Ne kadar guzel olmussun masallah :) tebrik ederim seni Allah bizede bole fotolar cekmeyi nasib eder insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maurers kullandim 2 kutu ve 7.1 kilo verdim suan Q7 aldim ama bugun ilk kullanisim devam eder miyim bilmiyorum
Zararlı değil mi bu ilaçlar nasıl güvenip alıyorsun.
ben bas donmesi disnda zararini gormedim tabiki tavsiye edemem kullanmak isteyene ama faydasi oldu mu evet oldu ustelik hem is hem kpss masa basi temposunda dort bes saatlik uykuyla zaman gecirirken spora bile mecalim yokken bu ilaci care gibi gormustum bende etki etti cok sukur umarim yuruyus ve diyetle verdigim kiloyu korur ve 4 kg daha vermeyi basaririm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne kadar sureyle kullandin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yag yakıcı bi cayım vardı onu hazırlıyorum şimdi.
akşama kadar icerim
Yakiyi mu peki gercekten
Nasılasınız kızlarr:) burada çok yoğunluk var anca şimdi fırsat buldum:) bugün kü menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta yarım domates 3zeytin şekersiz çay
Ara yarım armut
Öğlen bir kase yoğurt
Akşam et oste :) 3tanede acı çehre içtim:) yeşil çeyın tadını sevmedim ben ya.... Nasıl kullanıyorsunuz siz?? Bide kahve içtim bugün.. Herkes diyette olduğumu biliyor.. Dondurma falan yendi yanımda hiç canım çekmedi bugün:):):) spor yok malesef ama hep ayaktayız zaten dükkanda duruyoruz misafirimiz de geldi sahilde gezdik...
günaydın kader arkidişlerim
menümü yazıyorum. 04/08-pazartesi
sabah-3-4tane lifli kepekli bisküvi 1kupa şekersiz cay
1avuc kabuklu fındık
öglen-1tabak haşlanmış nohut. 1tane domates.1dlim cavdar ekmek
1avuc fındık
akşam-1tane közlenmiş patates. yarım közlenmiş sogan.
3,5lt su
spor yapamadım
Günaydın FındıkKralicesiiiCanım ben ana öğünlerini pek beğendim ama iki avuç fındık fazla geldi .
yag yakıcı bi cayım vardı onu hazırlıyorum şimdi.
akşama kadar icerim