- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.322
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaa gunaydınn belli olmaz canım hepsi aynı sonuctaa ikiside benzer belirti olabiliyorrGünaydın fıstıklar
Bugün bel ağrım başladı ve acayip halsizim zor uyandım. Kırmızılar gelmeye hazırlanıyor sanırım. Her ay böyle oluyorum yeni belirti değil bunlar benim için. Ben göreve gidiyorum görüşürüz sonra
akıntı da bir gebelik belirtisi hatun inşallah aminnnnnnaynen bnmde oyle oluyordu . iki gundur akintim basladi benim adetim geliyor sanki
masallah ne guzel bir bebek allah olmayanlara da icinde bize de) nasip etsin
Kuzum umutsuzum ben bu ay da ya
Günaydınnn tatlişşşGünaydın fıstıklar
Bugün bel ağrım başladı ve acayip halsizim zor uyandım. Kırmızılar gelmeye hazırlanıyor sanırım. Her ay böyle oluyorum yeni belirti değil bunlar benim için. Ben göreve gidiyorum görüşürüz sonra
Günaydın annelerin ballısı tatlısıherkese GÜNAAAYYYDDIIINNN
vayyy hatun gelmiş uğrarmıydınız siz bekliyoruz bu hafta olcak inşallahkızlaaar gunaydın hamiş haberleri yokmu ki yeni
GünaydınnnnnGünaydın hamişler ve hamiş adayları
yumurtluyomusun acaba inşallah bebiştir senin BAT 6 aralık idi dimiGNYDN kızlar belirti aramaktn kafayı yicez ama bişe sorcam yine de umut işte dün adetn 18.günydü sol kasğım belim battı rahatsz etti ve 3 gündr su gbi akıntım geliyo ii bişeydr bunlar İNŞAALLAH
Hoşgeldinnn hadi bakalım inşallah hamiş olursunMerhaba kızlar benide eklermisiniz bende bu ay bekleyenlerdenim bat 6 aralık inşallah uğur getirir bu topik
Hoşbuldum amin inşallah güzel dileklerin için tşklervayyy hatun gelmiş uğrarmıydınız siz bekliyoruz bu hafta olcak inşallah
Günaydınnnnn
yumurtluyomusun acaba inşallah bebiştir senin BAT 6 aralık idi dimi
Hoşgeldinnn hadi bakalım inşallah hamiş olursun
umarım hepinize uğrurlu gelir bu topik ve herbinirizin hamişliğini yazarım burada
inşallah hayırlısıyla ve sağlıcakla
vayyy hatun gelmiş uğrarmıydınız siz bekliyoruz bu hafta olcak inşallah
Günaydınnnnn
yumurtluyomusun acaba inşallah bebiştir senin BAT 6 aralık idi dimi
Hoşgeldinnn hadi bakalım inşallah hamiş olursun
umarım hepinize uğrurlu gelir bu topik ve herbinirizin hamişliğini yazarım burada
inşallah hayırlısıyla ve sağlıcakla
hayırlı olsun baya baya belli olmus bu annesi:)Günaydın kızlar. Bu sabah gebelik testinde yine hayalet çizgi çıktı bende erken gebelik testi yaptım resmi yüklüyor um :)ne diyorsunuz??bu arada bata 3 gün kaldı.
insallah hepmize ugur getirir ne güzel siralandık böyle benm bat 5aralık 7 aralıkda olan var sıra sıra alcıaz ins haberleri:)Merhaba kızlar benide eklermisiniz bende bu ay bekleyenlerdenim bat 6 aralık inşallah uğur getirir bu topik
Günaydın annelerin ballısı tatlısı
Günaydın kızlar. Bu sabah gebelik testinde yine hayalet çizgi çıktı bende erken gebelik testi yaptım resmi yüklüyor um :)ne diyorsunuz??bu arada bata 3 gün kaldı.
Ayy inşallah canım ya :)ama bikaç gün daha bekleyip öyle kan testi vericem normal gebelik testinde de çıksın onu beklerim yoksa değer şimdi çok düşük çıkar.hayırlı olsun baya baya belli olmus bu annesi:)
Tsk ederim canım insallah:)bu arada seninde hayırlı olsun bebişinbence hamişsin hayırlı olsun cnm
evet bi kac gün daha sabret zaten cizgiyi gördün içini ferah tutAyy inşallah canım ya :)ama bikaç gün daha bekleyip öyle kan testi vericem normal gebelik testinde de çıksın onu beklerim yoksa değer şimdi çok düşük çıkar.