- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 38
Evet hamileyim ama hala birsey yokKac gun var senin. Hem sen hamilesin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hamileyim ama hala birsey yokKac gun var senin. Hem sen hamilesin:)
Valla canim benim tek belirtim ovulasyondan sonra beyaz krem kivamli asiri akintim oldu. Afedersin lavaboda resmen avucumun ortasini dolduracak kadar fazla geldi akinti. Baska da bi belirti yoktu. Ama simdi hafifi bas donmeleri yasiyorum bide is yerinde surekli merdiven inip cikiyorum ve cok zorlaniyorumHamile bayanlar diyorlar ki hamile oldugun an gobeginin alti sisiyormus bi sislik oluyrms dogru mu bende oyle bi durum yok
Valla canim benim tek belirtim ovulasyondan sonra beyaz krem kivamli asiri akintim oldu. Afedersin lavaboda resmen avucumun ortasini dolduracak kadar fazla geldi akinti. Baska da bi belirti yoktu. Ama simdi hafifi bas donmeleri yasiyorum bide is yerinde surekli merdiven inip cikiyorum ve cok zorlaniyorum
O zaman guzel demekki hamile olunca illa gogusler sismesi gerekmioEvet hamileyim ama hala birsey yok
wuhuuuuu tebrik ederim topicimizin yeni hamişiKizlar kirmizi kapakli olan da bu sabah ki testim. Bi istikrar var sanki kan testi icin batin gecmesini bekleyecegim
Tebrikler canım bu ay hamişler çoğaldı ne güzel darısı bizlere inş.Evet hamileyim ama hala birsey yok
Benimde oyle canim sanki her an hastalancam gibiKızlar benim adet olacak gibi çok kasklarm agriyo arada bu normal mi
Kızlar benim adet olacak gibi çok kasklarm agriyo arada bu normal mi
gayet ve gayet normalBenimde oyle canim sanki her an hastalancam gibi
mıncıklama yahuCanlar cigerler guzel anneler..... Simdi ben yune basladim goguslerimi minciklamaya ama dolgunluk sizi yok. Sizin kac gun onceden basladi gogus hassasiyeti
İnşallah gerek kalmaz hgkizlar bnm yas 26 bir ay sonra 27 olcam ama suanki batim 29 u bat gelince yumurta takibine baslicaz .. hepinizin allah gonlunuze gore tez zamanda beklediginiz haberleri verssin
Ayy yeter ki normal bisey olsun sıkıntı çıkmasn dagayet ve gayet normal
ara ara adet sancısı geliyor bana misal
ve memişlerim bomba gibi 8 ayda ne olur bilmem
hayırlısı tabi sağlıcakla doğsunlarda inşallah
Amin canim Allah kimseyi bu sıkıntıyla sınamasın insallah. Sukur benim 10. Ayda oldu. Sizler bu kadar beklemeyin insallahyaaa çok sevindim hamişleri okudukca darısı banim gibi bir türlü kalamayanların başına
ne diyorsun sen hatunn hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim gözünüz aydınBen de hamileymisimkiii:) bugun adetim geceli 17 gun oldu ancak gosterdi kendini kanda gec yumurtlamisim meger :)
ne diyorsun sen hatunn hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim gözünüz aydın
sen neden listemizde yoksun acaba ya yaş kaç kaçıncı deneme canım
resimde açamadım ben kan sonucumu
o zaman seni en direk şekliyle hamile listesine ekliyorumCoook tesekkur ederim.Listede yokum cunku bizimki supriz yapti biz bu ay korunmayi birakacaktik :) onun erken gelesi varmış. Yas 27 deneme 0 :)
Cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin bize de saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallaho zaman seni en direk şekliyle hamile listesine ekliyorum
gözünüz aydın canım tekrar , gönderene çok şükür bin şükür