7 aylık bebeğin babada haftasonu yatılı kalması

Oylesinwbirisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
4.310
4.800
24
Öncelikle hepinize merhaba. Kızlar ben eşcinsel olduğunu öğrendiğim eşimden yeni boşandım. Babam ısrarla onun parasını istemem anlaşmalı olsun bitsin dedi ve kanıtlarım olmasına rağmen bir an önce boşanıp kurtulmak istedim. Açıkçası parası da hiçbir şeyi de umrumda değildi o an tek düşündüğüm hayatımdan def olup gitmesiydi. Öyle bir adamdi ki yani davranışlarını gören herkes imrenirdi..Bu adam karpuz çekirdeklerini sevmiyorum diye benim için temizleyen biriydi. Bir rüyadır kapılıp gittim anlayacağınız.. Gördüğüm bütün erkeklerden farklıydı koşulsuz sevdiğini hissediyordum meğer adamın koşulsuz sakladığı şeyler varmış. 2 yıllık evliliğimizi 2500tl nafaka ve babanın bebeğim sütten kesilinceye dek pazar günleri saat 10.00'dan akşam 18.00'a kadar anne refakati ile görüşmesine anlaşarak boşandık. Gel görelim mahkeme kararı değiştirmiş ve 7 aylık bebeğin her ayın tekli cumartesileri yani mesela Kasım ayının 1.ve 3.haftasinda cumartesi sabah 10dan pazar günü akşamı 1800'a kadar babada kalacağı kararlaştırılmış. Avukatim da sağolsun kendisi bile fark etmemiş ve istinaf dilekçesini sunmuş. Kararı öğrenince şoka girdim, böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Karara itiraz ettik pazartesi ayrıca avukatım hakimle de görüşecek kendiside yanlışlıkla olduğunu savundu. Benim aklım almıyor yanlışlık değilse eğer 7 aylık bebeğin babada yatılı kalmasına hangi gerekçeyle karar verilebilir? benim bebeğim sürekli emen çocuk ayrıca diş çıkartma sürecinde bensiz durmasına ihtimal bile veremiyorum. Bugün babasinda kalıyor ve bu saate kadar bir umut dayanamayıp getirmelerini bekledim lakin kimse arayıp sormadı..Kızlar bu nasıl karar bu bebeğin tek ihtiyacı anne sütü değil ki..Tam ayrılık kaygılarının başladığı zamanlar ve bu çocuk tamamıyla anneye muhtaç. Siz söyleyin eğer yanlışlık değilse bı usulsüzlük söz konusu müdür?

Eski konularını bilmiyorum ama evli olduğun adamın eşcinsel olduğunu kendi cinsiyle münasebetini ilgisini öyle muhabbet sırasında öğrendiğini düşünemedim, eğer bu adam böyle kendisi gibi kişilerle uygunsuz görüşmeler yaptıysa ve sen bu şekilde yakalayıp ayrılık kararı aldıysan, bence bebeği elinden geldiğince babaya az vermelisin.

Yedi aylık bebeğin iki gün anneden kalması çok fazla bana kalırsa, hadi davada karar çıktı karşı taraf bu daha küçük annesiz olmaz alışkın değil diye nasıl düşünmüyor. Çok üzüldüm.

Çocuğa iyi bakar dimi?
Karar en kısa zamanda düzeltilir inşallah.

Bu arada aşırı ilgili anlayışlı erkeklerin, gizli eşcinsel olduğuna ben çok şahit oldum.
Özellikle bu kadar anlayışlı, ilgili oluyor ki kadın rüya da çok seviyor felan diyor, kendileri alttan alta götüyorlar durumu.

Bu arada evlenip ayrılmış bir cocuklu adam olarak hayatlarına gizli gizli devam ediyorlar…

Daha önce 7 aylık hamileyken bir twitter hesabı yakalamıştım Bildiğimiz full eşcinsel gonderileriyle doluydu. Ben çok akilliyim ya hesabı çalınmıştır dedim ama yani tipini davranışlarını görsen eşcinselliğin e si yok dersin. Kendisine bile bahsetmedim böyle bir şeyden..Bir gün dışarı çıkarken bunun telefonundan fotoğraf cekilelim dedim eski fotolara bakarken bir ekran görüntüsü çıktı önüme birden. Flört sitesinin birinden bir erkeğin kıllı goguslu fotosu ekran görüntüsü alınmış. Yani bu hesap o kadar aklımdan çıkmış ki hala anlam veremiyorum ben. bunun telefonunu alıp app storea girdim flört sitelerinden birinden premium üyelik satın almış. üstüne gitme vs derken itiraf etti kendisi. Sabah direkt annemlere geldim zaten.

