Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi aksamlarr bende geldimmm... Bat.1 aralik ilk denemem ovulasyon testi kullaniyorum bu ay. Malesef imi kaybim oldu kan pihtilasmasindan. Bu topik ugurlu gelsin hepimize
İndi mi yani ateşin . Bnde bu ay bir kaç gün ateşimi ölçtüm ilk ölçtüğüm gün ayın 11 i 37.7 fln dı sonra hep 36 larda çıktı. Normalde bugün yani 15 i ovu günüm ama bir kaç aydır erken geliyor sanırım 4 gün erken ovulasyon olmuş olabilir dimi bu ateşe göre de?3 gündür ağrım var bu ay yumurtlama öldürdü beni valla. Bi de ben ates ölcümü yapıyorum dün ateşim 36,6 ya çıktı yani yumurtlama işlemi tamam sanırım
Başka çocuğun var mıydı cnm tebrik ederimİnşallah cnm. Bana uğurlu geldiğini söyleyebilirim Allahın izniyle. Bak 36 yaşındayım. 12 yıldır çocuk istiyorduk ama yapmıyorduk bazı sıkıntılardan dolayı. Geçen ay korunmayı bıraktık. Bu ay oldu Allahın izniyle. Ama şunu söyleyeyim tam tefekkür çok önemli. Rabbim verdiği zaman olacak düşüncesine yürekten inanıman gerekli. Çünkü herşeyin çok normal, yumurtlama gününüde buluyorsun, artık testlerle o günlerde de korunmadığın halde herşeye rağmen çocuk olmayabiliyor.işte burda teslimiyet. Bizim hiçbir şeye gücümüz yetmez cnm. Allahın OL demesini bekleyeceğiz inşallah hayırlısıyla
Başka çocuğun var mıydı cnm tebrik ederim
Ondan o kadar ara verdin yani cnm . Çocuksuz o kadar sene yaşadınız sandımda cnm. Bnm yok ilk olcak inşallahevet cnm Allahın izniyle 12 yaşında bir kızım var. senin ?
Ondan o kadar ara verdin yani cnm . Çocuksuz o kadar sene yaşadınız sandımda cnm. Bnm yok ilk olcak inşallah
Yok düşmedi adet gününden itibaren ateşim 36,2 civarındaydı. Yumurtlama gününden itibaren yükseldi 36,6 oldu. Eğer önümüzdeki adet günü ya da 1 gün öncesinde düşmezse hamileyim demektirİndi mi yani ateşin . Bnde bu ay bir kaç gün ateşimi ölçtüm ilk ölçtüğüm gün ayın 11 i 37.7 fln dı sonra hep 36 larda çıktı. Normalde bugün yani 15 i ovu günüm ama bir kaç aydır erken geliyor sanırım 4 gün erken ovulasyon olmuş olabilir dimi bu ateşe göre de?
Merhaba benide ekleyebilir misiniz?bat 27 Kasım. Bu 2.denememiz.bir kızım var ona kardes istiyoruz:)
KIZLAARRRRRRRR SONUCUM BELLİ OLDUUUU..
270 çıktı
Teşekkür ederim. heyecandan ağlıyorummm
günaydııııınnnn
Merhabalar hatunlar
Anne olmak isteyen hatunlar
Aralık ayı tüm anne olmak isteyen hatunların karınlarının dolduğu ay olsun inşallah
Yüce rabbimiz kimsenin kucağını karnını boş koymasın, hayırla ve sağlıcakla anne ve adayları olalım inşallah
bu benim ilk konum burda güzel bir tesadüf sebebi ile açıldı inşallah bu tesadüf tevafuk olsun mutluluk olsun bebiş olsun geçen ayda istiyodum ama bu ay daha çok çok istiyorummm
konu başlığından da anlaşıldığı üzre benim BAT 7 Aralık gelen arkadaşlardan BAT alıp ilk sayfadan takip edebilceğiz becerebilirsem
bu ay bizim 2. denememiz olacak nasipse ve ben yumurtladğmı anlayamadğm için test kullanmayı düşünüyorum
Tecrübeli hatunlardan bu konuda yardım istiyorum
S smnmrn
B bebegim seni bekliyorum
onlar artık çok şükür hamiş ilk olarak bize uğr getircek ve dua edicekler inşallah
ilk bat listemiz batlarınız hamişlik olsun inşallah
ruziyye 16 kasım
simarik83 26-27 kasım
@Beyazmelek16 26 kasım
@yagmur1978yagmur 27 kasım
Hnf sllms 29 kasım
@xruyax 5 aralık
@Zeroselo 5 aralık
@darkgirl1906 6 aralık
Forever07 7 aralık
@kimmimmm 9 aralık
@ilk heyecan 20-21 Aralık
Iyi aksamlarr bende geldimmm... Bat.1 aralik ilk denemem ovulasyon testi kullaniyorum bu ay. Malesef imi kaybim oldu kan pihtilasmasindan. Bu topik ugurlu gelsin hepimize
İyi akşamlar kizzzlarr benim bat da 7 aralık
Super bi hafta olsun hepimize:)))) ama benim ismim yok hala bat listesinde
Valla yumurtladım gitti şimdi bekleme zamanıseni yerimmmmmmm yumurt yumurt yumurtlayan hatunnnnnnnnnn
aralığa kalmadan seni hamiş yapacak bu sayfa bak gör dedi dersin