7 aylık bebeğin babada haftasonu yatılı kalması

Peki eski eş ile nasıl tanıştınız? Çevresi falan hiç mi bir şey demedi ? Gerçekten çok enterasan ya. Çok zor bir imtihan.

Hagsjajs bide öyle insanlardı ki görsen dünyanın en iyi kvsi ve kpi
Ceyizinize kaşar koymalarinin mantığı size mi öyle demek kendilerince? Lütfen kusura bakmayın da gerçekten anlamaya çalışıyorum. O yüzden böyle sordum.. seviyesizlikten başka bir şey değil.
Avukatiniz bu konu ile ilgili ne diyor? Kimsenin cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez ama öz bakımı dahil tamamen anneye bağımlı olan bir bebeğin cinsel tercihten tamamen bağımsız belirli bir yaşa kadar kesinlikle anne ile kalması gerekir. Olay adamın babalık yapamaması, eşcinsel olması değil aslında. Sorun bebeğin çok küçük olması..

adam ensest, pedofil bir manyak değilmiş eşcinsellikle bebeğin ne ilgisi var çözemedim.
Anneden ayrı kalması doğru değil bunu savunmuyorum. Adamla birinin konuşup bunu anlatması lazım anlaşmalı boşanabildiyseniz çocuğu düşünüyorsa bunu kendisi teklif etmeliymiş.
Neden bosandigimizi anlattım ben orda ki benim eşcinsel insanlara saygım var..karşısındakini kandırıp da evlenmedikleri surece. İyi bir baba olabilir evet ama dediğiniz gibi benim derdim 7 aylık bebegin babada yatılı kalmasi

Öncelikle hepinize merhaba. Kızlar ben eşcinsel olduğunu öğrendiğim eşimden yeni boşandım. Babam ısrarla onun parasını istemem anlaşmalı olsun bitsin dedi ve kanıtlarım olmasına rağmen bir an önce boşanıp kurtulmak istedim. Açıkçası parası da hiçbir şeyi de umrumda değildi o an tek düşündüğüm hayatımdan def olup gitmesiydi. Öyle bir adamdi ki yani davranışlarını gören herkes imrenirdi..Bu adam karpuz çekirdeklerini sevmiyorum diye benim için temizleyen biriydi. Bir rüyadır kapılıp gittim anlayacağınız.. Gördüğüm bütün erkeklerden farklıydı koşulsuz sevdiğini hissediyordum meğer adamın koşulsuz sakladığı şeyler varmış. 2 yıllık evliliğimizi 2500tl nafaka ve babanın bebeğim sütten kesilinceye dek pazar günleri saat 10.00'dan akşam 18.00'a kadar anne refakati ile görüşmesine anlaşarak boşandık. Gel görelim mahkeme kararı değiştirmiş ve 7 aylık bebeğin her ayın tekli cumartesileri yani mesela Kasım ayının 1.ve 3.haftasinda cumartesi sabah 10dan pazar günü akşamı 1800'a kadar babada kalacağı kararlaştırılmış. Avukatim da sağolsun kendisi bile fark etmemiş ve istinaf dilekçesini sunmuş. Kararı öğrenince şoka girdim, böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Karara itiraz ettik pazartesi ayrıca avukatım hakimle de görüşecek kendiside yanlışlıkla olduğunu savundu. Benim aklım almıyor yanlışlık değilse eğer 7 aylık bebeğin babada yatılı kalmasına hangi gerekçeyle karar verilebilir? benim bebeğim sürekli emen çocuk ayrıca diş çıkartma sürecinde bensiz durmasına ihtimal bile veremiyorum. Bugün babasinda kalıyor ve bu saate kadar bir umut dayanamayıp getirmelerini bekledim lakin kimse arayıp sormadı..Kızlar bu nasıl karar bu bebeğin tek ihtiyacı anne sütü değil ki..Tam ayrılık kaygılarının başladığı zamanlar ve bu çocuk tamamıyla anneye muhtaç. Siz söyleyin eğer yanlışlık değilse bı usulsüzlük söz konusu müdür?
Sizin için çok çok zor bir süreç anlamam bile imkansıza yakın. Eski eşle anlaşıp yatılı kalmasın geri getir dediniz mi ? Şuan bebeğinize kim bakıyor ?

