek hayati iyimi yöneteceğinizi düşündünüz .
Başımızda onca diplomalı var bakin yurdun haline

para bende kalırsa da batarız, erkek oldugu için değil tutumlu biri olmadıgım savurgan oldugum için eşime verdim :) yine bu da yanlış anlaşılmış
O zaman bunu belirtseydiniz öyle değerlendirirdik :) bu kadar olay üstüne bir de maaşı vermeniz şok etkisi yarattı. Etrafımda maaşını eşine verenler var aynı sebeplerden, sonra bu hayatını yönetmeye dönüyor. Hele sizin durumunuzdan önce burdan başlayarak sınırları çizmenizi öneririm.

O zaman bunu belirtseydiniz öyle değerlendirirdik :) bu kadar olay üstüne bir de maaşı vermeniz şok etkisi yarattı. Etrafımda maaşını eşine verenler var aynı sebeplerden, sonra bu hayatını yönetmeye dönüyor. Hele sizin durumunuzdan önce burdan başlayarak sınırları çizmenizi öneririm.
Teşekkkür ederim maaş konusunu konuştum. Ev arkadaşlığı gibi ortak ödeyip kalan parayı harcamamak için ikimizinde kullanabildiği ortak bi hesap açacağız

senden izin mi alacaktım dakika başı buraya mı baktım sence ? yazdım cıktım burda aşkımlı boş arkadaşlıklar edinmedim :-D hayatsız ya
Ama aşkım neden böyle üzücü, kalp kırmalı messıncırlar yazıp kahrediyorsun ki.
Kalbim bir elif miktarı incindi.

Diplomanız cahilliğinizi alamamış maalesef. Konunuz bambaşka bir şeyken neden inatla diploma diploma tutturdunuz? Ayrıca diplomanızın olması yaşadıklarınıza engel olmamış belli ki, sallamamış kimse diplomanızı
dedi çok okuyan çok konuşan ama az bilen kadın :-D

Bunu kocana söyle.
arkadaşa katılıyorum

konu sahibi bunu eşinize söylerek başlayın işe ne demek parayı ona dökmek
hesabım bende kalsın veya ortak hesap açalım diyin en en önce

siz de kv yi kırmayayım diye yiyorsunuz onlarda bunu da kesmek için "yok anne eşimle başbaşa yiyeyim hazırlarım ben sağol" vs diyin net olun
eşinizde iş yok anlaşıldı

birileri nasıl peşinize takılıyor.. plan yapın ve kimse dahil olmayacak diyin
çocuk yokken yapmaya başlamanız lazım yoksa işiniz daha da zor

aa zeka küpü, bu platformda anne grubuna yazdıgımda zaten gebeliğimden şüpheşenmiştim kürtaj mı olsaydım :-D
Hanımefendi, korunurken; korunmaniza rağmen mi hamile kaldınız yoksa çocuk istediğiniz için mi hamile kaldınız? İki farklı yerde iki farkli cümle kullanmışsınız bu konuyu aydınlatır mısınız ona göre yorumlayalim

Hanımefendi, korunurken; korunmaniza rağmen mi hamile kaldınız yoksa çocuk istediğiniz için mi hamile kaldınız? İki farklı yerde iki farkli cümle kullanmışsınız bu konuyu aydınlatır mısınız ona göre yorumlayalim
Daha çalıştıgı yerde kaç kere yemek yaptıgını aydınlatamadık.
hshsh

Back