- 31 Ekim 2015
- 261
- 228
- 38
iyi olcam çok şükürnerelerdesin sen bakim
hoşgeldin kuzum
daha iyisin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi olcam çok şükürnerelerdesin sen bakim
hoşgeldin kuzum
daha iyisin inşallah
çalışcam inşallahh ya hep çalışıyoz ama tık yokk sanırım rabbimin bi bildiği var sanırımamaaannn sıkı çalış kaçırma
olur ya içini ferah tut. Allah ne zaman nasip ederse. Hepimiz bekliyoruz işteçalışcam inşallahh ya hep çalışıyoz ama tık yokk sanırım rabbimin bi bildiği var sanırım
olur ya içini ferah tut. Allah ne zaman nasip ederse. Hepimiz bekliyoruz işte
aminnn insallah :) birde ben bu ay sabah is yaparak deniycem. bilemiyorum 12 ay normal ve genelde 1 yilin sonunda hamile kalma sansi yuksek deniyor ama kismmet artik :) butun anne adaylari benimde duamda insallah herkes hayirlisiyla hayirli zamanda hayirli evlatlara hamile kalirlarSelamlar sevgiler hoşgeldiniz inşallah bu 10. ayınızda aralık ayının topiğimiz ve dualrımız ile hamiş kalırsınız
bende denemek istiyorum şu ateş ölçer metodnunu bu ay
hadi inşallah dolsun göbişlerimiz sağlıcakla ve hayırla
aminnn insallah :) birde ben bu ay sabah is yaparak deniycem. bilemiyorum 12 ay normal ve genelde 1 yilin sonunda hamile kalma sansi yuksek deniyor ama kismmet artik :) butun anne adaylari benimde duamda insallah herkes hayirlisiyla hayirli zamanda hayirli evlatlara hamile kalirlar
inşallah rabbim tez vakitte bizde verir hayırlı evlatlar
slm kızlar nasılsınız bakimmmmm
ÇOK ŞÜKÜR BEBEK YAPMA HAYALLERİMİ YİTİRMEDEN HAYATA DEVAM EDİYORUM
sizin postu okuduktan sonra meryem suresini dinledim! Iyi ki yazmissiniz! Kuran dan ne kadar uzak kalmisim. Allah razi olsunovulasyon testini düzgün kullandığım ay hamile kaldım ben. bide çörek otu bal tarçın karışımını adetten sonra düzenli olmasada onu yedim bir iki kere inciri haşladım suyunu içtim . bidee tesbih çektim canlarım. cimadan önce besmele ile 3 ihlas okudum. hz. zekeriyanın duasını okudum. meryem suresini okudum. . Elhamdülillah şimdi sonucu görüyorsunuz. sizde deneyin derim Allahın izniyle
Cnm ruziyye kirmizilari gormus baska siteden biliyorum. Insallah bu topik bizede ugurlu gelirrlistemizin güncel hali kızlar
başta ruziyye var idi ama bildirim yapmadğı için kaldırmak durumda kaldım
bu durumda ilk koltuğa şımarık kuzum oturdu simarik83 çok ümitliyim senden bu ay bebeişim
hayırlı haberlerini bekliyorum ve topiğin 3. hamişi olmanı diliyor dua ediyorum inşallah hayırla ve sağlıcakla
ve sırayla tüm liste hamiş kalsın inşallah
KK nın en uğurlu topiği olsun hepimiz için
Bu bnm de aklima gelmisti insallah o gunleri gorursek yazarizNe güzelmiş... Bende öğrendiğim gün tutmaya başlicam
kizlar meryem suresinin turkcesini hic okuyup dinlediniz mi? bu linkten meryem suresini dinleyip turkcesini okuyabilrisiniz.
ben ilk defa dinledim ve dinlerken turkcesini okurken tuylerim diken diken oldu! Kendimizi neden bu kadar strese sokuyoruz ki? Zaten her sey Allahin elinde ve o ol derse her sey olur. Bakin mesela Hz. Zekeriya nin esi kisirken Hz. Yahya ya hamile kaliyor, Hz. Meryem hic bir munasebette bulunmazken saf ve temizken Hz. Isa ya hamile kaliyor! Ben cok etkilendim. Kendimizi stresli hissettigimiz anlarda bence bu sureyi okuyup "Allahim sana siginiyorum, sen zaten hayirli zamanda bana evlat vereceksin, eger vermezsen de demekki bu benim icin hayirli degilmis de susarim ama bilirim ki sabrini da verirsin. Sen boynumu bukuk koymazsin. Bunca nimet vermissin, cok sukur! evladim da hayirli ise hakkimda senden istiyorum, Hersey senin elinde" der susariz. Acikcasi ben biraz utandim kendimden cunku aylarca yok su teknik yok bu teknik yok su test bu doktor deyip ugrastim durdum. Ama simdi anliyorum ki (belki de simdi hatirladim) hersey Allahin elinde! sonucta ben yoktum ve beni var eden de o! Demekki napiyoruz, kendimizi strese sokmadan, eslerimizi sevip mutlu mutlu yasiyoruz, yiyoruz, iciyoruz, sukrediyoruz, askin tadina variyoruz! Gerisi mi? Zaten Allah biliyor, goruyor elbet hayirlisini hayirli zamanda takdir edecek :) cok rahatlamis hissediyorum cok sukur
o zaman bugünde patlat bi test kankaYa benim kasıklarda batmalar başladı böyle igne gibi batıyo arada da belime 1-2 batıp geçiyo. İnşallah psikolojik değildir. Bu ay çok çalıştık diye havayamı girdim ne