- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
canım biz bu ay korunuyoruz benim çikolata kistlerim var ilaç kullanıyorum 6 aydır bu ay daha kullanacağım adetimin 2.günü hormon testi yapacak doktorum bu ay rahim filmi çektirdim eşimin değerleride çok güzel çıktı adetten sonra ilacı bırakıp gün aşırı denemeye başlayacağız aralıktan çok umutluyuz eşimle bakalım nasip hayırlısı olur inşlhhoşgeldinhadi hayırlı olsun çalışmalar, dolu olsun boş olmasın inşallah bakalım bakalım
BAT kaç
canım biz bu ay korunuyoruz benim çikolata kistlerim var ilaç kullanıyorum 6 aydır bu ay daha kullanacağım adetimin 2.günü hormon testi yapacak doktorum bu ay rahim filmi çektirdim eşimin değerleride çok güzel çıktı adetten sonra ilacı bırakıp gün aşırı denemeye başlayacağız aralıktan çok umutluyuz eşimle bakalım nasip hayırlısı olur inşlh
29 yada 30 kasım gibi denemelere bşlayacağız nasipse
8 -9 aralık gibi yumurtlama günlerim 20 -21 aralık gibi bat sanırım inşlh hayırlı haberler alırız hepimiz
ekle canım inşlh uğur getirirm aralık ayında bu topikteki herkes hamile kalır inşlh çok dua ediyorumekliyorum seni de ilk sayfaya o zaman
uğur getirsin inşallah
ekle canım inşlh uğur getirirm aralık ayında bu topikteki herkes hamile kalır inşlh çok dua ediyorum
Forever07 bak geldimmm benide alın bakam aranıza hayat devam ediyor demi inşallah bu ay yüzümüz gülsün dostlar
sanırım 9 aralıktan sonraki herhangibi gün ama ne gün artık bende kestiremiyorum bişey olmazsaOyyyy kuzumm hoşgelmişsin topiğimizde çiçekler açmış sefa getirmişsin
Gülecek elbet kuzum Allah büyük, ne zamana yazmışsa o zaman... biz dualarımızı eksik etmeyelim inşallah bu topik ve aralık ayı sana hayırlı ve uğurlu gelir inşallah canısı ve cümlemize
senin BAT kaç şimdi kuzum ekliyim senide
sanırım 9 aralıktan sonraki herhangibi gün ama ne gün artık bende kestiremiyorum bişey olmazsa
Yumurtlama dönemindeyiz o zamanbizde seninle bekleriz benimde 26-27 kasım bat
Benim yumurtlama takvime göre 14 üydü ama 12 sinde ağrım oldu yumurtladım sanırım.Yumurtlama dönemindeyiz o zamaninşallah allahım verir artık
Forever07 cum yeni topiğin hayırlı olsun inşallah. Ve hepimize uğur getirsin. Vee herkese hayırlı haftasonları olsun. Bu toik bebiş haberleriyle dolsun :))
hoşgeldinnn
ne güzelde hayırlı haberle geldin
silik çizgi ucundan göstermiş kendini sıpainşallah rabbim yanıltmasın
ptesimi yapıcaksın kan testini, Bat ne kadar geçti
Bu akşam belki acile gider yaptırım :))
hoşgeldinnn
ne güzelde hayırlı haberle geldin
silik çizgi ucundan göstermiş kendini sıpainşallah rabbim yanıltmasın
ptesimi yapıcaksın kan testini, Bat ne kadar geçti
İnşallah cnmhadi inşallah
hayırlı güzel haberler bekliyoruz
Benide beni de ekleyin. Bat 26 kasimGünaydınnnn hatunlar
Bu topikteki herkese rabbim ikiz evlat nasip etsin hayırllsıylabu kadar da tatlı ballı olsunlar
Mutlucuks haftasonlarıEki Görüntüle 1688687
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?