• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim ve bazı şeyler gözüme batmaya başladı

Aşkım mı :-D ooffffff kimlerle muhatap oldum ben ya kahretsin :)
Aşkım sen koskoca kayınaile kolonisi ile aile ebardumanında yaşamış ve dahi çeşitli halleriyle muhatap olmuş insansın niye sonradan görmüş gibi davranıyorsun ki ?
Sanırsın kulliyede saten sabahlığı ile ortada sallanan kadındı da çizgisini biz üfeledik hshs

Çocuk sahibi olduğunuz için hiç gitmemişsiniz gibi olmayacak hayat boyu değiştiniz artık ama ailenizin yanınızda olması çok güzel. Her şey artık eşinize bakıyor.
Dün konuştuk çoğu şeyi, yemeği vs ayırdık çok yorulup yapmak istemezsen dışardan yeriz ya da kahvaltı yaparız şeklinde konuştu. maaş konusunda da anlaşmaya vardık. ben zaten eşimle bunları konuşacaktım fikir almak için yazdım ama o kadar uç şeyler yazılmış ki neyse ki buraya bakmadan önce konuşmuşum fena kurulurmuşum :) benim dogum gunumde bizi çekmesi fotoğraf karesinde olmaması konusunda da hala sabitim kendisi de biliyor. yorumdakiler beni dayak yiyorum susuyorum sanmış öyle bi yorum şekli

Aşkım sen koskoca kayınaile kolonisi ile aile ebardumanında yaşamış ve dahi çeşitli halleriyle muhatap olmuş insansın niye sonradan görmüş gibi davranıyorsun ki ?
Sanırsın kulliyede saten sabahlığı ile ortada sallanan kadındı da çizgisini biz üfeledik hshs
valla onları cahil sanıyodum senin hal onlardan da betermiş 🙃 hiç alışık değilim çevremde altıntoğ ağzı ile konuşan kimse yok

iyiki buraya bakmadan konuşmuşum. :) yazıp cıktım sabah işe geldim bakıyım dedim aaaa yangınn
Hep böyle oluyor biliyor musunuz? Buraya konu açılıyor ve aylardır süren sorunlar bir anda çözülüyor. Derdi olan konu açsın, ertesi güne yeni bir hayata uyansın.

Konu sahibi gelen yorumlara tepki olarak hayatına sahip çıkan birine dönüşmüş hemen. Kadınlar kulübünün gücü iste bu. :KK70:
Biz küs çiftleri bile yorumlarla barıştırmış nice şerefi sorgulanan kocaları karılarına savunmak zorunda bıraktırmış insanlarız Tahin'cim sen çok sen biliyorsun hshs

valla onları cahil sanıyodum senin hal onlardan da betermiş 🙃 hiç alışık değilim çevremde altıntoğ ağzı ile konuşan kimse yok
Aşkım çevrende sana ait olması gereken özel gün pastana hallenen adamlar dolu sen tutup beni mi sobeledin :D

yanlış anlamayın ama korunmamışsınız. Bunu söylemekten niye çekiniyorsunuz ki. Bebek istediyseniz istediniz sonuçta.
Aklımızla dalga geçiyor zaten de artık açıklayacak derman kalmadı bende :) Çok cahil okuduğunu anlamayan biri olduğumuzu sandı galiba yalan üstüne yalan.

Hep böyle oluyor biliyor musunuz? Buraya konu açılıyor ve aylardır süren sorunlar bir anda çözülüyor. Derdi olan konu açsın, ertesi güne yeni bir hayata uyansın.
istediğine inanabilirsin mesai çıkışına doğru yazdım ve çıktım telefonumdan girmiyorum sadece iş bilgisayarımda açık sabah geldim açtım, dün görseydim dün cevap yazardım. derdim çözülmedi zaten buraya yazmak aklıma birden geldi onun sabahında akşam eve gitmeden konuşalım demiştim. hatta yogunluktan unuttum konuşacagımı kendi hatırladı eve gitmeden bi yerde oturup konuştuk son yemeği de dün yedik

önce onlar sobelendi sonra sen sonuçta aynı kefedesiniz :)
O halde alışıksın nasıl olsa az da gel bizim efradımız ile yaşa biraz da biz nasiplenelim. Söz yabancılık çekmezsin.
Arada ikna etmek için diplomanı duvara asar beraber sıvazlarız.

