- 14 Ağustos 2024
- 1.010
- 1.753
-
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
Yorumsuzum....Başımıza taş yağacak, colugum çocuğum var kınamak istemiyorum
Yaşadığınız şey korkunç, kendi ailesi biliyor mu bu durumu? Ayrıca mahkeme verdi diye onlarda alması mı gerekiyordu emen bebeği annesinden bu ne saçmalık..Öncelikle hepinize merhaba. Kızlar ben eşcinsel olduğunu öğrendiğim eşimden yeni boşandım. Babam ısrarla onun parasını istemem anlaşmalı olsun bitsin dedi ve kanıtlarım olmasına rağmen bir an önce boşanıp kurtulmak istedim. Açıkçası parası da hiçbir şeyi de umrumda değildi o an tek düşündüğüm hayatımdan def olup gitmesiydi. Öyle bir adamdi ki yani davranışlarını gören herkes imrenirdi..Bu adam karpuz çekirdeklerini sevmiyorum diye benim için temizleyen biriydi. Bir rüyadır kapılıp gittim anlayacağınız.. Gördüğüm bütün erkeklerden farklıydı koşulsuz sevdiğini hissediyordum meğer adamın koşulsuz sakladığı şeyler varmış. 2 yıllık evliliğimizi 2500tl nafaka ve babanın bebeğim sütten kesilinceye dek pazar günleri saat 10.00'dan akşam 18.00'a kadar anne refakati ile görüşmesine anlaşarak boşandık. Gel görelim mahkeme kararı değiştirmiş ve 7 aylık bebeğin her ayın tekli cumartesileri yani mesela Kasım ayının 1.ve 3.haftasinda cumartesi sabah 10dan pazar günü akşamı 1800'a kadar babada kalacağı kararlaştırılmış. Avukatim da sağolsun kendisi bile fark etmemiş ve istinaf dilekçesini sunmuş. Kararı öğrenince şoka girdim, böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Karara itiraz ettik pazartesi ayrıca avukatım hakimle de görüşecek kendiside yanlışlıkla olduğunu savundu. Benim aklım almıyor yanlışlık değilse eğer 7 aylık bebeğin babada yatılı kalmasına hangi gerekçeyle karar verilebilir? benim bebeğim sürekli emen çocuk ayrıca diş çıkartma sürecinde bensiz durmasına ihtimal bile veremiyorum. Bugün babasinda kalıyor ve bu saate kadar bir umut dayanamayıp getirmelerini bekledim lakin kimse arayıp sormadı..Kızlar bu nasıl karar bu bebeğin tek ihtiyacı anne sütü değil ki..Tam ayrılık kaygılarının başladığı zamanlar ve bu çocuk tamamıyla anneye muhtaç. Siz söyleyin eğer yanlışlık değilse bı usulsüzlük söz konusu müdür?
Allahım yardımcın olsun bende 7 aylık beneın yatıya verılmedıgını bılıyorum. Yani bu karara ıtıraz efın. Bırde emzırıosunuz allahım yardımcınız olsunBildiğimiz bu hesabi da sorup üstüne gidince ben eskiden gaydim dedi ama hepimiz biliyoruz bunun doğuştan geldiğini ve değiştirilemeyeceğini.
Gurur kesinlikle yapmıyorum öyle insanlar ki ben iletişime gectigim an bile rahatsız ediyor diye şikayet ederler. Tek tutundugum dal yanlışlık olması ve 1 seferlik kalması. çeyizime kadar kaşar koyan insanlar ki ben haklı oldugum halde...Sadece insani olarak endişenizi, üzüntünüzü paylaşsanız, derdinizin onlarla ilgili olmadığını anlamazlar mı? Yine gelin görün hatta iki günde birkaç saat alın ama gece bende kalsın deseniz babaanne ve dede yine gaddar mı davranır?
Twitter’a varana kadar daha hızlı bir çözüm olur.
Çünkü bu çocuk büyüyecek, oraları okuyacak yaşa gelecek, bu onu da üzecek bir yöntem.
