- 29 Mayıs 2021
- 13.128
- 85.123
- 36
-
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
Konu sahibinin yerinde olsam tekrar dava açarım. Hiç geri adım atmam.Osmanlı'da ki oğlancılık... Demek ki bu çok çok başka bir şey. Konuyu saptırmak istemiyorum. Konu sabinine saygımdan. Ama epey derin mevzu.
Asıl boşanma sebebinin mahkemeye taşınmasını istemiyorsan bebeğimi hemen getir derdim ben. Sadece gözetim altında görebilirsin derdim, bu arada da mahkeme kararını düzeltmek için elimden geleni yapardım. Böyle hakimler de var işte ne diyeyim. 7 aylık bebek bırakılmaz babaya, anne sütü alsın ya da almasın. Arayın söyleyin, arsıza suçunu söylemezsen böyle oluyor işte. Eşcinsellik elbette suç değil, ama bir kadınla bunu örtmek için evlenmek büyük suç,ayıp arsızlık. Hadsize bakın siz, utanmadan bebeği yatılı alıyor, böyle bir karar verilmiş olsa bile almaması lazımdı. Hemen harekete geçin ben bile yerimde sinirlendim
Vermeseydim tutanak tutacaklardı. Buda ileride velayet davası açılırsa bana karşı kullanılırdı.Siz vermeseydiniz ne olurdu bebeğinizi, polis zoruyla mı alacaklardı?
İnşallah bu saçma karar bozulur. Düşünmesi bile kötü, gönlünüze ferahlık diliyorum.
Yeniden dava açılsa bile sonuçlanana kadar bebeğiniz zaten sütten kesilir dedi avukatım. Ara talep oluşturduk zaten bu gerekçeli karar. Esas karar da 15 gün içinde belli olurmuş ki ben bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.Konu sahibinin yerinde olsam tekrar dava açarım. Hiç geri adım atmam.
Davadan vazgeçmemi istiyor isen yılda bir kaç kez görmesine izin verdiği kağıt imzalatıp hayatımdan defederim.
(Sadece bu olsa iyi köle sahibe neler var neler.)
Umarım dava açar konu sahibi…
Zaten böyle insanların karşısına da iyi insanlar çıkıyor Başka biri olsa neler yapardı neler…
çok zor gerçekten çok zor… ama siz otokontrolünüzü kaybetmeyin, kimsenin gazına da gelmeyin. Siz öfkeli ve haklı olarak patlamayla her her yeri ayağa kaldırdığınız çevresinde ortaya çıkardığınız için karşı taraf da size karşı bileğlenmiş onlar da size çamur atmaya başlamış, bu yüzden bebeği getirmek ya da neye ihtiyacı var acaba şimdi diye arayıp adım atabileceklerini de sanmam tepkiniz devam ettiğini düşündükleri için. Gerekiyorsa ortak birilerini bulun araya sokun, böyle olmayacağını çocuk için sadece bugünler değil gelecek için de yüzyüze bakmak zorunda olduğunuzu bildirircesine sakince konuşsunlar. Bırakın çocuğunuzu sizin de bulunduğunuz ortam içerisinde ne zaman istiyolarsa da görsünler.Amin çok teşekkür ediyorum
Teşekkür ederim, zaten babam hep bebeğim ve benim için anlaşmalı istedi onunda anlıyorum ki her gün onlarca kadın öldürülüyor artık. Öyle eşcinsel diyip çıkmak kolay değil. Bilmiyorum nasıl olacak ben hep vicdansizlik yapmazlar getirirler sonuç olarak bana öfkeliler ama oda çocuğu, torunları diye düşündüm. hala ses yok ne yapıyor diye düşünmekten başım agriyor artık.
