Canim hayirli olsun yeni topigin bize şans ve bereket getirsin bu ay inşallah ikizlere hamis kalırız evlat ozlemiyle yanip tutusuyoruz...
Ilk bebisimiz olcak ilk denememiz değil canimhoşgeldinnnnnnnnnn
bak sen yavv bende ikiz istiyorum
hadi bu ay ikiz ayı olsun inşallah
ilk çocuk mu ilk denemeler mi canım
Ilk bebisimiz olcak ilk denememiz değil canim
1.5 yıldır deniyoruz ama esim ameliyat oldu değerleri yükselmiş birazcik daha yukselirse hamile kalabilirim insallh ....aralik yada ocak beni güldürecek hissediyorum sanki...;-) kızlar bu topik bebek sesleriyle inlicek gibime geldi.
Canim subatta 2 yil olcak subatta cnm 5aralik batimOyyy kuzum hadi hayırlısı, inşallah yükselmiştir değerler sen takviyeleri bol yap bu ay (çörek otu, ceviz. fındık bol bol enerji ve çalışma)ve inşallah bu ay senin ve tüm dileyen isteyen hatunnların hamiş olma ayı olsun
ivet aynen dediğin gibi olucak inşallah gelen yazan takipte olan tüm hatunlara olmayanlara da tabi uğurlu gelsin inşallah
ne kadardır evlisiniz canım, BAT ne zaman
Merhaba canim bende 3 aydi istiyorum bebis bu 4 ayimiz olucak ins krmiziliklar gelmez bu arada 2 .5 yasinda oğlum var ona kardes getirmeyi cok istiyorum hemde ikiz kiz istiyorum ins rabbim her kesin duasin kabul eylesin gobekler ikiz bebislerle dolsunhoşgeldinnnnnnnnnn
bak sen yavv bende ikiz istiyorum
hadi bu ay ikiz ayı olsun inşallah
ilk çocuk mu ilk denemeler mi canım
bizde seninle bekleriz benimde 26-27 kasım bat7 aralık cok varmış daha bnmde 29 kasım gelmesin şu adetler
Hayırlı olsun kuzum topiğin
Hadi inşallah 7 aralıkta kırmızılar gelmez. Dua ediciğim
gunaydinnn ne guzel bir topikcik boylee tam isirmalikmasallah
aralik ayinda guvenim benimde sonsuz cok sıkı calisin bizde teyze olalimm insalah
Merhaba canim bende 3 aydi istiyorum bebis bu 4 ayimiz olucak ins krmiziliklar gelmez bu arada 2 .5 yasinda oğlum var ona kardes getirmeyi cok istiyorum hemde ikiz kiz istiyorum ins rabbim her kesin duasin kabul eylesin gobekler ikiz bebislerle dolsunbenim bat 16 kasim
ben hepinizle beraber bekliyorum merakla heyecanla teyze olmak kolay değil bebişime arkadaş istiyoruzzz
7 aralık cok varmış daha bnmde 29 kasım gelmesin şu adetler
merhaba kızlar bende aralık ayında denemelere başlayacağım nasipse inşlh hepimiz hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?