• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim ve bazı şeyler gözüme batmaya başladı

B basucukelebegi aşkım sana hangi çılgın yönetici üstün hizmet ödüllü işletme fakultesi diplomasıyla 12 kişiye yemek yaptırdı, söyler misin ?
Şuan patronumdan bu girdiğim siteyi fellik fellik saklamak istiyorum.
Okursa kolumdan tuttugu gibi mutfaga fırlatabilir.
İnşallah görmez, amin.

Zaten sorunlar çözülmek için burada konu açmayı bekliyor, hemen ışık hızında çözüldü. Kocanız yarım saatte yola geliverdi ne güzel. Bir isim konusu kalmış çözülmeyen, heralde istediğiniz ismi koymaya onay alamadınız
konu açtıgım saate bak, sonra eşimle konusup tüm akşam bi evi paylaştıgımı düşün. her şey çözüldü demedim konusuldu dedim

B basucukelebegi aşkım sana hangi çılgın yönetici üstün hizmet ödüllü işletme fakultesi diplomasıyla 12 kişiye yemek yaptırdı, söyler misin ?
Şuan patronumdan bu girdiğim siteyi fellik fellik saklamak istiyorum.
Okursa kolumdan tuttugu gibi mutfaga fırlatabilir.
İnşallah görmez, amin.
bir kereliğine iyilik yaptım bir daha olsa bir daha yaparım 🙃 makarna yaptım yediler ay senin patronun mu var ne calısıyosun ön muhasebe mi

canım ya sen buraya yetişemezsin :) benim de sana kadar vaktim yok
Tatlım nasıl yetişeyim.
Hem 12 kişiye yemek yapacagım, hem fatura irsaliye kesecegim, hem küf kokulu depoda mal sayımı yapacagım, motor mu bağladım, neyim ben ?
Sahi nasıl yetiştirdin bunca şeyi.
atom ve fizik mühendislerinin eşgali.

Yani yemek bile yapmış şirket çalışanlarına hem de über diplomasıyla :D
Ben böyle bir iş hayatına sahip olsam diploma da diploma demeye çekinirdim :( Bu kadar gururlanarak hata ediyorsunuz konu sahibi. Burda yerdiğiniz ve diploma diyerek ezmeye çalıştığınız kadınların çoğu daha üst eğitimlere, mesleklere ve işlere sahip.

Korunuyorduk dediğiniz geri çekilme değilse başka da bir şey bilmiyorum. Evliliğe alismadan hemen hamile kalmak zor ve bu sebeple de birçok şeyle erken yuzlesmissiniz.

bir kereliğine iyilik yaptım bir daha olsa bir daha yaparım 🙃 makarna yaptım yediler ay senin patronun mu var ne calısıyosun ön muhasebe mi
Evet aşkım bi fiil 12 yıldır patronum var.
Ön muhasebe değil, finans sorumlusu :)

hahahhahhahahhahahahahhaha :-D hangi finans sorumlusu mahalle esnafı mı patronun ?
12 kişilik şirket çalışanlarına yemek yapmam konusunda benden rica etmeyen bir patronun :(
Kız beyin mıncıklaması geçirdi diploması ortaya fırlatılınca.

12 kişilik şirket çalışanlarına yemek yapmam konusunda benden rica etmeyen bir patronun :(
Kız beyin mıncıklaması geçirdi diploması ortaya fırlatılınca.
bana diplomalarını atsana özelden ben de sana atayım :) bakalım hangi üni ve hangi bölümden mezunsun:) bi de ben atayım hangi üniler hangi bölümler ve nasıl hala okuyabiliyor oluşumdan ⚜️

Mesajınızda öyle yazmıyor. Hamile halimle kaç defa 12 kişiye yemek yaptım yazıyor. Hangisi doğru?
İsim konusunu kabul ettiremediniz mi? Samimiyetle yazıyorum asla kabul etmeyin. Avukat mavukat geçin o işleri. Yangın çıkarsa söndürürüz gibi bir şey oluyor, yanmasını engelleyin.

bana diplomalarını atsana özelden ben de sana atayım :) bakalım hangi üni ve hangi bölümden mezunsun:) bi de ben atayım hangi üniler hangi bölümler ve nasıl hala okuyabiliyor oluşumdan ⚜️
Tatlım en iyisi biz yemek tarifleri yarıştıralım ha ?
Boş ver diplomayı ,işe yaramamış zaten.
Bana yaptıgın makarnayı anlat.
İtalyan usulu müydü ?

Mesajınızda öyle yazmıyor. Hamile halimle kaç defa 12 kişiye yemek yaptım yazıyor. Hangisi doğru?
İsim konusunu kabul ettiremediniz mi? Samimiyetle yazıyorum asla kabul etmeyin. Avukat mavukat geçin o işleri. Yangın çıkarsa söndürürüz gibi bir şey oluyor, yanmasını engelleyin.
isim konusunu tekrar konuşmak istedi fikrimin değişmeyeceğini söyledim çok anne baba ismi istiyosan annemin adı daha güzel onu koymak ister misin dedim sustu. sonra uzatmadım ona da bi şey demedi

neden olmayan diplomanı atamadın mı
İsmek kursunun pastacılık şeysi var atsam olur mu ?
N'apacaksın ülkenin yarısından fazlasının elinde olan işletme fak. diplomasını .
Tatlım ALLAH aşkına biz hepi topu işletme mezunuyuz bak başka yerde söyleme, rahmetli anneannem bile sallamıyordu.

Benim önerim artık bu konu sahibini ciddiye almamak yönünde. Ne yalanları bitiyor ne de ego savaşları hala itina ile canla başla savunuyor. Zaten sorunlarını da çözmüş bir anda ne hikmetse. Bize de kendi seçimlerinle mutluluklar demek düşer.

Bir kereliğine değil kaç defa yemek yaptim demişsiniz mesajınızda. Havalı havalı bir şeyler yazacaksınız madem öncekilerle uyumlu olsun.
Diplomanız ne olursa olsun şuan yaptığınız iş pekte matah değil belli ki.

Bir kereliğine değil kaç defa yemek yaptim demişsiniz mesajınızda. Havalı havalı bir şeyler yazacaksınız madem öncekilerle uyumlu olsun.
Diplomanız ne olursa olsun şuan yaptığınız iş pekte matah değil belli ki.
Tahin zaten bizim mesleğin ülkedeki algısı ve tanımı belli :)
Adı sanı bilinen kurumsal bir firmada çalışan degilsen gördügün muamele de belli.
Yeminle ben işletme mezunuyum derken utanıyorum :)
Bazıları için övünç kaynağı oldugunu ve 12 kişiye hamileyken defalarca yemek yaptıgı halde bir işe yaramayan diplomasını sıvazlayanların oldugunu az önce öğrendim.
Eve gidince sarılıp öpeyim bari.

Back