Bunların hepsi yapılabilir şeyler ama karşı taraf pisliğin tekiyse bir duruyorsunuz. İki tane erkek kardeşim var neler yaparlar kestiremiyorum bu olaylar büyür tek korkum onlar. kaybedecek hiçbir şeyim olmasa dediklerinizi kesinlikle yapardimAynısını yazacaktım, yarın babama KPyi aratırım ya bebeği getirin ya da sosyal medyaya oglunuzu boy boy ifsa edicez derim. Getirmezlerse de gider mahkeme önünde pankart açarım, sosyal medyada çarşaf carsaf gay yazarim, bir de tüm arkadaslarına cevresine toplu mesaj atarım. Hepsini haklarım
Avukatım da hakim muhtemelen bebeğin yaşını gözden kaçırdı dedi. Ya da bir yanlışlık oldu muhtemelen ben duzeltilecegibi düşünüyorum. Hem süt bebeği hemde daha 7 aylık anneden ayrı kalabileceğini düşünmek bile çok saçma. İşte dava açsam bile sonuçlanana kadar bebeğim zaten sütten kesilirmişçok zor gerçekten çok zor… ama siz otokontrolünüzü kaybetmeyin, kimsenin gazına da gelmeyin. Siz öfkeli ve haklı olarak patlamayla her her yeri ayağa kaldırdığınız çevresinde ortaya çıkardığınız için karşı taraf da size karşı bileğlenmiş onlar da size çamur atmaya başlamış, bu yüzden bebeği getirmek ya da neye ihtiyacı var acaba şimdi diye arayıp adım atabileceklerini de sanmam tepkiniz devam ettiğini düşündükleri için. Gerekiyorsa ortak birilerini bulun araya sokun, böyle olmayacağını çocuk için sadece bugünler değil gelecek için de yüzyüze bakmak zorunda olduğunuzu bildirircesine sakince konuşsunlar. Bırakın çocuğunuzu sizin de bulunduğunuz ortam içerisinde ne zaman istiyolarsa da görsünler.
Eğer ki istediğiniz düzeyde ilerlemiyorsa bunu sosyal medya üzerinden değil kanıtlarınızı toplayıp sağlam bir avukatla mahkeme yoluyla yeniden dava açarak ilerleyin derim ben. Eğer kanıtınız olmazsa ve sosyal medyadan sadece öyle ifşalarsanız üzerinize bi de hakaret ve karalama davası bile açabilirler. Aman diyeyim akıllıca ilerleyin.
Mevcut kararın bozulacağına eminim ben, görüş verir mahkeme ama süt bebesini yatılı ayırmaz. Saçmalığın daniskası bu.
Bunların hepsi yapılabilir şeyler ama karşı taraf pisliğin tekiyse bir duruyorsunuz. İki tane erkek kardeşim var neler yaparlar kestiremiyorum bu olaylar büyür tek korkum onlar. kaybedecek hiçbir şeyim olmasa dediklerinizi kesinlikle yapardim
Adamlar kendileri zaten herkese söylemiş benim duyuracagimi bildikleri için. böyle bı şeyden korkacaklarini sanmiyorum. Şuan dusunebildigim tek sey ileride açma ihtimalleri olan velayet davasına karşı kullanabilecekleri hareketlerden kacinmakYahhuu kızım iş oralara gelmez göze alamazlar ifsayı mifşayı. Pasif ve korkak durmayın asla, o haspa bulaşmak istemeyecegini bildigi için gidip cocuk almaya başvurmuş. Yarın telefonu acın alo merhaba dostum ya bebeği getirin ya gayligi herkes duyar diyin bekleyin...adam paravan evlilik yapacak kadar toplumdan korkuyorsa zaten poposu tutuşur.
Başvurduk ayrıca avukatım hakimle de görüşecek. eğer bir yanlış anlaşılma değilse kesinlikle kanunsuzluk ve bu işin peşini birakmiycam. Hukuki yollardan her türlü hakkımı arayacagim umarım yaniisliktirHer turlu temyiz ve itiraz sanslarinizi kullanin. Istinafa basvurun. Burada olay tamamen anlattiginiz gibiyse kesinlikle bir kanunsuzluk var.
