- 6 Şubat 2013
- 169
- 115
Certain canım 3 tl ye aldım evet net çıktı ve hemen çıktı bende inanamadım ama olmuş galiba çok şükür Rabbim e darısı isteyen herkese :) hala inanamıyorum amaMaşallah çok net pOzitif . Bu hangi markaydı cnm hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Certain canım 3 tl ye aldım evet net çıktı ve hemen çıktı bende inanamadım ama olmuş galiba çok şükür Rabbim e darısı isteyen herkese :) hala inanamıyorum amaMaşallah çok net pOzitif . Bu hangi markaydı cnm hayırlı olsun
Kan testi yaptır cnmCertain canım 3 tl ye aldım evet net çıktı ve hemen çıktı bende inanamadım ama olmuş galiba çok şükür Rabbim e darısı isteyen herkese :) hala inanamıyorum ama
Kan testini haftaya yaptırırım sanırım bir hafta geçmiş olsunKan testi yaptır cnm
Masallah cok net cikmis. Hayirli olsun canimBeklenen adet tarihim dündü dayanamadım bugün eve gelirken test aldım ve sonuç :))) Eki Görüntüle 1730870
Hayirli olsun canim yılbaşı hediyen geldi allah saglikla kucağına almayi nasip etsinBeklenen adet tarihim dündü dayanamadım bugün eve gelirken test aldım ve sonuç :))) Eki Görüntüle 1730870
:) amin canım çok şükür en güzel hediye...Hayirli olsun canim yılbaşı hediyen geldi allah saglikla kucağına almayi nasip etsin
Beklenen adet tarihim dündü dayanamadım bugün eve gelirken test aldım ve sonuç :))) Eki Görüntüle 1730870
amin canım çok şükür Rabbim nasip etti inşallah tamamına erdirir hayırlısı ile :)) bugün kan testimide yaptıracağım bakalım...
tebrikler canım benim
Gözünüz aydın olsun Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
aynen yaptır canım 2 gün sonra da tekrarla hadi hayırlı haberlerini de yaz bizeamin canım çok şükür Rabbim nasip etti inşallah tamamına erdirir hayırlısı ile :)) bugün kan testimide yaptıracağım bakalım...
aynen yaptır canım 2 gün sonra da tekrarla hadi hayırlı haberlerini de yaz bize
Allah'a emanet [/QUOT
kan tahlilimide yaptırdım sonucum: 1879 :))
sanırım bana sordun canım :) bat pazartesiydihey maşallah senin bat bugünmüydü canım
Süper canım 2 gün sora tekrarlasanırım bana sordun canım :) bat pazartesiydi
bende seni bakındıydım kız nerdesinMerhaba kızlar benim 3 gündür açık kahve akintim oluyor hala adet olamadım ama eli kulağında bu ay benden pas
üzülme canım ben 12. ayımda hamile kaldım senin kaç oldu bilmiyorum ama zamanı ne zamansa o zaman oluyor ve olduğunda kesinlikle hissediyorsun rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah ben hala inanamıyorum mesela hiç olmayacak gibi geliyordu bu ayda olmasa hsg çektirecektim nasip işte.. hayırlısı olsun umudunu kaybetmeBilmiyorum canım ya hiç umut yok bu ay için .gebelik testleri hep negatif.hayirlisi olsun artık. Önümüzdeki maçlara bakicaz.
Nasibinde kısmetinde varsa olacaktır kuzumBilmiyorum canım ya hiç umut yok bu ay için .gebelik testleri hep negatif.hayirlisi olsun artık. Önümüzdeki maçlara bakicaz.