68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Hayırlı sabahlar kızlar:) acı çehre tohumu işe yaradı:) şimdilik ödem atıyorum ben 69.8 im....

Üye Adı / Kilo/İlk Tartı Günü Kilosu / Bu Hafta
Üçüncü Bildirim
hnd_ 68.6/ 68.1/ -0.5 /68.1/sabit/67.6/-0.5
KarKralicesi 67 / 66/-1
duygunesil 67 / 66.8/-0.2
mutlukız 67 / 66/-1
kbr0804 65.4 /
papatyazeyno 100.8/99.3/ -1.5

İkinci Bildirim
cagla97 65.2/ 64.6 /-0.6
pembebirbalon 56/
SEHER25 68/
mervem94 65/
skyler2305 71/72 /+1

İlk Bildirim
:nazar:
24saat 71/69.8 / -1.2
Sinem1923 60/53
diyetsinas 68/52
aygun01 78/60

Son düzenleme:
Kızlar günaydın ,
Ben bildirimimi yaptım. Yarım kilocuk daha vermişim :KK31:Listeye ekledim hemen bildirimimi. Lİsteyi de yeni arkadaşlara göre güncelledim. Biraz geçmişe gitmem bir sürü sayfa karıştırmam gerekti o nedenle unuttuğum biri varsa bana özelden mesaj atabilir.:126::126::126::126::126:

Geçen hafta aramıza katılmış olur henüz 1 haftası dolmamış olanlar bildirim yapmak isterlerse bekleriz. İsterseniz haftaya haftanız dolunca da yapabilirsiniz.

Sağlıklı zayıflamalar hepimize :KK16::KK69:

Hımmmmm :26: Nasıl yapacaksın. Yaparsın ya diyetsinascım sen de tam tam verirsin kiloları benim gibi yarım vermezsin.:KK34::KK1::KK1:
Artık ya yarım ya da tam bildirim yaparım ben de:KK1: o zaman ben perşembe günü yani birinci haftamda bildirim yapayım. Yoksa bir sonraki pazartesi yapıp size eşlik mi edeyim?

Günaydın KarKralicesi :KK3::KK3::KK3: Ben de neerede neden girmedi diye aklımdan geçirmiştim. Allah kavuştursun nişanlınla.:KK16:
Motivasyon foton da harika Azmine sağlık :81::81::81::81::81::81::81:

ihmal edermiyim hiç burayı sizleri:KK19:

bu hafta bildirim yapmıyorum ben...
haftaya yapıcam..
senin nasıl gidiyo kilo kayıpların?

Artık ya yarım ya da tam bildirim yaparım ben de:KK1: o zaman ben perşembe günü yani birinci haftamda bildirim yapayım. Yoksa bir sonraki pazartesi yapıp size eşlik mi edeyim?

Pazartesi yaparsan uygun olur bence. Dİğer türlü perşembeleri bildirme devam edersin ayrılma takımdan :KK34:Ama istersen perşembe bi tartıl :KK53:

Ben kilo bildririmimi haftaya yapsam olurmu başlayalı 4 gün oldu:44:

Günaydın kızlar :) 61.800 gram olmuşum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kilo veren arakadaslari tebrik ediyorum inşallah istediğimiz kilolara ulasiriz

Eki Görüntüle 1207938

günaydın kızlar... buda bendeniz. motive olalım :KK9::KK9::KK9::KK9:

gecmiş bayramınız mübarek olsun.
ancak gelebildim.
tatil degildim ama perşembe-cuma nişanlım burdaydı onla gezdim:KK16:
malum 3-4 ayda bir geliyor kendileri.
dün yolcu ettim:KK5:

Hoş geldin kar kraliçesi artık sana zayıflık kraliçesi diyelim en iyisi süpersin süpersin süpersin ve aynı zamanda kilolu halinden hem gençleşmiş hemde daha güzel olmyşsun bu arada resimlerde kaç kilı olduğunu ve kaç kilo verdiğinide paylaşırmısın zayıflık kraliçesi ve naptında zayıfladın canım

Arkadaşlar bende kilo bildirimimi yapayım bayramda biraz fazla kaçamak yapsamda 300 gr vermişim 99.3 düm 99.0 olmuşum bütün kilo veren arkadaşlarımıda teprik ederim

Hoş geldin kar kraliçesi artık sana zayıflık kraliçesi diyelim en iyisi süpersin süpersin süpersin ve aynı zamanda kilolu halinden hem gençleşmiş hemde daha güzel olmyşsun bu arada resimlerde kaç kilı olduğunu ve kaç kilo verdiğinide paylaşırmısın zayıflık kraliçesi ve naptında zayıfladın canım

cok teşekkür ederim canım:KK19:
spor spor spor... ve diyet...
otomatikmen veriyosun zaten.

kilolu halimde 90 varım sanırım:26:
şuanda 66 kğyim. gerci tartılmadım bugün belki 67 de olabilirim. malum bayram:KK52::KK52:

cok teşekkür ederim canım:KK19:
spor spor spor... ve diyet...
otomatikmen veriyosun zaten.

kilolu halimde 90 varım sanırım:26:
şuanda 66 kğyim. gerci tartılmadım bugün belki 67 de olabilirim. malum bayram:KK52::KK52:

tartılsana :) bu hafta bildirmeyecek misin kilonu?

Ya ben de keske boyle before after atabilsem,babam nete resim koymama izin vermiyo ama ayni boyle oldum ben de ve hala vermem gerekenler var :S gerci ben 84 ten indim 90 degildim,simdi kac kiloyum bilmiyorum bildirim de yapamiyorum cunku tarti yok burda 2 hafta kadar sonra bildirim yapabilicemm :KK43:

Kizlar benim 65 ten 60 a inmis olmam lazim dönene kadar,butun onerilerinizi bekliyorum :KK70:

X