Mahkeme karar almış olabilir ama babası veya babannesi dedesi hiç mi biri demedi ya bu çocuk daha küçük kalmasın gece götürelim diye. Yani mahkeme karar verdi diye almak zorundalar mı. Nasıl kıyabiliyolar küçücük bebeğe. En azından konuşsanız hiç değilse bir iki kere gidip emzirseniz içinizde rahat ederÖncelikle hepinize merhaba. Kızlar ben eşcinsel olduğunu öğrendiğim eşimden yeni boşandım. Babam ısrarla onun parasını istemem anlaşmalı olsun bitsin dedi ve kanıtlarım olmasına rağmen bir an önce boşanıp kurtulmak istedim. Açıkçası parası da hiçbir şeyi de umrumda değildi o an tek düşündüğüm hayatımdan def olup gitmesiydi. Öyle bir adamdi ki yani davranışlarını gören herkes imrenirdi..Bu adam karpuz çekirdeklerini sevmiyorum diye benim için temizleyen biriydi. Bir rüyadır kapılıp gittim anlayacağınız.. Gördüğüm bütün erkeklerden farklıydı koşulsuz sevdiğini hissediyordum meğer adamın koşulsuz sakladığı şeyler varmış. 2 yıllık evliliğimizi 2500tl nafaka ve babanın bebeğim sütten kesilinceye dek pazar günleri saat 10.00'dan akşam 18.00'a kadar anne refakati ile görüşmesine anlaşarak boşandık. Gel görelim mahkeme kararı değiştirmiş ve 7 aylık bebeğin her ayın tekli cumartesileri yani mesela Kasım ayının 1.ve 3.haftasinda cumartesi sabah 10dan pazar günü akşamı 1800'a kadar babada kalacağı kararlaştırılmış. Avukatim da sağolsun kendisi bile fark etmemiş ve istinaf dilekçesini sunmuş. Kararı öğrenince şoka girdim, böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Karara itiraz ettik pazartesi ayrıca avukatım hakimle de görüşecek kendiside yanlışlıkla olduğunu savundu. Benim aklım almıyor yanlışlık değilse eğer 7 aylık bebeğin babada yatılı kalmasına hangi gerekçeyle karar verilebilir? benim bebeğim sürekli emen çocuk ayrıca diş çıkartma sürecinde bensiz durmasına ihtimal bile veremiyorum. Bugün babasinda kalıyor ve bu saate kadar bir umut dayanamayıp getirmelerini bekledim lakin kimse arayıp sormadı..Kızlar bu nasıl karar bu bebeğin tek ihtiyacı anne sütü değil ki..Tam ayrılık kaygılarının başladığı zamanlar ve bu çocuk tamamıyla anneye muhtaç. Siz söyleyin eğer yanlışlık değilse bı usulsüzlük söz konusu müdür?
Rahatsız ediyor diye şikayet ederler anında. Zaten biraz vicdan sahibi olsalar arar durmuyor bu çocuk getirelim derlerdi. Nasıl bir vicdansizlik nasıl bir karar benim aklım almıyor. Sütüm kesilmesin diye aglayamiyorum bile. İnat uğruna çocuğumu perişan ediyorlar. Ben kızımın huyunu biliyorum eminim ortalığı ayağa kaldırdığına. Ya da ağlamaktan helak oldu yoruldu uyuduMahkeme karar almış olabilir ama babası veya babannesi dedesi hiç mi biri demedi ya bu çocuk daha küçük kalmasın gece götürelim diye. Yani mahkeme karar verdi diye almak zorundalar mı. Nasıl kıyabiliyolar küçücük bebeğe. En azından konuşsanız hiç değilse bir iki kere gidip emzirseniz içinizde rahat eder
Bence de hakim gözden kacırdı . Olacak iş değilAvukatım da hakim muhtemelen bebeğin yaşını gözden kaçırdı dedi. Ya da bir yanlışlık oldu muhtemelen ben duzeltilecegibi düşünüyorum. Hem süt bebeği hemde daha 7 aylık anneden ayrı kalabileceğini düşünmek bile çok saçma. İşte dava açsam bile sonuçlanana kadar bebeğim zaten sütten kesilirmiş
Bence de öyle kanunsuzluk desem onlar kim ki hakim meslegini riske atsın. Kİ 7 aylık bebeğin babaya yatılı verilmesi başlı başına yanlış bir karar.Bence de hakim gözden kacırdı . Olacak iş değil
Ben avukatınızın bu işin içinde olduğunu düşündüm. Kimseye güven olmadığını birinci dereceden yaşamışsınız. Hangi gerekçeyle 7 aylık bebek, velayeti anneye verilmişken bir anda, son dakikada haftasonunu babasında geçirmesi kararı çıkabilir ki.Avukatım da hakim muhtemelen bebeğin yaşını gözden kaçırdı dedi. Ya da bir yanlışlık oldu muhtemelen ben duzeltilecegibi düşünüyorum. Hem süt bebeği hemde daha 7 aylık anneden ayrı kalabileceğini düşünmek bile çok saçma. İşte dava açsam bile sonuçlanana kadar bebeğim zaten sütten kesilirmiş
Sürsün sonuçta seninle cinsel tercihlerini saklayacak evlenen bir adam var.Yeniden dava açılsa bile sonuçlanana kadar bebeğiniz zaten sütten kesilir dedi avukatım. Ara talep oluşturduk zaten bu gerekçeli karar. Esas karar da 15 gün içinde belli olurmuş ki ben bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.
Kirmizimartenicka bu konuya bir bakabilir misin kuzum ?
Çok üzücü bir durum, öncelikle geçmiş olsun.Yeniden dava açılsa bile sonuçlanana kadar bebeğiniz zaten sütten kesilir dedi avukatım. Ara talep oluşturduk zaten bu gerekçeli karar. Esas karar da 15 gün içinde belli olurmuş ki ben bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.