• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim ve bazı şeyler gözüme batmaya başladı

şüphelendim fikrinde zaten hamileydim diyorum zeka küpü :) annem yakın 2 kız kardeşim var neden kvye ihtiyacım olsun gurbete evlenmedim
Ya o kadar diploması olan kadın gerçekten 'bebek fikrine enfeksiyon sebebiyle ara verdik' cümlesindeki anlamı anlayamadığımızı mı düşünüyor ? YGS sorusu mu bu allah aşkına inat ediyorsun hala ????? Ayrıca altlı üstlü otururken doğum sonrası kv nin evinden çıkacağını mı sanıyorsun ? Gurbete gitmene gerek yok iç güveysi evlenmişsin günaydın :DHata bende ki ne kadar tasvip etmesem de yaptıklarını ve kararlarını hala akıl ve fikir vermeye çalışıyorum.

BU ARADA ELTİN VE YA GÖRÜMCEN NEDEN KOYMAMIŞ DEMİŞSİNİZ ELTİM EŞİNİN BABASININ İSMİNİ KOYDU SÖZDE GÖNÜLLÜ, AİLENİN İLK KIZ TORUNU DA BENİMKİ
Küçük yaz diplomalı anne adayı.
Büyük yazmak bağırmak anlamına geliyor ve bunu diplomalı olmayan bile biliyor.

Canım şüphelendim yazmamışsın ki enfeksiyon falan geçirdim çocuk fikrine enfeksiyon geçene kadar ara verdik demişsin. Anonim olduğun bir sitede, diploma kıyası yaptığın(ki emin ol yapamazsın) kadınlara yalan söyleme ihtiyacı neden diyorum ben de :) Zeka küpü iltifatı için de teşekkür ederim çok şükür arkamda bir sürü kanıt bırakıp üstüne yalan söylemeyecek kadar zekiyim. 15 aylık evliyim buna da şükür yaptığın hataların da hiçbirini yapmadım :)

Sen şimdi burdan nasıl döneceksin onu düşün bence. Uygularsın uygulamazsın orası sana kalmış ama maaşını daha düzgün harcamayı öğrenip kendine saklarsan ve en azından çocuğun kreşe gitmeye başlayınca da (o arada boşanmazsan) evi taşırsan senin için daha iyi olur. Çocuk kreşe gidene kadar zaten hem ağırlaşacaksın hem lohusalık küçük bebek falan derken kv ye epey ihtiyacın olacak. Sonrası da allah kerim.
Anonim oldugum sitede karşı taraf kimi yerden yere vurursa diploma kıyası yaparım. özelden bilgilerimi de veririm ama sen de ver ben de sana bakmak istiyorum. nedense çat pat konusan kadınlar koca karılarla fazla takılmaktan konusuyo medeniyetleşmekten değil :)

Küçük yaz diplomalı anne adayı.
Büyük yazmak bağırmak anlamına geliyor ve bunu diplomalı olmayan bile biliyor.
niye senin problemlerin mi var harfler büyük olunca bağırılıyo mu ahhahahhahaa HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHA çalışıyorum caps lock açık. senle konusurken bu kadar özen gösteremem cünkü özen göstereceğim biri değilsin :)

Ya o kadar diploması olan kadın gerçekten 'bebek fikrine enfeksiyon sebebiyle ara verdik' cümlesindeki anlamı anlayamadığımızı mı düşünüyor ? YGS sorusu mu bu allah aşkına inat ediyorsun hala ????? Ayrıca altlı üstlü otururken doğum sonrası kv nin evinden çıkacağını mı sanıyorsun ? Gurbete gitmene gerek yok iç güveysi evlenmişsin günaydın :DHata bende ki ne kadar tasvip etmesem de yaptıklarını ve kararlarını hala akıl ve fikir vermeye çalışıyorum.
kayınvalıdem 7 ayda evime 4 kez çıkmıştır. genelde müsait olmam evdeyken. :)