Peki eski eş ile nasıl tanıştınız? Çevresi falan hiç mi bir şey demedi ? Gerçekten çok enterasan ya. Çok zor bir imtihan.

Gaylik belki nispeten daha kolay anlaşılır bir şey, ama adam biseksüel, bu anlaşılmaz, hetero ilişkiye de uyum sağlar çünkü, konu sahibinin çocuk düşünecek kadar bir cinsel yaşamı varsa demek ki adam efemine bir profil değil.

Ceyizinize kaşar koymalarinin mantığı size mi öyle demek kendilerince? Lütfen kusura bakmayın da gerçekten anlamaya çalışıyorum. O yüzden böyle sordum.. seviyesizlikten başka bir şey değil.
Avukatiniz bu konu ile ilgili ne diyor? Kimsenin cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez ama öz bakımı dahil tamamen anneye bağımlı olan bir bebeğin cinsel tercihten tamamen bağımsız belirli bir yaşa kadar kesinlikle anne ile kalması gerekir. Olay adamın babalık yapamaması, eşcinsel olması değil aslında. Sorun bebeğin çok küçük olması..
Evet bana öyle demeye çalıştılar. Onlara göre bosanmamaliydim oturup bir şekilde kabul etmeliydim bu durumu. Durumu kabullenmeyi de geçtim herkese ben sucluymuşum gibi lanse etmeye çalışıyorlar sadece. Takdir edersiniz ki Türkiye'de oğlunun eşcinsel olmasını aileler kaldiramiyor

Gaylik belki nispeten daha kolay anlaşılır bir şey, ama bence adam biseksüel, bu anlaşılmaz, hetero ilişkiye de uyum sağlar çünkü, konu sahibinin çocuk düşünecek kadar bir cinsel yaşamı varsa demek ki adam efemine bir profil değil.
Peki bir şey sorabilir miyim? Fenomen K. Ezildi ne oluyor? Onun hakkında da çok iddia var. Evliliği paravan yapıyor diyen var.

Gaylik belki nispeten daha kolay anlaşılır bir şey, ama bence adam biseksüel, bu anlaşılmaz, hetero ilişkiye de uyum sağlar çünkü, konu sahibinin çocuk düşünecek kadar bir cinsel yaşamı varsa demek ki adam efemine bir profil değil.

vet zaten ben bunu aileme söylediğimde bile kimse inanmak istemedi mesajlardan sonra inandılar. ki zaten sonra kendisi ailemin yanında da kabul etti.

Ooooo neler anlatılıyor youtube de.
Adam erkeğin önde gideni işi gücü süper evli çocuklu, ama otel odasında da pembe iç çamaşırı jartiyerle erkeğini bekliyor.

Hatta bir avukat vardı. Öldürülmüştü otel odasında pembe iç çamaşırları üzerinde iken…

Allah yardımcın olsun bebeğinin de yardımcısı olsun burnumun direği sızladı bir an evvel kavuşmanızı diliyorum. Kalplerine vicdan versin Allah o ailenin.
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. Ben boşanmama bile böyle ağlamadım...Sütüm akıyor ve sanki boğazıma bı el sarılmış sıkıyor. 7 aydır ilk defa ayrı kaldık dayanamiyorum

Ooooo neler anlatılıyor youtube de.
Adam erkeğin önde gideni işi gücü süper evli çocuklu, ama otel odasında da pembe iç çamaşırı jartiyerle erkeğini bekliyor.

Hatta bir avukat vardı. Öldürülmüştü otel odasında pembe iç çamaşırları üzerinde iken…
Osmanlı'da ki oğlancılık... Demek ki bu çok çok başka bir şey. Konuyu saptırmak istemiyorum. Konu sabinine saygımdan. Ama epey derin mevzu.

Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. Ben boşanmama bile böyle ağlamadım...Sütüm akıyor ve sanki boğazıma bı el sarılmış sıkıyor. 7 aydır ilk defa ayrı kaldık dayanamiyorum
Size dua ederek uyuyacağım şimdi, bir an evvel umduğunuzdan da güzel günlere erişmeniz için…
Yavrunuz inşallah kolay atlatmıştır bu geceyi, melekler yoldaşı olsun, kokunuzu hissetsin, huzurla kavuşun🤲

Cinsellik çok iyiydi bu yüzden anlamadım zaten. Adam öyle bir davraniyordu ki bensiz 2dk dursa ölecekmiş gibi.
eski eşiniz yüksek ihtimalle biseksüelmiş.
yaşadığınız durum sizin için hele ki minicik bebeğiniz de varken kabus gibi hayal kırıklığı çok zor bir durum. aşılması için öncelikle kesinlikle psikolojik de destek alıp bu öfkeyi dinginlemeye çabalayın.
Ortada minicik bir bebek var, onun geleceği var. Bi tarafta da ne olursa olsun babası var. Sosyal alanda eski eşinizi cinsel tercihlerinden dolayı rencide etmeniz gelecekte çocuğunuza zarar verecektir çevresel faktörlerden de.
çok zor bir durum gerçekten ama siz yine de evladınız için orta yol bulmaya çalışın, bunun için babanne dede kardeşleri varsa onlarla görüşün, hatta gerekiyosa ilerleyen zamanlarda da baba. Büyüdüğünde de illa ki görüşecekler ama en azından sürekli iletişimde olursanız uzak kaldığınız her saniye bilgi alabilirsiniz. Aldatarak yakalamış olsaydınız çok bambaşka bir duruma evrilebilirdi, ama şu durumda zaten anlaşmalı boşanmışsınız herhangi bir boşanma velayet sürecinde ispatınız da yok anladığım kadarıyla.
Ailenizi de anlıyorum babanızı da anlıyorum homofobik yapı erkeklerin çoğunda var nefretle yaklaşıyorlar bi de siz de ailenizin evladısınız zarar gördünüz sizin için üzülüp daha da öfkeleniyorlardır, ama unutmayın ki siz de çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. o yüzden süreci olabildiğince mantık yolunda seviyeli ilerletmeye çalışın.
Mahkemenin bunu tez zamanda düzelteceğini düşünüyorum. Ama sürtüşmeye dönerseniz karşı tarafın da kulağına kar suyu kaçmış olacağı için anlaşmalı da olduğunuz için çocuğu ilerleyen süreçlerde almak adına sorun çıkarabilirler. böylece kan gövdeyi götürür, olan yine çocuğa olur 🙏😔
Çok zor süreç gerçekten, Allah yardımcınız olsun 🙏

Çok uzuldum
Lutfen bu gece sosyal medya vs biseyler yapin oradayken paylasin bu hata ile olacak is degil duzeltmeniz zaman alir 7 aylik cocugun yukune bakin Allahim nasil insan bunlar
Yarın bebeğim gelecek ve pazartesi hakimle konuşacak avukatım eğer zaten yanlışlıkla olmuştur gibi konuşmazsa şikayet edeceğim. Bu böyle gidemez yeri geliyor biz anneler olarak bunaliyoruz bir bebeğe annesinden daha iyi kim bakabilir? Ki eğer bir usulsüzlük söz konusuysa gerekirse sokak sokak gezerim elimde pankartla.

amaç bebeğe yarar sağlamak olsa bunu yapmazlar amaç size zarar vermek gün gibi ortada. Çocuğunuz için siz yuvasınız ve çocuğunuz için kendinize çok iyi bakmalısınız. Önce kendiniz iyi olursanız ona fayda sağlarsınız. Bu üzüntü sütünüzü keser öyle söyleyeyim. Çok zor ama hakikat bu. Onu düşünüp kendinizi toparlayın. Çözümü resmî kanaldan nasıl bulursunuz buna odaklanın acilen. Zaman geçiyor, onu kucağınıza almaya az kaldı öyle düşünün.

