- 4 Haziran 2023
- 113
- 57
- 18
- 29
- Konu Sahibi basucukelebegi
-
Oyle yapmıyorlar işte bacım herşey köprüyü geçince oluyor zatenO sınırı esi koyacak kusura bakmayin eisniz evlendiginin farkinda degilse ailesi ile yasasin yada hic evlenmeseydi
Aynı artislikleri kayın ailene ve eşine de yap , hadi cnmmnasıl masaya vurayım sana geldiğinde sen vurursun masaya :) kıppssss :)
Bu ileriye gitmemiş halleri midayanamayacagım bi durum olursa herhangi bi mecburiyetim yok boşarım. bunu da karşı taraf cok iyi bildiğinden ileri gidemiyor. çünkü ben nişanlıyken de kestirip attım, ve kızımı alır başka bi dünya kurarım mantıgımı da sesli bi şekilde söylediğimden herkes biliyor. umarım başarılı olursun
Ohooo daha ne ileri giden aileler var bi bilseniz ama işteBu ileriye gitmemiş halleri mi
Konu sahibi baya efeleniyor artistlik yapıyor ya , öyle birine bunları nasıl yapmışlar ona şaşırdım benOhooo daha ne ileri giden aileler var bi bilseniz ama işte
7 ayda bu kadar gidebildilerse 7 yılda neler yapmazlar, ben umutluyum zaten bu aileden , zirveye oynarlar inşallahOhooo daha ne ileri giden aileler var bi bilseniz ama işte
Daha yeni bak bi kaç sene gecsin nasıl sesi cikicak onlara karşıKonu sahibi baya efeleniyor artistlik yapıyor ya , öyle birine bunları nasıl yapmışlar ona şaşırdım ben
Ama işte yeni daha şuan ne denirse densin bazı fikirleri degismicek e bide hamile kestirip atamazda basip gitsin pisicek daha bu tarz olaylara karşı ama geç olucak onun için sanki7 ayda bu kadar gidebildilerse 7 yılda neler yapmazlar, ben umutluyum zaten bu aileden , zirveye oynarlar inşallah
Biz görebiliyor ve uyarıyoruz kendisini ama anlamıyor, anca ilkokul çocuğu gibi bize atar yapıyor...yaşadıkça öğrenecek maalesef
Bence ailesi hakkında anlattiklari da şüpheli... Bu vizyonda bir kadın yetiştiren ailenin boşanmaya sıcak bakacağını hiç sanmıyorum...Sizin ailenizin sağlamış olduğu imkani keşke benim ailem saglayabilmis olsa yada sahip çıksa elimde güzel bir mesleğim olabilseydi eğer kendime yeni bir hayat kurmak için 5 dakika düşünmez bosanirdim. Ya dişini çıkarmayı bil ya da hayatına bak kimse için kendini bu kadar strese de sokma hamilesin
Şimdi cici gelini oynuyor ama içten içe de şişmişDaha yeni bak bi kaç sene gecsin nasıl sesi cikicak onlara karşı
Yalan mıdır bilemem ama hiç birine ses cikarmamasi garip insan şakasına da olsa laf söyler eğer doğruysa da çok ezilir gibi geliyorBence ailesi hakkında anlattiklari da şüpheli... Bu vizyonda bir kadın yetiştiren ailenin boşanmaya sıcak bakacağını hiç sanmıyorum...
Hayır yani madem savunacaksın ne diye konu açıyorsun, konu açılınca maşallah tüm sorunları da bir günde hallolmuş, tabi yersen7 ayda bu kadar gidebildilerse 7 yılda neler yapmazlar, ben umutluyum zaten bu aileden , zirveye oynarlar inşallah
Biz görebiliyor ve uyarıyoruz kendisini ama anlamıyor, anca ilkokul çocuğu gibi bize atar yapıyor...yaşadıkça öğrenecek maalesef
Çünkü kocasının arkasında durmayıp ailesini seçeceğini iyi biliyor ve tırnaklarını çıkaramıyor, gelmiş burda atıp tutuyor bir de , diploma konusu zaten rezaletYalan mıdır bilemem ama hiç birine ses cikarmamasi garip insan şakasına da olsa laf söyler eğer doğruysa da çok ezilir gibi geliyor
Bu kadar uzayacgini düşünmedi sanırım sonra pisman mi oldu acaba u dönüşü yaptıHayır yani madem savunacaksın ne diye konu açıyorsun, konu açılınca maşallah tüm sorunları da bir günde hallolmuş, tabi yersen
ya gördüğüm kadarıyla diploma dediği sağlık yönetimi, sonra da muhasebe (muhasebe yanlış bilmiyorsam eskiden bir tek Gazide 4 yıllığı vardı, genel olarak 2 yllık bölüm, değil mi?)Konu sahibi diplomanızla bu kadar
hava atacağina biraz görgü kuralları edinseniz kendinize keşke.
Klavye artistligi var bundaÇünkü kocasının arkasında durmayıp ailesini seçeceğini iyi biliyor ve tırnaklarını çıkaramıyor, gelmiş burda atıp tutuyor bir de , diploma konusu zaten rezaletAyıptır söylemesi 2 üni okudum, tez yazdım bu da böyle bilinee Haaa memur maaşımla övünmek isterdim ama maalesef , sebep olanlar utansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?