Anonim oldugum sitede karşı taraf kimi yerden yere vurursa diploma kıyası yaparım. özelden bilgilerimi de veririm ama sen de ver ben de sana bakmak istiyorum. nedense çat pat konusan kadınlar koca karılarla fazla takılmaktan konusuyo medeniyetleşmekten değil :)
Aile apartmanında medenileşme kolonisine katkıda bulunan taze gelin ve taze anne adayından retorik enstantaneler dökülüveriyor sabah sabah maşallah.
Diplomalı hıyarcı filmi aklıma geldi.
Sen o kadar oku et, diplomalan.
Git aile ebardumanında kocanın ailesiyle didiş hshsh

niye senin problemlerin mi var harfler büyük olunca bağırılıyo mu ahhahahhahaa HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHA çalışıyorum caps lock açık. senle konusurken bu kadar özen gösteremem cünkü özen göstereceğim biri değilsin :)
Vıttırı vızzık universitesi, laylaylom bölümü mezunu bile bilirken.
Hiç yakışmadı.

Aile apartmanında medenileşme kolonisine katkıda bulunan taze gelin ve taze anne adayından retorik enstantaneler dökülüveriyor sabah sabah maşallah.
Diplomalı hıyarcı filmi aklıma geldi.
Sen o kadar oku et, diplomalan.
Git aile ebardumanında kocanın ailesiyle didiş hshsh
hiç didişmedim sizin aksinize :) bi derdim var ise kocamla çözerim onla da bagır cagır yırtıl kavga ettiğim olmamıştır olmaz da :)bak benle konuşurken otomatik yazım yanlışlarını düzelttin aferin sana :) hadi çek şimdi patilerini işim var :)

kayınvalıdem 7 ayda evime 4 kez çıkmıştır. genelde müsait olmam evdeyken. :)
Genel olarak konunuza bakıldığında hakikaten hatalar art arda gelmiş gibi görünüyor. Bu çocuğu niye istedin neden bu kadar erken olsun diye çabaladınız anlayamadım ben. Yaşım geçer konusunda mı stres yaptınız bilemem artık çok geç zaten umarım güzelce kucağınıza alırsınız. Maaşınızın yönetimini elinize almaya bakın sonrasında da eşinizi ikna ederseniz evleri ayırırsınız.

7 aydan sonra gözünüze batması çok normal ilk bir yıl zaten balayı olarak geçiyor evliliği insanlar anlayamıyor, sonradan çıkıyor bir çok şey. Olur da boşanmaya karar verirseniz aileniz çocuğunuzla sizin arkanızda durur mu bu kısım çok önemli.

Ha gayret, kocanıza kayınvalidenize karşı koyacak kıvama gelmek üzeresiniz. Sayemizde belki kendinizi savunacak hale gelirsiniz. Ben sakin biriyim kavgayı sevmem diyip burada hakaretin atarın dibine vuruyorsunuz. Herkes kocasına istediğini kavga ederek yaptırmıyor sandığınız gibi. İki çocuğumun ismini de ben koydum, eşim anamın babamın adı olsun diye ağlaşmadı. Sen taşıyorsun sen doğuracaksın ismi de sen koy dedi. Birini ben direk koydum, diğerini eşim bir kaç isim önerdi seçtim. Evlilik eş olmak sizin sandığınız gibi değil. Koca dediğin karısı yumurta yapabiliyorsa oturup yumurta yiyecek annesinin emirvakisine ezdirmeyecek karısını. Karısıyla baş başa dışarı çıkmaya çekinen biriyle evlisiniz. Bu tipler çocukları doğunca analarının sözünü kanun sayıyorlar haberiniz olsun. Kayınvalide bebeğin her şeyine karışacak ve oğlu da ya annem kötü niyetli değil yardım etmek istiyor diyecek.

İnternet aleminde büyük harf bağırmak demek. Bunu da mı bilmiyorsunuz?

Genel olarak konunuza bakıldığında hakikaten hatalar art arda gelmiş gibi görünüyor. Bu çocuğu niye istedin neden bu kadar erken olsun diye çabaladınız anlayamadım ben. Yaşım geçer konusunda mı stres yaptınız bilemem artık çok geç zaten umarım güzelce kucağınıza alırsınız. Maaşınızın yönetimini elinize almaya bakın sonrasında da eşinizi ikna ederseniz evleri ayırırsınız.

