7 aylık bebeğin babada haftasonu yatılı kalması

Yaşadığınız şey korkunç, kendi ailesi biliyor mu bu durumu? Ayrıca mahkeme verdi diye onlarda alması mı gerekiyordu emen bebeği annesinden bu ne saçmalık..

Bildiğimiz bu hesabi da sorup üstüne gidince ben eskiden gaydim dedi ama hepimiz biliyoruz bunun doğuştan geldiğini ve değiştirilemeyeceğini.
Allahım yardımcın olsun bende 7 aylık beneın yatıya verılmedıgını bılıyorum. Yani bu karara ıtıraz efın. Bırde emzırıosunuz allahım yardımcınız olsun

Gurur kesinlikle yapmıyorum öyle insanlar ki ben iletişime gectigim an bile rahatsız ediyor diye şikayet ederler. Tek tutundugum dal yanlışlık olması ve 1 seferlik kalması. çeyizime kadar kaşar koyan insanlar ki ben haklı oldugum halde...

Yaşadığınız şey korkunç, kendi ailesi biliyor mu bu durumu? Ayrıca mahkeme verdi diye onlarda alması mı gerekiyordu emen bebeği annesinden bu ne saçmalık..
Evet evet yani nasıl bir vicdansizlik insan demez mi bu kadar uzun süre kalamaz emen bebek biz ne yapıyoruz diye. Bebeğimin gözünden akan her damla yaş burunlarindan fitil fitil gelir inşallah

Cinsellik çok iyiydi bu yüzden anlamadım zaten. Adam öyle bir davraniyordu ki bensiz 2dk dursa ölecekmiş gibi.

Canım zaten herkes duydu. Kendileri söylemişler hemde. böyle diyor iftira atıyor diyorlarmış.

Yok mu ailelerindd aklı başında bir teyze, kadın kuzeni vs? Rica etsen gidip baksa? Zaten arsız insanlar, size bile gelip otururlar çay kahve içmeye öyle görsünler bebeği. Bunun uyku düzeni, yatağı hepsini arayacak çocuk. Hiç yani mantıklı değil.

Ben çoğu konuda evet baba sadece haftasonu görerek babalık yapamaz, çocuğu daha sık görüp, her işini görmeli diye yazarım ama senin durumun çok üzücü. Bebeğin mevcut düzenini aniden bozmak çok yıpratıcı olabilir, babası zaten sosyal medyanın şeysi.

Asıl boşanma sebebinin mahkemeye taşınmasını istemiyorsan bebeğimi hemen getir derdim ben. Sadece gözetim altında görebilirsin derdim, bu arada da mahkeme kararını düzeltmek için elimden geleni yapardım. Böyle hakimler de var işte ne diyeyim. 7 aylık bebek bırakılmaz babaya, anne sütü alsın ya da almasın. Arayın söyleyin, arsıza suçunu söylemezsen böyle oluyor işte. Eşcinsellik elbette suç değil, ama bir kadınla bunu örtmek için evlenmek büyük suç,ayıp arsızlık. Hadsize bakın siz, utanmadan bebeği yatılı alıyor, böyle bir karar verilmiş olsa bile almaması lazımdı. Hemen harekete geçin ben bile yerimde sinirlendim

Çok üzüldüm
Kesinlikle yanlış bir karar, bebeğin beslenme hakkı elinden alınamaz, anne sütüne ihtiyacı var şu an.
Belki bu defalık, yarın için bir gidip şansınızı deneyebilirsiniz, en azından sağdığınız süt varsa onu verirsiniz, cani bile olsalar, bu kadar nezih yaklaşımla, belki bir umut vicdana gelirler

Ya zaten benim derdim tamamen çocuğun 7 aylık olması. Ne olursa olsun babasi yani her şekilde görecek. Sadece anlam veremediğim mahkemenin nasıl bu şekilde karar verdiği. Bu çocuğun psikolojisi için de iyi değil ki. Hadi bu seferlik bı sekilde baktılar diyelim ama illa bana gelecek bana geldiği zaman bu defa hiç ayrılmak istemeyecek 2.defa aldıklarında asla durmaz bu çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…