Size dua ederek uyuyacağım şimdi, bir an evvel umduğunuzdan da güzel günlere erişmeniz için…
Yavrunuz inşallah kolay atlatmıştır bu geceyi, melekler yoldaşı olsun, kokunuzu hissetsin, huzurla kavuşun🤲
Amin çok teşekkür ediyorum🙏
eski eşiniz yüksek ihtimalle biseksüelmiş.
yaşadığınız durum sizin için hele ki minicik bebeğiniz de varken kabus gibi hayal kırıklığı çok zor bir durum. aşılması için öncelikle kesinlikle psikolojik de destek alıp bu öfkeyi dinginlemeye çabalayın.
Ortada minicik bir bebek var, onun geleceği var. Bi tarafta da ne olursa olsun babası var. Sosyal alanda eski eşinizi cinsel tercihlerinden dolayı rencide etmeniz gelecekte çocuğunuza zarar verecektir çevresel faktörlerden de.
çok zor bir durum gerçekten ama siz yine de evladınız için orta yol bulmaya çalışın, bunun için babanne dede kardeşleri varsa onlarla görüşün, hatta gerekiyosa ilerleyen zamanlarda da baba. Büyüdüğünde de illa ki görüşecekler ama en azından sürekli iletişimde olursanız uzak kaldığınız her saniye bilgi alabilirsiniz. Aldatarak yakalamış olsaydınız çok bambaşka bir duruma evrilebilirdi, ama şu durumda zaten anlaşmalı boşanmışsınız herhangi bir boşanma velayet sürecinde ispatınız da yok anladığım kadarıyla.
Ailenizi de anlıyorum babanızı da anlıyorum homofobik yapı erkeklerin çoğunda var nefretle yaklaşıyorlar bi de siz de ailenizin evladısınız zarar gördünüz sizin için üzülüp daha da öfkeleniyorlardır, ama unutmayın ki siz de çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. o yüzden süreci olabildiğince mantık yolunda seviyeli ilerletmeye çalışın.
Mahkemenin bunu tez zamanda düzelteceğini düşünüyorum. Ama sürtüşmeye dönerseniz karşı tarafın da kulağına kar suyu kaçmış olacağı için anlaşmalı da olduğunuz için çocuğu ilerleyen süreçlerde almak adına sorun çıkarabilirler. böylece kan gövdeyi götürür, olan yine çocuğa olur 🙏😔
Çok zor süreç gerçekten, Allah yardımcınız olsun 🙏
Teşekkür ederim, zaten babam hep bebeğim ve benim için anlaşmalı istedi onunda anlıyorum ki her gün onlarca kadın öldürülüyor artık. Öyle eşcinsel diyip çıkmak kolay değil. Bilmiyorum nasıl olacak ben hep vicdansizlik yapmazlar getirirler sonuç olarak bana öfkeliler ama oda çocuğu, torunları diye düşündüm. hala ses yok ne yapıyor diye düşünmekten başım agriyor artık.

amaç bebeğe yarar sağlamak olsa bunu yapmazlar amaç size zarar vermek gün gibi ortada. Çocuğunuz için siz yuvasınız ve çocuğunuz için kendinize çok iyi bakmalısınız. Önce kendiniz iyi olursanız ona fayda sağlarsınız. Bu üzüntü sütünüzü keser öyle söyleyeyim. Çok zor ama hakikat bu. Onu düşünüp kendinizi toparlayın. Çözümü resmî kanaldan nasıl bulursunuz buna odaklanın acilen. Zaman geçiyor, onu kucağınıza almaya az kaldı öyle düşünün.
Haklısınız onların çocuk bile umrunda değil. Ben geldiğimden beri 3 ay oldu bu 3.gorusleri. Talep bile etmediler ki öyle talep ettiklerinde göstermemezlik hiç yapmadık. Şu an tek amaçları bana acı cektirmek belki bebeğimin sütten kesilmesini sağlamak bilmiyorum her şeyi bekliyorum onlardan.

X