- 17 Temmuz 2014
- 252
- 68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve bu gün tartı günümüz ben tam olarak 96.9 geldim
Başlangıç kilo:107.8
Güncel kilı :96.9
Hedef kilo 65
Yoplam verilen:10.9
Handeciğim hiç lafı olurmu zayıflamak için çıktık bı yola ve bu yolda beraberiz arkadaşlar galiba k k ye tlfon uygulamasından girilemwdiği için burda yoklar .bende uygulamadan giremiyorum ama interten giriyorum oda biraz zor oluyot bu arada senide teprik ederim hedefe az kalmış 66.1 olmuşsun başarılar
Merhaba arkadaşlar dün yoldaydık ve kahvaltıda dişarı menüsü oldu
sabah
Bir küçük poğaça 2 sigara böreği
Çeytek simid
Öğle 2salatalık
Ara yarım armud
Akşa
1 tabak Tost Makinesi nde pişmiş patlıcan(2 yk yağda pişmiş)
Ve pişmiş domates ayran
Su 2 litre içtim galiba
Handecigim bu iyi bi diyet yapmissin. Ben bu gun ne zamandan beri canimin istedigi bi yeneyi yaptim bana kizma yada kiz niye cok yedin basil 65 kilo olmayi düşünüyorsun de. Bak bu gun yediklerimi yazayimMerhaba :) Dünkü menümü paylaşayım sizlerle.
Kahvaltım 1 dilim tambuğday ekmeği domates salatalık 1 dilim kaşar peyniri 4-5 zeytin
Öğlen 1 kase mercimek çorba
Ara 5 badem 5 fındık 1 ceviz 2 kuru kayısı
Akşam 3 yk salçalı makarna 3 yk zeytinyağlı fasülye 1 kase yoğurt
Yemekten sonra orta şekerli Türk kahvesi
Su 2.5 lt Spor 4 km yürüyüş
Handecigim bu iyi bi diyet yapmissin. Ben bu gun ne zamandan beri canimin istedigi bi yeneyi yaptim bana kizma yada kiz niye cok yedin basil 65 kilo olmayi düşünüyorsun de. Bak bu gun yediklerimi yazayim 20. Agust Sabah Domates Salatalik. 3 çatal lor peyniri Azicik sucuklu yumurta 4-5 zeytin. Ara 1 kase sütlaç. Yarim haslanmis mısır Öğle Pişmemis. Dolma ici 3 kasik Ara. 3 dolma 7 minik sarma Ara 10 fistik Aksam yok. Esime yemekte eslik ederkende yarim dolma 2 sarma götürdüm. Ayran. Ne kadar cok sey yedim offf ya
Canım kızmanı istiyorum çünkü sen kızınca daha dikkat ediyorum .biliuomusun bende ev taşıycam bir iki haftaya kadar bende kilo vermeyi ümit ediyorum inş .bu arada bu hafta sonu nişanda baklava pasta yiyerek diyeti salladım vede bu hafta ğek dikkat edemedim pazardan beri kilomda oynama yok ya önerebileceğin bi şey varmı korkuyorum bu hafta kilo verememektenzeynocum dolma mı çekiyordu ne zamandır canın kızmadım arkadaşım çünkü bence arada canının çektiğini yemelisin :)
ben dün de iyi beslenmeye çalıştım ama bahane olmasın hava o kadar sıcak ki spor yapamıyorum. eylül gibi taşınacağım bir de o nedenle eşya falan toplamam gerek. insanlar taşınırken zayıflıyor hep belki bende de öyle olur :))
Canım kızmanı istiyorum çünkü sen kızınca daha dikkat ediyorum .biliuomusun bende ev taşıycam bir iki haftaya kadar bende kilo vermeyi ümit ediyorum inş .bu arada bu hafta sonu nişanda baklava pasta yiyerek diyeti salladım vede bu hafta ğek dikkat edemedim pazardan beri kilomda oynama yok ya önerebileceğin bi şey varmı korkuyorum bu hafta kilo verememekten
Merhaba arkadaşlar ya banq ne oldu böyle a aç gib i yemek yiyorum 21 ağustosta
Sabah Yarım kase yoğurt Domates
Salatalık
4 yk sütlaç
Öğle 2 dolma 5 sarma
Salata
Yarım kase sütlaç
Bide reçel yaptım onunda 1 tk tadına baktım
Ara
yaRım Bayram kahkesi
Aksam
2 sarma
4 incir
Ne kadar çok sey yiyorum yaaa
Tamam canım dediğin gibi yapmaya çalışıcam sütlaçta 3 kase kaldı onlarada elimi sürmeyip hepsini eşime yediricem onun kilo problemi yok nasıl olsa ee sen neler yapıyosun spor yapabiliyomusun ben hiç yspamıyorum çok yaramaz bi kızım inan mesajları bile kucağımdayken yazıyorum :)))Canım şekerli besinler fazla. Sütlaç fazla mesela. Kahkeyi de çok kalorili. Bence uzak durmaya ğiçalış Tavsiyem ara öğünler 100 kaloriyi geçmemeli.
Canım bugün de sporsuz geçecek korkarım. Netten ev bakıyorum henüz bulamadım. Bi yandan kitaplarımı koliledim öyle uğraşılar işte. Bi de zeyno kendimi ihbar ediyorum. Kahvaltıda biraz reçel yemiş olabilirim. Çıkıp biraz dolaşayım di mi en doğrusu bu olacak.Tamam canım dediğin gibi yapmaya çalışıcam sütlaçta 3 kase kaldı onlarada elimi sürmeyip hepsini eşime yediricem onun kilo problemi yok nasıl olsa ee sen neler yapıyosun spor yapabiliyomusun ben hiç yspamıyorum çok yaramaz bi kızım inan mesajları bile kucağımdayken yazıyorum :)))