oy kuzum uyumadım misafirlikten geliyorm ama araba fena tutu beni midem altüst olduxiexie hey hatunların dibi annelerin ballısı tatlısı çinlisi uyudun mu yoksa
ağustos annesi seni
neden buraya uğramıyorsun bakim
Insallah canim. Ben bu ay klomen kullandim. Baya fazla beyaz krem kivaminda akintim var ama neden bilmiyorum. Yumurtlama 2 gun gec oldu sanirim. Boyle olunca batta öteleniyor. 25 i diye bekliyorum. Tabi kesinlikle gelmesini istemiyorum@yeniden09 kuzum nerelerdesin geçenlerde bir yazı paylaştın ama kırmızılar mı geldi bebiş mi geliyor meraktayız doğrusu
simarik83 @ilkheyecan20 @bglm Beyazmelek16
hey hatunlarrrr sırada siz varsınız
kırmızılar değil bebiş haberleri gelsin sağlıcakla
Günaydınlar. Kuzum ya ben kırmızıları görücem dün akşam yine test yaptım hiçbişey çıkmadı. O yüzden bir sonraki aya kaldı çalışmalar. Yarın ya da pazar günü kırmızılar gelir.@yeniden09 kuzum nerelerdesin geçenlerde bir yazı paylaştın ama kırmızılar mı geldi bebiş mi geliyor meraktayız doğrusu
simarik83 @ilkheyecan20 @bglm Beyazmelek16
hey hatunlarrrr sırada siz varsınız
kırmızılar değil bebiş haberleri gelsin sağlıcakla
Bzim de 7. Aymiz ama bn sabirsizim ya yarin doktra gdicemhayır dr. 1 yıl düzenli ilişki 1 yıl sonra bir yol çizcez dedi bende 1 yılın net dolmasını bekliyorum
kuzumm hayırlısı olsun inşallah Rabbim en doğru zamanı bilendir hayırlı gün geldiğinde olcak nasılsa inşallah :)Günaydınlar. Kuzum ya ben kırmızıları görücem dün akşam yine test yaptım hiçbişey çıkmadı. O yüzden bir sonraki aya kaldı çalışmalar. Yarın ya da pazar günü kırmızılar gelir.
Sen şimdi neden çağırıyorsun kırmızıları acaba hayır kırmızılar değil bebiş haberi gelecek hayırla ve sağlıcakla inşalllahGünaydınlar. Kuzum ya ben kırmızıları görücem dün akşam yine test yaptım hiçbişey çıkmadı. O yüzden bir sonraki aya kaldı çalışmalar. Yarın ya da pazar günü kırmızılar gelir.
İnşallah hayırla ve sağlıcakla bebiş haberi verirsin kuzumInsallah canim. Ben bu ay klomen kullandim. Baya fazla beyaz krem kivaminda akintim var ama neden bilmiyorum. Yumurtlama 2 gun gec oldu sanirim. Boyle olunca batta öteleniyor. 25 i diye bekliyorum. Tabi kesinlikle gelmesini istemiyorum
kıyamam balım benim inşallah azalır miğden ve artmazoy kuzum uyumadım misafirlikten geliyorm ama araba fena tutu beni midem altüst oldu
sen nasılsın balım napıyon nasl gidiyor annelik :)
amin canm benm inşallah :)kıyamam balım benim inşallah azalır miğden ve artmaz
iyiyiz şimdilik çok şükür bin şükür
Öyle tabiki bekleyeceğiz bakalım miniğimiz ne zaman gelmek isteyecekkuzumm hayırlısı olsun inşallah Rabbim en doğru zamanı bilendir hayırlı gün geldiğinde olcak nasılsa inşallah :)
Ben çağırmıyorum onlar geliyor yüzsüz şeylerSen şimdi neden çağırıyorsun kırmızıları acaba hayır kırmızılar değil bebiş haberi gelecek hayırla ve sağlıcakla inşalllah
kudurma canm ne oluyosa o bi günde oluyor . ben de bi gün ilşki yaşadım ve o gün olmuş :) ümidini kesme ve sinirlenme :)Sinirden kudurcam ya yumurtalama gunlerimde sadece bi kere iliski oldu.
Öyle tabiki bekleyeceğiz bakalım miniğimiz ne zaman gelmek isteyecek
Ben çağırmıyorum onlar geliyor yüzsüz şeyler[/QUOTE
söyle gelmesinler o zaman kuzumbebiş gelsin hayırla ve sağlıcakla
Sinirden kudurcam ya yumurtalama gunlerimde sadece bi kere iliski oldu.
kuzum takılma bi kere olmuş ya şükür inşallah tutmuştur hayırlısıyla
benimde adetim uzun sürmüştü eşim rahatsızdı az çalışmaya rağmen tuttu nasip işi inşallah tutmuştur
Keske su kocalarimiza muhtac olmasak.Yaaa kizlar biraz moralim bozuk benim de yumurtlama donemimdi ama esim dun ve bugün is geregi evde değil 15 ve 16 aralikta iliski oldu. Ovulasyon testlerime gore sansim var mi acaba
Mrb canım bildiğim kadarıyla teste koyu ikinci çizgiyi gördükten 24 saat sonra yumurta çatlıyormuş yani bugün test pozitif görünüyor bugün yarın önemli çalışmalar için şansın varYaaa kizlar biraz moralim bozuk benim de yumurtlama donemimdi ama esim dun ve bugün is geregi evde değil 15 ve 16 aralikta iliski oldu. Ovulasyon testlerime gore sansim var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?