68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Ne kadar guzel olmussun masallah :) tebrik ederim seni Allah bizede bole fotolar cekmeyi nasib eder insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benden alıntı yapmışsın ama karkralicesinden yapacaktın herhalde. Mesajın yerine ulaşmadı muhtemelen :86::86:

Kızlaaaaaaar :21::21::21::21::21::21:

Menümü paylaşayım sizle.
Kahvaltım 4 yk meyveli yoğurt 4 yk müsli :KK8:
Ara 1 fincan elmalı yeşil çay :79:
Öğlen 5 yk kepekli makarna 4 yk barbunya 1 kase yoğurt
Ara Orta şekerli Türk kahvesi 3 kare bitter çikolata
Akşam Mevsim salata (Havuçlu üstünde tane mısır ve bir kaç kornişon turşu) 1sb ayran

Bugün akşam yemeğimi hafif tuttum. Evdekilerin baskısına rağmen yemediiiim :KK55::KK8: Akşam 7 de yemekle işim bitti :KK34:

Son düzenleme:
maurers kullandim 2 kutu ve 7.1 kilo verdim suan Q7 aldim ama bugun ilk kullanisim devam eder miyim bilmiyorum

Peki kullanirken ek bi sey yaptin mi spor diyet falan,bana kalirsa o haplar bi ise yaramiyo ama kullanan sensin aydinlat bizi :KK70:

Ben de menumu paylasiyim barii
Sabah:1 haslanmis yumurta,beyaz peynir,5-6 zaytin,1 light karper,salatalik,domates
Ara:1 kutu activia
Ögle:160 gr ton baligi,salatalik,domates
Ara:Turk kahvesi(sekersiz),light Yogurt
Aksam:biraz taze fasulye,tavuk
Spor:100 mekik,10 dk egzersiz,95 squat,ripped in 30 :)

kullanirken aksine hicbir sekilde spor yapmadim kpss ye hazirlaniyodum ogretmenlik yapiyodum vs gunum hep masa basinda geciyodu ama veriliyo iste :KK66:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Zararlı değil mi bu ilaçlar nasıl güvenip alıyorsun.

ben bas donmesi disnda zararini gormedim tabiki tavsiye edemem kullanmak isteyene ama faydasi oldu mu evet oldu ustelik hem is hem kpss masa basi temposunda dort bes saatlik uykuyla zaman gecirirken spora bile mecalim yokken bu ilaci care gibi gormustum bende etki etti cok sukur umarim yuruyus ve diyetle verdigim kiloyu korur ve 4 kg daha vermeyi basaririm

ben bas donmesi disnda zararini gormedim tabiki tavsiye edemem kullanmak isteyene ama faydasi oldu mu evet oldu ustelik hem is hem kpss masa basi temposunda dort bes saatlik uykuyla zaman gecirirken spora bile mecalim yokken bu ilaci care gibi gormustum bende etki etti cok sukur umarim yuruyus ve diyetle verdigim kiloyu korur ve 4 kg daha vermeyi basaririm

Ne kadar sureyle kullandin?

Hmm,ne guzel yaa,benim ailem izin vermiyo bu tarz seylere :/

Nasılasınız kızlarr:) burada çok yoğunluk var anca şimdi fırsat buldum:) bugün kü menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta yarım domates 3zeytin şekersiz çay
Ara yarım armut
Öğlen bir kase yoğurt
Akşam et oste :) 3tanede acı çehre içtim:) yeşil çeyın tadını sevmedim ben ya.... Nasıl kullanıyorsunuz siz?? Bide kahve içtim bugün.. Herkes diyette olduğumu biliyor.. Dondurma falan yendi yanımda hiç canım çekmedi bugün:):):) spor yok malesef ama hep ayaktayız zaten dükkanda duruyoruz misafirimiz de geldi sahilde gezdik...

günaydın kader arkidişlerim:KK52::KK52::KK52:

menümü yazıyorum. 04/08-pazartesi
sabah-3-4tane lifli kepekli bisküvi 1kupa şekersiz cay

1avuc kabuklu fındık

öglen-1tabak haşlanmış nohut. 1tane domates.1dlim cavdar ekmek

1avuc fındık:KK53:

akşam-1tane közlenmiş patates. yarım közlenmiş sogan.

3,5lt su
spor yapamadım:KK22::KK22::KK22::KK22:

Nasılasınız kızlarr:) burada çok yoğunluk var anca şimdi fırsat buldum:) bugün kü menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta yarım domates 3zeytin şekersiz çay
Ara yarım armut
Öğlen bir kase yoğurt
Akşam et oste :) 3tanede acı çehre içtim:) yeşil çeyın tadını sevmedim ben ya.... Nasıl kullanıyorsunuz siz?? Bide kahve içtim bugün.. Herkes diyette olduğumu biliyor.. Dondurma falan yendi yanımda hiç canım çekmedi bugün:):):) spor yok malesef ama hep ayaktayız zaten dükkanda duruyoruz misafirimiz de geldi sahilde gezdik...

Günaydın Yağmurcum. Menünü beğendim ben hafif ve güzel. Yeşil çayı ben seviyorum. Bazen meyve aromalı olanlardan içiyorum. Yakında diyette olduğumuzu kabullenecek etrafımızdakiler ne güzel bak ısrar bile etmemişler sana:nazar::nazar::nazar:
Ne dükkanınız var?

günaydın kader arkidişlerim:KK52::KK52::KK52:

menümü yazıyorum. 04/08-pazartesi
sabah-3-4tane lifli kepekli bisküvi 1kupa şekersiz cay

1avuc kabuklu fındık

öglen-1tabak haşlanmış nohut. 1tane domates.1dlim cavdar ekmek

1avuc fındık:KK53:

akşam-1tane közlenmiş patates. yarım közlenmiş sogan.

3,5lt su
spor yapamadım:KK22::KK22::KK22::KK22:

Günaydın FındıkKralicesiii :KK76::KK34: Canım ben ana öğünlerini pek beğendim ama iki avuç fındık fazla geldi .

Gunaydn menm
Sabah
1domates mnk 1salatalik
1kkutsu b peynir light
1.5dlm tam tahlli ekmek
1saat spor
Ara 1turk kahvesi
1mnk cikolata
2litresu
Ogln
2kasj pirnc plavi
5kask z yagli taze faslye

Bugunku menum
Sabah:1 haslanmis yumurta,1 light karper,beyaz peynir,domates,salatalik,5-6 tane zeytin,1 dilim kepekli ekmek,1 fincan yesil cay (sonra evden ciktik)
Ögle:4 tane köfte,biraz patates kizartmasi(ama oyle yagli citir citir degildi),2-3 kasik pilav,biraz salata [disarda yedik]
Ara:közde misir
Aksam: sekersiz Turk kahvesi
Spor:100 squat,ripped in 30,100 mekik,10 dk egzersiz :)

Son düzenleme:
X