Aksam sporum:105 squat,100 mekik,10dk egzersiz,ripped in 30,bi de bugun yuzmustum azcik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aksam sporum:105 squat,100 mekik,10dk egzersiz,ripped in 30,bi de bugun yuzmustum azcik :)
Yazdığın egzersizleri anca araştırabildim:) çok güzeller squat yapmayı düşünüyorum... Ama ripped in 30 U nasıl yüklüycem bilmiyorum...
Bi indirme sitesinden linklerini alarak indirmistim ben clip converter diye
Eve dönünce eşime indireyim:):) ya ben hergün tartılıyorum hep kilo almış oluyorum yaa
Kacamak yapma bebegim o zaman
Bugünkü menüm
Sabah
1domates 1biber
2haş yumurta
Arada Türk kahvesi şekersiz
Öğlan 2tabak sarma içi bulguru Ege'ye özel bi yemek:)çok severim:)
Bulgur salatası gibi...
Akşam
Yoğurt
Kaçamaklarım((
Ananemin güzel kurabiyesinden bir tane.... Saat 23.00da 3dilim karpuzzzz......
Ve yine akşam 23.00da şeftali iki tane....
Bence akşam yediklerinin hiçbirini yememelisin.
Kaçamaklarım değil mi... Haklısın.. Kilo vermek yerine alıyorum.. Ooof
Evet. yoğurttan sonra yediklerinden bahsediyorum. Akşam yedikleri insana kilo aldıran. Bunu tescilllemiş biri olarak söylüyorum. Mesela ben bugün birinci hftam, bir haftadır akşam yoğurt yiyorum ve yanına da hafif bir yemek varsa çok azıcık ondan, yoksa sadece yoğurt yiyerek günü kapatıyorum. Gün içinde de yapabildiğim kadar aktivite yaparak kalori harcamaya çalışıyorum. Büyük ilerleme olduğunu söyleyebilirim.
Hımm:) dikkat etmeye çalışacağım:) teşekkür ederim :) meyveleri sabah ve öğle arası öğünde tüketmeyi düşünüyorum olur mu:) bide spor yapamıyorum bi başlasam erkenden uyansam:) herşey daha güzel olacak:)
evet meyveyi de abartmamak gerek. benim bu konuda elmayla bi sınavım varçok seviyorrum yeşil elmayııı
Elma midede asit salgılatıp midede olan her şeyi eritmiyor mu ya?? Sabah kâh. Sonra yense olmaz mı:)
Arada yenebilir tabi ki ama icinde fruktoz var,yani sanmiyorum midedekileri erittigini,tam tersine yag yapar