- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Benide beni de ekleyin. Bat 26 kasim
hoşgeldinnn
eklerim tabi hadi bakalım inşallah hamiş olursun aralığa kalmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide beni de ekleyin. Bat 26 kasim
Akıntı gelmedi bnm ya saydam akıntı yarın son artık gelmesi lazımBenim yumurtlama takvime göre 14 üydü ama 12 sinde ağrım oldu yumurtladım sanırım.
benide benide ekleyin şuan sabırsızlıkla yumurtlama dönemimi beklemeteyim :) kırmızılarla geçicek sonn 2 gün kaldı :)
bat 6 aralık :)
Hoşgeldin hemen hemen aynı sayılırız
hadi bakalım aralık yüzümüze gülsün hep dediğimiz o vakit aralık olsun
ah şu kırmızılar
inşallahhhh bal yesin ağzınhoşbuldukk :) aynıyız aynıyız inşallahh hayırlı haberlerimizi yılbaşından önce alırız :)) gelmesin kırmızılar artık :) hiç şaşmıyorlar maşallah :)
inşallahhhh bal yesin ağzın
Şaşırtıyorda erken gelerek şaşırtıyor
ula bi test yapaydım bari dedim
Merhabalar hatunlar
Anne olmak isteyen hatunlar
Aralık ayı tüm anne olmak isteyen hatunların karınlarının dolduğu ay olsun inşallah
Yüce rabbimiz kimsenin kucağını karnını boş koymasın, hayırla ve sağlıcakla anne ve adayları olalım inşallah
bu benim ilk konum burda güzel bir tesadüf sebebi ile açıldı inşallah bu tesadüf tevafuk olsun mutluluk olsun bebiş olsun geçen ayda istiyodum ama bu ay daha çok çok istiyorummm
konu başlığından da anlaşıldığı üzre benim BAT 7 Aralık gelen arkadaşlardan BAT alıp ilk sayfadan takip edebilceğiz becerebilirsem
bu ay bizim 2. denememiz olacak nasipse ve ben yumurtladğmı anlayamadğm için test kullanmayı düşünüyorum
Tecrübeli hatunlardan bu konuda yardım istiyorum
@smnmrn o artık çok şükür hamiş ilk olarak bize uğr getircek ve dua edicek
ilk bat listemiz batlarınız hamişlik olsun inşallah
@ruziyye 16 kasım
simarik83 26-27 kasım
@Beyazmelek16 26 kasım
Hnf sllms 29 kasım
@xruyax 5 aralık
@Zeroselo 5 aralık
Forever07 7 aralık
@kimmimmm 9 aralık
@ilk heyecan 20-21 Aralık
Ay çok heycanlıhanıımlaarrrr iyi akşamlarr az önce acile gittim kan testi için. sonucu bekliyorum
3 gündür ağrım var bu ay yumurtlama öldürdü beni valla. Bi de ben ates ölcümü yapıyorum dün ateşim 36,6 ya çıktı yani yumurtlama işlemi tamam sanırımAkıntı gelmedi bnm ya saydam akıntı yarın son artık gelmesi lazım
Ay çok heycanlı
Ben de 26-27 kasım bat. Hoşgeldin aramızaMerhaba benide ekleyebilir misiniz?bat 27 Kasım. Bu 2.denememiz.bir kızım var ona kardes istiyoruz:)
Ne zaman belli olcakevet yaaa . Eşimde ' ayyy kalbbim hızla çarpıyor dedi' ki ooçok sakinyapıda biridir normalde
3 gündür ağrım var bu ay yumurtlama öldürdü beni valla. Bi de ben ates ölcümü yapıyorum dün ateşim 36,6 ya çıktı yani yumurtlama işlemi tamam sanırım
Ne zaman belli olcak
Yuppiiiiiii tebrikleeeeeerrrKIZLAARRRRRRRR SONUCUM BELLİ OLDUUUU..
270 çıktı
Yuppiiiiiii tebrikleeeeeerrr