Ettiğim bi hakareti göster karşı taraf çok tatlı bi üslupla yazmış da ben ona hakaret mi etmişim? atar da yapmadım sadece haddini aşan arkadaşa verilmesi gereken cevabı verdim az bile olmuş o şahısa :)
Sizin de üslubunuz tatlı değil. Salak saçma, zeka küpü, diploma karşılaştıralım vs. Konunuzdaki şikayetlerinizin hiç biri bizden kaynaklı değil. Madem kendinizi bu kadar üstün bu kadar eğitimli görüyorsunuz eşiniz nasıl yapabiliyor bunları? Bahsettiğiniz diplomanızdan haberi var mı kendisinin? Ben sizin sorunlarınızın hiç birini yaşamadım, daha doğrusu evliliğin ilk yılları biraz ailecilik sezdim. Hemen önlemini aldım. Babaysa benim babam, anneyse benim annem dedim. Ne hadlerine çocuğuma kendi isimlerini koymak, niye benimkilerin ismi konmuyor da onunkilerin konuyor? Hak aramak kavga etmek demek değil. Ses çıkarmıyorsunuz niye sessiz kalıyorsunuz, kocanız çok mu hak ediyor bu tavrınızı? Ailesi 2 isim dediğinde bu konu size gelmemeliydi bile, kendisi kestirip atmalıydı.

Dışarı çıkarken yanına milleti topluyor, bu ne hadsizlik? Siz niye çağırmıyorsunuz ailenizi akrabalarınızı? Benim annemin ismi konacak diye bir söyleyin bakalım tartın şöyle ortamı. İlk torun son torun fark etmez, benim kızlarım da iki aile için de ilk torundular. Kimse karışamaz çocuğuma koyacağım isme. Eşimle dışarı çıkarken kuyruk gibi toplaşamaz kimse etrafımda. Bunu söyleyince kavgacı mı oluyoruz?

Çok merak ettiğim diplomanızı. Detaya girmeye gerek yok ama sormak istiyorum ne okudunuz mesleğiniz ne ?
Muhasebeci canım yani benim cenahtan :)
İşletme mezunu olsa olsa.
Zibil gibiyiz zaten. Masaya vuracagım bir diploma güzellemesi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Diplomamın varlıgını kendim bile unutmuşken işletme mezunu olmanın verdiği öz güveni resmen depoladım suvaaan :D

istediğine inanabilirsin mesai çıkışına doğru yazdım ve çıktım telefonumdan girmiyorum sadece iş bilgisayarımda açık sabah geldim açtım, dün görseydim dün cevap yazardım. derdim çözülmedi zaten buraya yazmak aklıma birden geldi onun sabahında akşam eve gitmeden konuşalım demiştim. hatta yogunluktan unuttum konuşacagımı kendi hatırladı eve gitmeden bi yerde oturup konuştuk son yemeği de dün yedik
İnsallah bundan sonra gezmeye de çıkabilirsiniz, kendi çocuğunuzun ismi için eşinizi tehdit etmek zorunda kalmazsınız. Hepsi tek tek çözülür umarım. Buradaki yorumlara kızmaniz çok manasız. Konunuzu başkası yazmış gibi okuyun. Böyle yazıp sonra da para mevsuzu öyle değil, isim mevzusu böyle değil diye yorum yapanlara kızıyorsunuz. Konunuzun başka yorumlarınizin başka olmasının suçlusu buradaki insanlar değil.

Muhasebeci canım yani benim cenahtan :)
İşletme mezunu olsa olsa.
Zibil gibiyiz zaten. Masaya vuracagım bir diploma güzellemesi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Diplomamın varlıgını kendim bile unutmuşken işletme mezunu olmanın verdiği öz güveni resmen depoladım suvaaan :D
Yani onu ben de gördüm ama muhasebeci olup bu kadar ultra düzey ego sahibi olacağını düşünmemiştim. Aaa ama hata sende bak sen diplomayı unutursun başkaları o diploma ile ego savaşları verir :D

Yani onu ben de gördüm ama muhasebeci olup bu kadar ultra düzey ego sahibi olacağını düşünmemiştim. Aaa ama hata sende bak sen diplomayı unutursun başkaları o diploma ile ego savaşları verir :D
ve bunu yapan insan evlendiğimde işten cıkmayım diye defalarca kadınlar calısmalı ayaklarının üzerinde dur diyen insan. hamileyim diye benim olmayan işleri yaptırdı mobing uygulamaya basladı. yurtdısına giden malları muhasebeci depoya girip tek tek sayar mı ? bilerek irs ve fatura keserken adet yanlış söyleyip beni dinlemiyosun yanlış yazıyosun demeye basladı degisik tavırlar. ve yemekcileri yokken ya da izindeyken kaç defa 12 kisiye yemek yaptım hamileyken dusuk riskimm var iğne vurulmama rağmen yemek yaptım bunların hepsini belirticem
Yani yemek bile yapmış şirket çalışanlarına hem de über diplomasıyla :D

Back