- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.322
Melek ablam
Çok şükür rabbim dualarını kabul eyledi
Allahrazı olsun cnm. Rabbim sizlerinkinide kabul etsin inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melek ablam
Çok şükür rabbim dualarını kabul eyledi
biliyorum kuzum rabbim herkeze en hayırlısını nasip etsin hep diyorum ya eli ayağı düzgün tutan yürüyen, dili konuşan gözü gören aklı fikri yerinde ana baba kıymeti bilen allahından korkan kulundan utanan vatanına sahip çıkan evlatlar nasip etsinn aminn
İnşallah ablacımAllahrazı olsun cnm. Rabbim sizlerinkinide kabul etsin inş.
Geçti benim batmalar ya ayakları üşüttüm ondan oldu heraldeAh o batmalar bnde de hep oluyor artik ciddiye almiyom hamile kalinca farkli batiyordur belki insallah gonlunce olur cnm
İyi akşamlar kuzumİyi pazarlar hatunlar
Dün sabah ve bu sabah yine test yaptım ben yine bisey yok
Erken gebelik testime daha kıyamadım 1 tane var elimde
Yarın sabah ya da salı sabah yapıcam ki buyuk ihtimalle dayanamam yarın sabah yaparım
Ağrı falan gitti kalmadı bende ateş hala 37 son bilgilerimide yaziyim dedim sizlere görüşürüz
Günaydın tatlisslarr
Mrb kızlar benimde bat 21 aralık ikinci bebegi istiyoruz aylardr ama hala bisi yok bakalm yarn dr a gidecm hayırlısı kızım da abla olur insallah[/QUO
Hoşgeldin aramıza
İnşallah topik uğurlu gelir ve kızın da ablacık olur
Yarın eklerim listeye seni
Doktor ne dicek bakalım hadi hayırlısı
Silik milik hicbisey yok bir, hiç mi belirti olmaz arkadaş iki, ateş zaten regl günü düşüyo üçİyi akşamlar kuzum
Testlerden sonuç erken bir, hiç belirtisiz de olabilir iki, ateşin düşmemiş gayet iyi şuan üç
Sonuç umarım hamilesindir
Biz giriyoruz da çalışma amaçlı olmuyo tabikikizlar adete bir hafta kala iliskiye giriyorumusnuz?
yok ben calisma amacli giriyormusunuz manasinda sordum acaba bir hafta kalasiya da yummurta olur mu diye merak ediyorum daBiz giriyoruz da çalışma amaçlı olmuyo tabiki
Tek taraflı mıydı çift taraflı mıydo cnm?Geçti benim batmalar ya ayakları üşüttüm ondan oldu heralde
GÜNAAYYYDDDDIIINNN