68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

cok teşekkür ederim canım
spor spor spor... ve diyet...
otomatikmen veriyosun zaten.

kilolu halimde 90 varım sanırım:26:
şuanda 66 kğyim. gerci tartılmadım bugün belki 67 de olabilirim. malum bayram

Canim ne kadar sürede verdin o kadar kiloyu maşallah :) azmine hayran kaldımmmm ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim 65 ten 60 a inmis olmam lazim dönene kadar,butun onerilerinizi bekliyorum

Çağla iki haftasa 5 kilo verebilmen için çok sıkı diyet ypman gerek.Sebze ağırlıklı beslen. Akşam yemeğinde salata veya cacık ye.Yemeyi akşam 6 da kesersen iyi olur

Listeyi güncelledim.

ihmal edermiyim hiç burayı sizleri

bu hafta bildirim yapmıyorum ben...
haftaya yapıcam..
senin nasıl gidiyo kilo kayıpların?

Kralicem ben yarımkilo verdim. Diyetimi seviyorum. Bayram koşturmacası olmasa daha çok verirdim. Arada saçma beslendiğim oldu .Sen bu hafta dikkat eder haftaya toparlarsın eminim

Çağla iki haftasa 5 kilo verebilmen için çok sıkı diyet ypman gerek.Sebze ağırlıklı beslen. Akşam yemeğinde salata veya cacık ye.Yemeyi akşam 6 da kesersen iyi olur

Ben aksamlari sebze yemegi, yogurt,salatalik falan yiyorum,zaten dedigim gibi 6dan sonra yemek yemiyorum ben

kızlar ben yediklerimi yazamıyorum nedenide şu annem evde olmadığı için evde kalmıyorum akrabalarda filan kalıyorum onlardada net olmuyor :/ bugün evdeydim
sabah kraker yedim 500ml su ile
ara öğünde muz yidim
öğlen bi dolma yedim
ara şuan süt içiyorum tarçınlı kesmezse leblebi yicem 10-15 tane
çok az su içtim 2 ye tamamlarım geceye kadar

Selam herkese ilgimi cekti bende katilmak isterim araniza.. mayistan bu yana 7 kilo verdim acik konusmak gerekirse cogunuz sagliksiz bulacak ama diyet ve zayiflama hapiyla kilo verdim. simdi 62.2 kiloyum hedefim 58 kiloya inmek.. mumkunse agustos sonunda 58 olmayi basarmak istiyorum 5 gundur yuruyus yapiyorum bugunde 1 saat yürüdüm bir paket daha hap almistim ama kullanma konusunda pek emin degilim eger yuruyus ve diyette basariya ulasirsam kullanmaya devam etmiyim diyorum. Artik kilolardan kurtulmaaak istiyorum kendimk bildim bilelo hic zayif olmadim lissde 88 kiloydum lise sonda verdim 72 oldum universite bitti 72 ydim yine sonra 3 kilo vermisim kendiliginden bende baktim kilo veriliyo devam etmek istedim. Ve buradayim.. bugun 2 parca kavun 2 parca karpuz yedim kahvalti niyetine saat 11 sularinda 13.00 gibi bikac catal taze fasulye kucuk bir parca ekmek. 2 lt su icmisimdir bugun 1 saat yuruyusumu yaptim.. aksam da yogurt yerim sadece diyorum cunku son 5 gunde kaçamaklarm oldu kilo almak istemiyorum artik net dusuncem kacamakta yok

Kizlar ya zannedersem benim insulinle ilgili sikintim var ben niye zayflayamiyorum hep 72 71 .birde bugun yemek yedim ustune seker ariorm baktim dondurma yiyim dedim dondrmayi yiyince.moralim duzeldi yani ac olmadigim halde istune seker yiyince tribim bitti.yani neden boyle bi fikriniz var mi yardim lufen ((

Günaydın KarKralicesi Ben de neerede neden girmedi diye aklımdan geçirmiştim. Allah kavuştursun nişanlınla.
Motivasyon foton da harika Azmine sağlık :81::81::81::81::81::81::81:

Ne kadar guzel olmussun masallah :) tebrik ederim seni Allah bizede bole fotolar cekmeyi nasib eder insallah

Dün Burger kngde yemeseydin daha iyi olurdu tabi hangi hapı kullandın yaaa

Git bi test yaptir ama duraklamada da olabilirsin suan

Dün Burger kngde yemeseydin daha iyi olurdu tabi hangi hapı kullandın yaaa

maurers kullandim 2 kutu ve 7.1 kilo verdim suan Q7 aldim ama bugun ilk kullanisim devam eder miyim bilmiyorum

nazar boncuğuna bayıldımmmmm :)

Sen her hafta böyle güzel kilo ver ben hep nazar boncuğu yapıştırırım

Bence de bir doktora görün. Ve bir de yemekten sonra tatlı yemek yanlış bunu kendine kabul ettir. Başka bir alışkanlık kazanmayya çalış. Yürüyüş olabilir , dikkatini dağıtacak başka şeyler olablir ,kahve falan içebilirsin gibi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…