- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
@smnmrn 2. ayında hamiş
@bebegim seni bekliyorum
@xiexie 4. ayında hamiş
Forever07 yaş 27 - 2. ayımda tamda dilediğim gün geldi mucizem hamd yalnız ve yalnız Allah'a...
@dertlikederli yaş 32 - 2. ayında hamiş
@bglm yaş 23 - 7. ayında hamiş
Beyazmelek16 10. ayında hamiş
@Sabirsiz61 yaş 33 - 3. ayında hamiş
onlar artık çok şükür hamişsizlere uğur getircez ve bol bol dua edicez inşallah
bat listemizbatlarınız hamişlik olsun inşallah " Semiun garibun"
- @ilk heyecan 20-21 Aralık
- @yagmur1978yagmur 29 Aralık
Hnf sllms 29 Aralık - yaş 26 - @xruyax 30 aralık - yaş 28 - 3. ay
Esaskiz43 2 Ocak - yaş 24 - 2,5 yıl - @Zeroselo - yaş ? - 1,5 yıl
- @basarans bat ?? - yaş 32 - 1. ay - 2. bebiş
1cift1tekannesi Bat 2 Ocak - yaş 27 - 16. ay - @Hijyenik Bat 5 Ocak - yaş 24 - 2,5 sene
- @Aicha zeynep BAT 10 ocak - yaş 34 - 3,5 sene -2. bebiş
beren20 BAT 1-2 Ocak - yaş 33 - 2. ay - @Angel 25 Bat 1 Ocak - yaş 26 - 7. ay
- @kimmimmm bat ? - yaş 27 - 1 sene
- @simarik83 Bat 13 Ocak - yaş 32 - 4. ay
- @yeniden09 BAT ? - yaş 27 - 8. ay
Haydi kaldı 15 hatun@ilk heyecan - @basarans - @Zeroselo - @yeniden09 sesiniz çıkmadı kuzular
Bu hafta @yagmur1978yagmurHnf sllms @xruyax Esaskiz43 1cift1tekannesi beren20 @Angel 25 hatunların haftası hepsinden hayırlı ve güzel bebiş haberleri alacağız inşallah toplam da 7 hatun
bu hafta 7 bebiş haberi alalım inşallah
durumlar nasıl kızlar nerelerdesiniz yahu
daha erken kuzum inşallah müjdeli haberi verirsin bize hayırlaselam canım nasılsın nasıl geçiyor gebeliğin :) benim kargom geldi bugün bir sürü test aldım :) test yaptım negatif çıktıhayırlısı olsun hakkımızda daha 5 gün var bata beklemelere devam ALLAHdan ümit kesilmez .
sevindim canım benim kendinede yiğenimizede iyi bak Allaha emanetsiniz. RAABBİM sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tez vakitte darısı bize olsun :))) ve tümm burda hayırlı haberler bekleyen arkadaşlarımızın başına olsun :)daha erken kuzum inşallah müjdeli haberi verirsin bize hayırla
bizde iyiyiz inşallah teyzesipek sıkıntım yok şuan için elhamdülillah
AMİNNNN AMİNNN inşallah yavrum hepiniz hamiş olacaksınız tez vakitte hayırla inşallahsevindim canım benim kendinede yiğenimizede iyi bak Allaha emanetsiniz. RAABBİM sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tez vakitte darısı bize olsun :))) ve tümm burda hayırlı haberler bekleyen arkadaşlarımızın başına olsun :)
amin inşallah canım :)AMİNNNN AMİNNN inşallah yavrum hepiniz hamiş olacaksınız tez vakitte hayırla inşallah
bizim için ettiğin güzel duana da amin teyzesi sağolasın varolasınanne olasın tez vakitte hayırla inşallah
İnşallah canim evet gelmesin kirmizilar yarin test yapsam mi diye düşünüyorum ama erken cikmaz diye de düşünüyorum yani ne yapacağımı bilmiyorumAmin kuzum sağol, inşallah
senin çok istiyorum ki bebişolsun inşallah gelmesin kırmızı filan
bence sabret ve bekle canımcımİnşallah canim evet gelmesin kirmizilar yarin test yapsam mi diye düşünüyorum ama erken cikmaz diye de düşünüyorum yani ne yapacağımı bilmiyorum
benim hiç belirtim olmadıAdet olcak gibi agrim var benim. Belirti olarak bisey yasamiyorum yani memisler fis:))) onun disinda belim agrio onceki hamileligihamileligimde bel agrisi belirtiydi. Bide midem bulanio biras biras.
Mrb cnm bn adet oldum cuma günü. Doktora gittim klomen yazdı yarın içmeye başlicam@smnmrn 2. ayında hamiş
@bebegim seni bekliyorum
@xiexie 4. ayında hamiş
Forever07 yaş 27 - 2. ayımda tamda dilediğim gün geldi mucizem hamd yalnız ve yalnız Allah'a...
1cift1tekannesi Bat 2 Ocak - yaş 27 - 16. ay - @Hijyenik Bat 5 Ocak - yaş 24 - 2,5 sene
Haydi kaldı 15 hatun@ilk heyecan - @basarans - @Zeroselo - @yeniden09 sesiniz çıkmadı kuzular
Bu hafta @yagmur1978yagmurHnf sllms @xruyax Esaskiz43 1cift1tekannesi beren20 @Angel 25 hatunların haftası hepsinden hayırlı ve güzel bebiş haberleri alacağız inşallah toplam da 7 hatun
Mrb cnm bn adet oldum cuma günü. Doktora gittim klomen yazdı yarın içmeye başlicam@smnmrn 2. ayında hamiş
@bebegim seni bekliyorum
@xiexie 4. ayında hamiş
Bende bu ay klomen kullanmistim. Sonuc bebisim benimle. Insallah seninki de gelir artikMrb cnm bn adet oldum cuma günü. Doktora gittim klomen yazdı yarın içmeye başlicam
hayırlısı böyleymiş bu ay hakkında balım benim, önümüzdeki ay gelsin inşallah meleğin hayırla ve sağlıcaklaMrb cnm bn adet oldum cuma günü. Doktora gittim klomen yazdı yarın içmeye başlicam
aminnn aminnnn inşallahAllah im sen buyuksun sen diledigine diledigini verensin..... Bizleri bekletme
Öyle mi ne güzel cnm. İnşallah darısı başıma.. Sen kaç aydır bekliyordun ve bir sorununuz var mıydı? Bnm tek tüpüm kapalı öbürüde hsg ile açıldı açıkcasıBende bu ay klomen kullanmistim. Sonuc bebisim benimle. Insallah seninki de gelir artik
İnşallah canımhayırlısı böyleymiş bu ay hakkında balım benim, önümüzdeki ay gelsin inşallah meleğin hayırla ve sağlıcakla
Canim bizde testlerde cilan bir sorun cikmamisti. 10. Ayimda bebisime kavustum insallah allahin izniyle. Esimdede bi sorun yoktu. Demek ki vakti varmis bekletti bizi biraz tospamÖyle mi ne güzel cnm. İnşallah darısı başıma.. Sen kaç aydır bekliyordun ve bir sorununuz var mıydı? Bnm tek tüpüm kapalı öbürüde hsg ile açıldı açıkcası
Maşallah çok net pOzitif . Bu hangi markaydı cnm hayırlı olsunBeklenen adet tarihim dündü dayanamadım bugün eve gelirken test aldım ve sonuç :))) Eki Görüntüle 1730870
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?