7 aydan sonra gözünüze batması çok normal ilk bir yıl zaten balayı olarak geçiyor evliliği insanlar anlayamıyor, sonradan çıkıyor bir çok şey. Olur da boşanmaya karar verirseniz aileniz çocuğunuzla sizin arkanızda durur mu bu kısım çok önemli.
26 yaşındayım. ailem her konuda arkamda. tabi boşanma yanlısı değiller her aile gibi ama kapıyı çekip babamın yanına gidersem hiç gitmemişim gibi bi ortam oluşur bunu bilerek evlendim. evlendiğim gün bile aynısı söylendi.

Kendini Avrupa Yakası'na çok kaptırmış bir fanatik :) orda yaşadığını falan sanıyosundur sen :) çekildiği apartmana da gidip poz verdin mi :) ah ülkemin cehalet seviyesi ah
Aile ebardumanında yaşamadıgım için hiç bir bilgim yok lakin deneyimlerinden faydalanmak isterim.
Ülkemin cehalet seviyesi hakkında iki hasbihal eder burnunu aile ebardumanından biri olmadan neden çıkaramadıgını konuşur, o arada da sana dogum günü temalı pasta ısmarlarım ve bol foto çekilme eşliğinde sen kesersin ben seni fotilerim, kayınailene nisbet yaparız ohhh sefan olsun.

Ha gayret, kocanıza kayınvalidenize karşı koyacak kıvama gelmek üzeresiniz. Sayemizde belki kendinizi savunacak hale gelirsiniz. Ben sakin biriyim kavgayı sevmem diyip burada hakaretin atarın dibine vuruyorsunuz. Herkes kocasına istediğini kavga ederek yaptırmıyor sandığınız gibi. İki çocuğumun ismini de ben koydum, eşim anamın babamın adı olsun diye ağlaşmadı. Sen taşıyorsun sen doğuracaksın ismi de sen koy dedi. Birini ben direk koydum, diğerini eşim bir kaç isim önerdi seçtim. Evlilik eş olmak sizin sandığınız gibi değil. Koca dediğin karısı yumurta yapabiliyorsa oturup yumurta yiyecek annesinin emirvakisine ezdirmeyecek karısını. Karısıyla baş başa dışarı çıkmaya çekinen biriyle evlisiniz. Bu tipler çocukları doğunca analarının sözünü kanun sayıyorlar haberiniz olsun. Kayınvalide bebeğin her şeyine karışacak ve oğlu da ya annem kötü niyetli değil yardım etmek istiyor diyecek.

İnternet aleminde büyük harf bağırmak demek. Bunu da mı bilmiyorsunuz?
Ettiğim bi hakareti göster karşı taraf çok tatlı bi üslupla yazmış da ben ona hakaret mi etmişim? atar da yapmadım sadece haddini aşan arkadaşa verilmesi gereken cevabı verdim az bile olmuş o şahısa :)

Ettiğim bi hakareti göster karşı taraf çok tatlı bi üslupla yazmış da ben ona hakaret mi etmişim? atar da yapmadım sadece haddini aşan arkadaşa verilmesi gereken cevabı verdim az bile olmuş o şahısa :)
Aşkım sen cevap verdiğini mi sanıyorsun.
Ah kıyamam ben sana ki.
Dur damperli kamyon çarpmış taklidi yapayım köşemde de inandırıcı olsun.

26 yaşındayım. ailem her konuda arkamda. tabi boşanma yanlısı değiller her aile gibi ama kapıyı çekip babamın yanına gidersem hiç gitmemişim gibi bi ortam oluşur bunu bilerek evlendim. evlendiğim gün bile aynısı söylendi.
Çocuk sahibi olduğunuz için hiç gitmemişsiniz gibi olmayacak hayat boyu değiştiniz artık ama ailenizin yanınızda olması çok güzel. Her şey artık eşinize bakıyor.

Teşekkür ederim ben de dün öğrendim ikimiz de bilmiyorduk bi süre bebek fikrine ve ilişkiye ara verdik ben biraz evhamlıyım zaten. Fitil kullanıyorum ilişkiye girmememi söyledi doktor. zaten günde 2,5 lt su içiyordum biraz daha mı çoğaltmam lazım ? İlaç dışında önerebileceğiniz bir şey var mı ? ya da çok etkili bir ilaç ?

Yok korunmuyoruz ki
yanlış anlamayın ama korunmamışsınız. Bunu söylemekten niye çekiniyorsunuz ki. Bebek istediyseniz istediniz sonuçta.

Back