7 aylık evliyim ve bazı şeyler gözüme batmaya başladı

Bu ileriye gitmemiş halleri mi

Ohooo daha ne ileri giden aileler var bi bilseniz ama işte
7 ayda bu kadar gidebildilerse 7 yılda neler yapmazlar, ben umutluyum zaten bu aileden , zirveye oynarlar inşallah

Biz görebiliyor ve uyarıyoruz kendisini ama anlamıyor, anca ilkokul çocuğu gibi bize atar yapıyor...yaşadıkça öğrenecek maalesef

Ama işte yeni daha şuan ne denirse densin bazı fikirleri degismicek e bide hamile kestirip atamazda basip gitsin pisicek daha bu tarz olaylara karşı ama geç olucak onun için sanki

Sizin ailenizin sağlamış olduğu imkani keşke benim ailem saglayabilmis olsa yada sahip çıksa elimde güzel bir mesleğim olabilseydi eğer kendime yeni bir hayat kurmak için 5 dakika düşünmez bosanirdim. Ya dişini çıkarmayı bil ya da hayatına bak kimse için kendini bu kadar strese de sokma hamilesin

Bence ailesi hakkında anlattiklari da şüpheli... Bu vizyonda bir kadın yetiştiren ailenin boşanmaya sıcak bakacağını hiç sanmıyorum...

Bence ailesi hakkında anlattiklari da şüpheli... Bu vizyonda bir kadın yetiştiren ailenin boşanmaya sıcak bakacağını hiç sanmıyorum...
Yalan mıdır bilemem ama hiç birine ses cikarmamasi garip insan şakasına da olsa laf söyler eğer doğruysa da çok ezilir gibi geliyor

Hayır yani madem savunacaksın ne diye konu açıyorsun, konu açılınca maşallah tüm sorunları da bir günde hallolmuş, tabi yersen

Yalan mıdır bilemem ama hiç birine ses cikarmamasi garip insan şakasına da olsa laf söyler eğer doğruysa da çok ezilir gibi geliyor
Çünkü kocasının arkasında durmayıp ailesini seçeceğini iyi biliyor ve tırnaklarını çıkaramıyor, gelmiş burda atıp tutuyor bir de , diploma konusu zaten rezalet Ayıptır söylemesi 2 üni okudum, tez yazdım bu da böyle bilinee Haaa memur maaşımla övünmek isterdim ama maalesef , sebep olanlar utansın

Konu sahibi diplomanızla bu kadar
hava atacağina biraz görgü kuralları edinseniz kendinize keşke.
ya gördüğüm kadarıyla diploma dediği sağlık yönetimi, sonra da muhasebe (muhasebe yanlış bilmiyorsam eskiden bir tek Gazide 4 yıllığı vardı, genel olarak 2 yllık bölüm, değil mi?)

yani konu aile apartmanından, bebeğe k.valide adı koymaktan, fotograftan mumdan nasıl diplomaya geldi bilmiyorum (çok uzun konu) da
kimse kusura kalmasın şu diplomalarım olsa diplomam var diye ortaya çıkmam yani...işim var, mesleğim/zanaatim var, kazancım iyi diyebilirsin eyvallah, ama neden bu diploma cengaverliği (diplomalar bunlarken?) hiç çözemedim.

Klavye artistligi var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…