- 14 Ekim 2014
- 880
- 1.094
- 133
- 34
CORASPİN 100 lük kullanyrm folicode vermşti çinko demir vermedi yaAminnm canimmm. Bak ben doktora gittim corasprin cinko demir folic verdi bide.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CORASPİN 100 lük kullanyrm folicode vermşti çinko demir vermedi yaAminnm canimmm. Bak ben doktora gittim corasprin cinko demir folic verdi bide.
Listeye bakılırsa sıra sizde balımKızlar günaydın yok mu bugün bize hamiş haberi verecek birileri:)
hayır dr. 1 yıl düzenli ilişki 1 yıl sonra bir yol çizcez dedi bende 1 yılın net dolmasını bekliyorumCanim sen bi tedavi goruyr msun
kuzum bence bir kantesti yaptır hemde bi dr. gözük bebiş olmasa bile bir yoluna bakar. belkide bebiş var ve çıkmadı testdeKimse yok mu![]()
Merhabalar anneler anne adaylari ve umutla bekleyenler.biz aslinda bu ay korunmayi birakacaktik ama 8inde adet olamam gerekirken hala olmadim gecikmenin 5. Ve 6. Gunu idrar testi yaptim silik cizgi bile yok negatif. Simdi de kan vermeye bile korkuyorum. Bugun gecikmenin 10. Gunu ara ara kucuk mide bulantilari oluyor 2 gun once sol kasigimda batma oldu. Birde gogus uclarimda hasaslik ve biraz aci var dokununca. Simdi ne yapsam bilemedim. Tecrubelilerden yorum bekliyorum.
bana sorarsan yarın erkenden gitsen bile olur kanda hemen çıkıyor diye biliyorumGec dollenmeden de supheleniyorum acikcasi gec yumurtlamis olabilir o yuzden daha cikmazsa diye de korkum var. Haftasonu idrar testi pazartesi de anasagliga gideyim diyorum.
o nedmeek umutlanmak güzeldir kuzummm asıl umudunu kaybedmeInsallah oyleyimdir. Biraz fazla umutlandim galiba![]()
bu ay ikinciye yumurtladım yine sabah test yaptım degerlendriciiimAyni sekilde bende umutlu degilim ama calismalarda sikinti yok![]()
bu ay ikinciye yumurtladım yine sabah test yaptım degerlendriciiim![]()
Bu arada sen corek otu kurunu yaptinmi bakayimbu ay ikinciye yumurtladım yine sabah test yaptım degerlendriciiim![]()
Ayy insallah canım bu aydan pek ümitli degilm ama nasip rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin..Listeye bakılırsa sıra sizde balım
bekliyoruz hayırlı çok mutlu aşk dolu haberlerinizi![]()