7 aylık bebeğin babada haftasonu yatılı kalması

Tabi ki yanlışlık olmuş. Ben protokole 8 yaş oğlum ile 14 aylık bebeğimi her haftasonu yatılı alabilir sömestrde alabilir bir hafta diye yazmıştım. Hakim bunları sen mi yazdın dedi evet dedim. Aslında formalite sayın hakim istediği zaman gelip alabilir babaları sonuçta dedim. O da olmaz böyle 2 haftada bir alabilir yazları da 1 ay dedi. Sonra hayır hayır böyle de olmaz çocuklardan biri bebek 14 aylık yatılı kalamaz dedi. Sonra bu hakime kalkarak bağırdı. Ben kızımı da istiyorum yatılı bakabilirim dedi. Hakim de vermiyorum dedim otur yerine bebeğin sana değil annesine ihtiyacı var dedi. Biz de refakat yok çünkü abisi de gidiyor yanında. 2 haftada bir pazar günleri sabah 9 akşam 17.
Ama dersen ki babaları düzenli alıyor mu 3 ayda bir 1-2 saat. Neyse o karar düzelir merak etmeyin

Hayır hayır tehdit falan olayına girmeyin. Hem suçlu olursun hem de daha da klnlendirirsin. Her ne olursa olsun babası sonuçta. Bir şekilde çözümcü olmaya bak. Mesela benim çocuklarımın babasını ailesi ensest. Kesinlikle görüşmelerini istemiyorum çocuklarımın. Mahkemede söyledim. Hakim umursamadı. Onun davası başka. Görüşülecek kişilere karışamayız dedi. Ve bizdeki sözde baba bu dediğim aile bireylerine aşık. Onlardan çıkmaz. Kavga gürültü ancak seni ve çocuğunu yorar

Avukatın tam bir g..zekalı. Onu değiştir önce. Böyle bir konuda nasıl bir yanlışlık olabilir? Davayı takip mi etmedi ne yaptıysa artık 7 aylık bebe yatılı babaya mı verilir

Çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…