- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
yap yap geç kalmışsın bile bence yapmaktaşimdi ben diyorumki bat a 10 gün var test yapsammı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yap yap geç kalmışsın bile bence yapmaktaşimdi ben diyorumki bat a 10 gün var test yapsammı
sizlerde dua edin S smnmrn B bebegim seni bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuşCanımsınızz yaa. İyiki sizlerle karşılaşmışım. Hepimizden Allah razı olsun. Karınlarınız bebişle dolsunn .dokuz ay sonrada kucağınıza konsun . Ayrıca söz sizin için kızıma dua ettireceğim.
Canımsınızz yaa. İyiki sizlerle karşılaşmışım. Hepimizden Allah razı olsun. Karınlarınız bebişle dolsunn .dokuz ay sonrada kucağınıza konsun . Ayrıca söz sizin için kızıma dua ettireceğim.
Ay dimi ya dur ben yarın sabah yapim 1 taneyap yap geç kalmışsın bile bence yapmakta
Ay dimi ya dur ben yarın sabah yapim 1 tane
oyyyyyyyyyy AMİNNNNNN AMİNNNNNNNN ablacıkkk çok güzlsiniz siz ana kız
Rabbimiz sizleri birbirinize bağışlasın inşallah
nasıl sevinçlidir abla olucam diye
B bebegim seni bekliyorum maşallah size yerimm yaa doktora gittin mi canım
B bebegim seni bekliyorum maşallah size yerimm yaa doktora gittin mi canım
Ay yazık kıyamam yaaaaHemde nasııılll. Hatta bugün ne olmuş çok komik sizinle paylaşayım ) . Kızım 12 yaşında ama çok saf ve hala çocuk masumluğuu devam ediyor. Okulda sınıfta çantasını toparlarken kendi kendine allahım allahım ne yapıcam ben nasıl bekliycem demiş . Çok yakın arkafaşıda ne oldu sana bişeyin mi var demiş .bende kızımı daha önce uyarmıştım keseyi görene kadar kimseye söylemiycez ne olur ne olmaz. Bişey olur sonra diye. Asıl bundan sonrasına bakın :))))). Arkadaşı öyle sorunca gözleri yerinden fırlayacak gibi olmmuş vee yoooookkk yok bişey demiş kekeleyerek. Arkadaşı ısrar edince . Şimfi söyleyemem demiş. Arkadaşuda hemen anlamış kardeşin mi oluyo yoksademiş. Benim kızda yo yo yo drmiş kaçmış. Şimdi bana ağlayarak soruyo anneee kardeşime bişey olmaz dimii ben hayır dedim bişiy olmaz dimiii )) yorumu size bırakıyorum
hoşgeldiniz Kızınızı Allah bağışlasın ve rabbim hayırlısıyla kızına kardeş nasip etsin inşallah
kaç yaşından kızın
listeye ekliyorum seni de canım hayırlı uğurlu gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim.kizim 1 yaşında canım ,yaş 37 o yüzden bekleyip fazla riske atamiycaz
Teşekkür ederim canım umarım hep birlikte güzel haberler alırızBen de 26-27 kasım bat. Hoşgeldin aramıza
Hemde nasııılll. Hatta bugün ne olmuş çok komik sizinle paylaşayım ) . Kızım 12 yaşında ama çok saf ve hala çocuk masumluğuu devam ediyor. Okulda sınıfta çantasını toparlarken kendi kendine allahım allahım ne yapıcam ben nasıl bekliycem demiş . Çok yakın arkafaşıda ne oldu sana bişeyin mi var demiş .bende kızımı daha önce uyarmıştım keseyi görene kadar kimseye söylemiycez ne olur ne olmaz. Bişey olur sonra diye. Asıl bundan sonrasına bakın :))))). Arkadaşı öyle sorunca gözleri yerinden fırlayacak gibi olmmuş vee yoooookkk yok bişey demiş kekeleyerek. Arkadaşı ısrar edince . Şimfi söyleyemem demiş. Arkadaşuda hemen anlamış kardeşin mi oluyo yoksademiş. Benim kızda yo yo yo drmiş kaçmış. Şimdi bana ağlayarak soruyo anneee kardeşime bişey olmaz dimii ben hayır dedim bişiy olmaz dimiii )) yorumu size bırakıyorum
Valla öyle olan bana olacak ama herseye değer kardeşi olsunda❤oyşşş birlikte büyücekler desene inşallah
B bebegim seni bekliyorum ablacım istanbuldanım ben :) evet aramızda 5 gün var bebişlerimizin bende doktor arayışındayım gitmedim henüz ama bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum 6 haftalık oluyor kalp atışı varsa aduyulur bebeğim iyiyse inş
Valla öyle olan bana olacak ama herseye değer kardeşi olsunda❤