7 aylık bebeğin babada haftasonu yatılı kalması

Peki ailesi neden boşandığınızı biliyor. Ne tepki verdiler?

Dayanamıyorum ama 7 aylık bebek ve eminim ki perişan durumda..Emmeye bu kadar düşkün çocuk olmasını geçtim annesini hiç mi aramıyor çıldırmıştır eminim ama inatlarindan getirmiyorlar diye düşünüyorum. mama veriyolar muhtemelen ve bu çocuğa ben biberonla su dahi iciremezdim. Kabul etti ki bilmiyorum aç mı tok mu ağlıyor mu uyuyor mu sürekli aklım orada. kafayı yiyeceğim artik

Sen bu eşcinsel olayını mahkemeye neden taşımadın.
Bunu rezil ede ede boşayacaktın.

Gider simdi tekrar evlenir yakar gene bi kadının başını…

Ooooo bilmezmiyim.
Ben çok büyük hatta şöyle Türkiyenin en kurumsal firmalarından ilk 5 diyeyim birinde çalıştım.
Çok kalabalıktı çalıştığım bölüm 3000 kişi, düşün bunun büyük başları yôneticileri, diğer bölümler vs vs.
Biz nelere şahit olduk orda dudak uçuklatan cinsten hemde…

Fazla ilgi alaka sapına kadar erkek adamin yapacaği işler değil.
Tabi ki çok sever değer verirler ama yok efendim karpuz çekirdeği ayıklama vs vs yapmaz.

Birde cinsellik zarla zorla olan erkek versiyonu var. Onlarda aman Allahım sanki kadın sorunlu da onlar muhteşem gibi minnetsiz, kıymet vermeyen, gidersen kapı orda erkeği oluyorlar.

Kötü seyler getirmemeye çalışın akliniza
O taraftan kimseyle konuşmuyor musunuz? Ya da bir aile büyüğü yok mu? Durumu açık açık güzellikle konusun. Çocuğun fotoğrafı, videosunu atsınlar. Sizin de aklınız kalmamis olur en azından..

Peki ailesi neden boşandığınızı biliyor. Ne tepki verdiler?
Ailesi muhtemelen zaten biliyordu ailemin evine geldiler işi gücü bırakıp. Annesi zaten hiçbir tepki vermedi babası desen şeytan vesvese vermiştir ya da peşine biri takılmıştır dedi güldü. Basbayağı dalga geçtiler oğulları 10 yaşında sanki. Belki onlarda algilayamadi bilmiyorum ama bildiklerini düşünüyorum.

Bir yanlışlık olmalı ya. 0-4 yaş arası çocukların velayeti genelde anneye veriliyor. Bakıma muhtaç çünkü. Sizinki çocuk değil bebek üstelik. Babası da olsa güven olmaz. Eşcinsel eşinizin erkek arkadaşını hiç gördünüz mü, telefonda gördüğünüz fotoğraf dışında, kendisi evet ben eşcinselim, gayim diye açıkladı mi?

Elinde kanıt varsa ara tehdit et, iş yerinden tüm akrabalarına kadar yayarım çocuğumu getirin diye. senin çekinecek bir şeyin yok. Anlatmaya çekiniyorsan çekinme çıkar rezaleti. Hiç çocuğumun babası diye düşinme adam sosyal medyada gayet rahat ilişki kovalıyormuş, kim bilir yakalayamadığın neler var.

İnanamıyorum bile bile başını mı yaktılar bu dünya nereye gidiyor?

Babamın ısrarıyla oldu maalesef. ki onun bu uygulamayı kullandığını da kanitlayabilirdim mesajlarda ki ayrıca itiraflariyla yeterince kanıtım da vardı. E bide ayrıca çok olaylı olduğu için endiselendiler bitsin istediler.

Canım zaten herkes duydu. Kendileri söylemişler hemde. böyle diyor iftira atıyor diyorlarmış.

Kimseyle konuşmuyoruz olaylı olmasa olay çıkarmasalar belki iletişimimiz olurdu ama şu an video vs isteyebileceğim kimse yok

TV'ler de ki bazı isimler eleştiriliyor. Evliliği paravan olarak kullanıyorlar diyenler çoğunlukta. Demek ki haksız değillermiş.
Evet evet avukatım neler neler duyuyoruz bu durum çok arttı ki siz çıkıp kurtarmissiniz kendinizi kabul edip de bir sonraki seviye eve erkek getirenler bile var dedi

Sadece insani olarak endişenizi, üzüntünüzü paylaşsanız, derdinizin onlarla ilgili olmadığını anlamazlar mı? Yine gelin görün hatta iki gün de birkaç saat alın ama gece bende kalsın deseniz babaanne ve dede yine gaddar mı davranır?
Twitter’a varana kadar daha hızlı bir çözüm olur.
Çünkü bu çocuk büyüyecek, oraları okuyacak yaşa gelecek, bu onu da üzecek bir yöntem.
Bence samimiyetiniz bir şekilde anlaşılır, gerekirse kapılarına gidin, yavrunuz için gurur yapmayın

İyi de bunu kimse yemez ki. Şu an biz 40 el yabancıyız biz inandık. İstediği kadar iftira desin. Çok zor bir durum ya. Allah seninle ve evladınla olsun.
Yemezler zaten ki ben bütün sulalenin ucundan da olsa bir şeyler bildiğini düşünüyorum. Bu adamı ailede hiç kimse sevmiyordu hep bir soru işaretiydi sorunca cekemiyorlar tarzı cevaplar veriyordu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…