Bence samimiyetiniz bir şekilde anlaşılır, gerekirse kapılarına gidin, yavrunuz için gurur yapmayın
Biseksüel olabilirPeki evliliğiniz de yanlış anlamayın cinsellikte anlamadınız mı durumu? Yoksa usta bir oyuncu mu? Hareketleri vs. Ne bileyim. Sizi suçlamak için sormuyorum sadece nasıl kamufle olmuş onu anlamaya çalışıyorum.
Evet evet yani nasıl bir vicdansizlik insan demez mi bu kadar uzun süre kalamaz emen bebek biz ne yapıyoruz diye. Bebeğimin gözünden akan her damla yaş burunlarindan fitil fitil gelir inşallahYaşadığınız şey korkunç, kendi ailesi biliyor mu bu durumu? Ayrıca mahkeme verdi diye onlarda alması mı gerekiyordu emen bebeği annesinden bu ne saçmalık..
Vala neler var. O kadar uzağım ki bu konulara.Biseksüel olabilir
adamın ipliğini pazara çıkarmamışsınız. Kaşar derken size iftira mı attılar ne demek çeyize kaşar koymak? Evdeki eşyaları iade ederken mi koymuşlarçeyizime kadar kaşar koyan insanlar ki ben haklı oldugum halde...
Cinsellik çok iyiydi bu yüzden anlamadım zaten. Adam öyle bir davraniyordu ki bensiz 2dk dursa ölecekmiş gibi.Peki evliliğiniz de yanlış anlamayın cinsellikte anlamadınız mı durumu? Yoksa usta bir oyuncu mu? Hareketleri vs. Ne bileyim. Sizi suçlamak için sormuyorum sadece nasıl kamufle olmuş onu anlamaya çalışıyorum.
Tövbestağfurullah haaaa Allah'ım evlerden ırakCinsellik çok iyiydi bu yüzden anlamadım zaten. Adam öyle bir davraniyordu ki bensiz 2dk dursa ölecekmiş gibi.
Canım zaten herkes duydu. Kendileri söylemişler hemde. böyle diyor iftira atıyor diyorlarmış.
İftira atmadilar ceyizimin içine koymuşlaradamın ipliğini pazara çıkarmamışsınız. Kaşar derken size iftira mı attılar ne demek çeyize kaşar koymak? Evdeki eşyaları iade ederken mi koymuşlar
Gurur kesinlikle yapmıyorum öyle insanlar ki ben iletişime gectigim an bile rahatsız ediyor diye şikayet ederler. Tek tutundugum dal yanlışlık olması ve 1 seferlik kalması. çeyizime kadar kaşar koyan insanlar ki ben haklı oldugum halde...
Ne mana çeyize kaşar koymak iftira işte 33 iq ile laf sokmuşlar. Kalitesizlermiş kısacasıİftira atmadilar ceyizimin içine koymuşlarDiyorum ya herkes duymuş zaten ama mahkemede kullanmadığima.cokk pişmanım
Ya zaten benim derdim tamamen çocuğun 7 aylık olması. Ne olursa olsun babasi yani her şekilde görecek. Sadece anlam veremediğim mahkemenin nasıl bu şekilde karar verdiği. Bu çocuğun psikolojisi için de iyi değil ki. Hadi bu seferlik bı sekilde baktılar diyelim ama illa bana gelecek bana geldiği zaman bu defa hiç ayrılmak istemeyecek 2.defa aldıklarında asla durmaz bu çocuk.Yok mu ailelerindd aklı başında bir teyze, kadın kuzeni vs? Rica etsen gidip baksa? Zaten arsız insanlar, size bile gelip otururlar çay kahve içmeye öyle görsünler bebeği. Bunun uyku düzeni, yatağı hepsini arayacak çocuk. Hiç yani mantıklı değil.
Ben çoğu konuda evet baba sadece haftasonu görerek babalık yapamaz, çocuğu daha sık görüp, her işini görmeli diye yazarım ama senin durumun çok üzücü. Bebeğin mevcut düzenini aniden bozmak çok yıpratıcı olabilir, babası zaten sosyal medyanın şeysi.
Hagsjajs bide öyle insanlardı ki görsen dünyanın en iyi kvsi ve kpiNe mana çeyize kaşar koymak iftira işte 33 iq ile laf sokmuşlar. Kalitesizlermiş kısacası