68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Bugünkü menüm
Sabah
1domates 1biber
2haş yumurta
Arada Türk kahvesi şekersiz
Öğlan 2tabak sarma içi bulguru Ege'ye özel bi yemek:)çok severim:)
Bulgur salatası gibi...
Akşam
Yoğurt
Kaçamaklarım((
Ananemin güzel kurabiyesinden bir tane.... Saat 23.00da 3dilim karpuzzzz......
Ve yine akşam 23.00da şeftali iki tane....

Aksam sporum:105 squat,100 mekik,10dk egzersiz,ripped in 30,bi de bugun yuzmustum azcik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam sporum:105 squat,100 mekik,10dk egzersiz,ripped in 30,bi de bugun yuzmustum azcik :)

Yazdığın egzersizleri anca araştırabildim:) çok güzeller squat yapmayı düşünüyorum... Ama ripped in 30 U nasıl yüklüycem bilmiyorum...

06/08 menüm
sabah- tüm cıtır simit. ve edirne peyniri dilim
şekersiz cay

ara-yaş fıstık bir avuc.(elime bu geldi)

öğle-haşlanmış makarna üstü yagsız sos(kekikli sarımsaklı)

akşam-2kücük kaşık sögürme.
1dilim cavdar ekmek

2-3tane antep usulü köy kahkesi.
(özel günüm yaklaşıo yine şeker canım cekio)

4lt su...
2kupa yag ericiti cayım(gün içinde içtim)

yarım saat koşu. 5dkka parktaki aletlerde hareket...
(termal eşofman giymiştim bu sıcaklarda cok fena terletti ve yordu. yarıda kestim. 45 dkk koşar 20-25 dkk hareket ederdim oysaki)

Yazdığın egzersizleri anca araştırabildim:) çok güzeller squat yapmayı düşünüyorum... Ama ripped in 30 U nasıl yüklüycem bilmiyorum...

Bi indirme sitesinden linklerini alarak indirmistim ben clip converter diye

Bi indirme sitesinden linklerini alarak indirmistim ben clip converter diye

Eve dönünce eşime indireyim:):) ya ben hergün tartılıyorum hep kilo almış oluyorum yaa

Eve dönünce eşime indireyim:):) ya ben hergün tartılıyorum hep kilo almış oluyorum yaa

Kacamak yapma bebegim o zaman

Bence akşam yediklerinin hiçbirini yememelisin.

Kaçamaklarım değil mi... Haklısın.. Kilo vermek yerine alıyorum.. Ooof

Evet. yoğurttan sonra yediklerinden bahsediyorum. Akşam yedikleri insana kilo aldıran. Bunu tescilllemiş biri olarak söylüyorum. Mesela ben bugün birinci hftam, bir haftadır akşam yoğurt yiyorum ve yanına da hafif bir yemek varsa çok azıcık ondan, yoksa sadece yoğurt yiyerek günü kapatıyorum. Gün içinde de yapabildiğim kadar aktivite yaparak kalori harcamaya çalışıyorum. Büyük ilerleme olduğunu söyleyebilirim.

Hımm:) dikkat etmeye çalışacağım:) teşekkür ederim :) meyveleri sabah ve öğle arası öğünde tüketmeyi düşünüyorum olur mu:) bide spor yapamıyorum bi başlasam erkenden uyansam:) herşey daha güzel olacak:)

Meyveyi de cok tuketme,ben o yuzden kilo aliyodum,yemin ettim sonra 1 ay yemiycem diye 13 agustosta yeminim bitiyo ama az yemeye calisicam ben de meyveyi,tatli yemiyorum onun yerine butun sekeri meyveden aliyorum,sonra cagla niye kilo aldi oluyo :/

evet meyveyi de abartmamak gerek. benim bu konuda elmayla bi sınavım var çok seviyorrum yeşil elmayııı

evet meyveyi de abartmamak gerek. benim bu konuda elmayla bi sınavım var çok seviyorrum yeşil elmayııı

Ben de bi ara bayiliyodum,sonra biktim mi ne,kirmizi elma askim basladi

Elma midede asit salgılatıp midede olan her şeyi eritmiyor mu ya?? Sabah kâh. Sonra yense olmaz mı:)

Kızlar. Ben dün giremedim bilgisayarımda bir sorun oldu kardeşiminkinden giriyorum . Pazara kadar tatile kaçıyorum. İşten kaçtık ailemle :))
Telefondan girdikçe yazarım.
güzel diyet takımın ben yokken başlığı ihmal etmeyin olur mu?
Sevgiler

Elma midede asit salgılatıp midede olan her şeyi eritmiyor mu ya?? Sabah kâh. Sonra yense olmaz mı:)

Arada yenebilir tabi ki ama icinde fruktoz var,yani sanmiyorum midedekileri erittigini,tam tersine yag yapar

Arada yenebilir tabi ki ama icinde fruktoz var,yani sanmiyorum midedekileri erittigini,tam tersine yag yapar

Ben hep elma yediğimde acıkırım hemen:):):) bünye meselesi galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…