Escinsel babaya 7 aylık bebek bırakılmaz, normal babada bile yatılı kalması doğru değil bebek anneyi arar , mutlaka bir yanlışlık var ...

Çocuğa iyi bakacaklarindan eminim babaanne dede vs de var ama işte onlar ne kadar bakarsa baksın 7 aylık bebek annesiz nasıl yapabilir ki? ve bu ilgili erkeklerle ilgili dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Resmen ayaklarımı yerden kesen bir ilgisi vardı.

Yegenlerine sevgiyle bakan, işini çok iyi bir pozisyonda yapan eşcinsel tanıdıklarım var. Yani sosyal hayatta bunu hiçbir şekilde çaktırmiyorlar. Günümüzde o kadar korkunç şeyler görüyoruz ki baba açısından cinsel tercihi dolayısıyla bebeğin onda kalması ne kadar doğru diye bir düşünmedim değil ama sanmıyorum ya..
Yalnız emen bir bebeği hangi akla hizmet mahkeme o kadar uzun süreli vermiş o kısmı anlamadım. 7 aylık bebek doğru düzgün ek gıda da yemez ki? Bebek şu anda ne yiyor peki? Konustunuz mu babayla? Kim bakıyor?

Anlaşmalı olduğu için eşcinsel olduğu bilgisine mahkeme sahip değil maalesef..
Sizin yaşadığınız çok ciddi bir hayal kırıklığı anlıyorum evet ama ne olursa olsun bebeğinizin babası. Size iyi bir es olmamış olabilir ama belki çok iyi bir baba olacak. Bence bu şekilde bir konuyu dillendirmeyin. Siz anlaşmalı olarak bu konuyu nasıl çözeceğinize odaklanın derim.. karşı tarafın bebeğin yatılı kalması ile ilgili bir talebi olmuş mu?

Sebze haşlaması meyve yoğurt vs yiyor lakin bebek 1 yaşına kadar ana öğün anne sütü ya da mamadir. mahkeme nasıl böyle karara vardı aklım almıyor. Sonrası çok olaylı olduğu için zaten babayla hiçbir şekilde iletişimimiz yok babanne, dede ve baba birlikte bakıyorlar.

Evet ben de onu diyorum. 1 yaşına kadar doğru düzgün yemek yemiyorlar ki zaten. Peki şu anda anne sütü ihtiyacını nasıl karsiliyor? Üzüldüm ya

Ya ben zaten babasıyla görüşmesine asla karşı değilim sonuç olarak babası ve bende bunu değiştirmem. Sadece bu kadar erken olmamalıydı...7 aylık bebeğin babada kalmasi akla mantığa sığmıyor.

Nasıl ıtıraf ettı

Evet ben de onu diyorum. 1 yaşına kadar doğru düzgün yemek yemiyorlar ki zaten. Peki şu anda anne sütü ihtiyacını nasıl karsiliyor? Üzüldüm ya
Sütümü sağma fırsatım olmadı çünkü çok geç öğrendim çocuk teslime basvurmuslar ordan aradılar zaten. e çocuk aktif olarak emiyor diş sancısından uyumuyor bile 2 güne yetecek sütü sağmam imkansizdi

Ah canım benim ya ( siz gönlünüzü ferah tutmaya bakın. Allah korusun ters bir durum olsa ya da işin içinden cikamasalar muhakkak ararlardi sizi. Sonucu en azından bebek 2 yaşına gelene kadar bu süre azaltilmali diye dusunuyorum

7 aylik olmasindan ziyade ben baska seylerden kaygilanirdim herseyi hekesten bekliyorum. Anne refakatiyle gorussun. Oyle adama vemezdim cocugu tek basina. Neler goruyoruz

Sosyal medyanın ne kadar leş ortam olduğunu herkes biliyor, bir sürü sapkın fantezisi olan insan var internette, o tip hesap kullanan kim bilir ne tip kişilerle muhattap oluyordur.

Çocuk teslime mi başvurmuş utanmadan, Allah cezalarını versin ya, yedi aylık bebek sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…