68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Hedef koymalıyım kendime :93::93::93::106:

9 Temmuz Çarşamba kilom 68.6
16 Temmuz Çarşamba hedef kilom 66.6

Hedefimi gerçekleştirmek için sıkı çalışacağım. :21:

Akşamları 3 mile leslieye başlıyorum :KK8::KK8::KK8::KK8:

Hedef koymalıyım kendime :93::93::93::106:

9 Temmuz Çarşamba kilom 68.6
16 Temmuz Çarşamba hedef kilom 66.6

Hedefimi gerçekleştirmek için sıkı çalışacağım. :21:

Akşamları 3 mile leslieye başlıyorum :KK8::KK8::KK8::KK8:

Bence sen başarırsın azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün menüm :KK56:

İftarda

1 kase tarhana çorba 1 porsiyon közlenmiş patlıcanlı ve biberli salata

Arada

Az şekerli Türk kahvesi

Sahurda

3 yk meyveli yoğurtla 3 yk yulaf

İki km yürüdüm iftardan sonra. Ve eve geldiğimde de limonlu soda içtim :KK55: Kendimi iyi hissediyorum. Yarın daha güzel olacak.:KK24::KK24::KK24::KK24:

bende katılım sana
hemen hemen aynı kilolardayız. ve bel bölgemde fazlalıgım
birazda kollarımda:KK4::KK22:

bugünden itibaren başlıyorum bende... 170 boyum. 67 kg yim.
59 olmak istiyorum bende...
gecen yıl 90 kgdim... problemlerim yüzümden 60lardan istedigim kgye düşemedim. bocaladım durdum
ama şimdi tekrar başladım:KK19:

yarın bi cay var onu yapıcam

1tane limon (4eşit parcaya bölüyosun)
1tane yeşilelma(4eşit parcaya bölüyosun)
1tatlı kaşıgı karanfil
1cubuk tarcın
1tatlı kaşıgı tane karabiber...
1,5-2 lt suda bu malzemeleri koyup kaynatıyosun. gün boyunca iciyosun...
cok güzel yag yaktırıyo...:KK51:

yarın bi cay var onu yapıcam

1tane limon (4eşit parcaya bölüyosun)
1tane yeşilelma(4eşit parcaya bölüyosun)
1tatlı kaşıgı karanfil
1cubuk tarcın
1tatlı kaşıgı tane karabiber...
1,5-2 lt suda bu malzemeleri koyup kaynatıyosun. gün boyunca iciyosun...
cok güzel yag yaktırıyo...:KK51:

Deneyeceğim.Tarif hep sevdiğim şeylerden oluşuyor. Tarçınlı elmalı ıhlamurlu bitki çayını 3-4 gündür içiyorum zaten boğazım tıkalı gibiydi o çay biraz iyi geldi. Sıcak olarak mı içiyorsun sanki bu çay soğuk da lezzetli olur :KK1::KK1: Tarif için teşekkür ederim KarKralicesi :KK16:

Son düzenleme:
bende katılım sana
hemen hemen aynı kilolardayız. ve bel bölgemde fazlalıgım
birazda kollarımda:KK4::KK22:

bugünden itibaren başlıyorum bende... 170 boyum. 67 kg yim.
59 olmak istiyorum bende...
gecen yıl 90 kgdim... problemlerim yüzümden 60lardan istedigim kgye düşemedim. bocaladım durdum
ama şimdi tekrar başladım:KK19:

Merhaba :) 90 dan 60 a düşmen harikaymış :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: kalan 8 kilocuğu da vereceğiz berber. Hoşgeldin :KK3::nazar:

Deneyeceğim.Tarif hep sevdiğim şeylerden oluşuyor. Tarçınlı elmalı ıhlamurlu bitki çayını 3-4 gündür içiyorum zaten boğazım tıkalı gibiydi o çay biraz iyi geldi. Sıcak olarak mı içiyorsun sanki bu çay soğuk da lezzetli olur :KK1::KK1: Tarif için teşekkür ederim KarKralicesi :KK16:

sogukda denenebilirde ben denemedim hiç:KK53::KK53:
cabucak içimde bitsin modunda oldugumdan:KK1::KK1:

Merhaba :) 90 dan 60 a düşmen harikaymış :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: kalan 8 kilocuğu da vereceğiz berber. Hoşgeldin :KK3::nazar:

görenler cok şaşkındı zaten:KK1::KK1::KK1::KK1:
sarkmamda olmadı koşu bandım vardı sürekli onda koştum
hareketler falan cok güzel bi tempodaydım ya:KK6:

verelim kader arkidişimmmmmmm
cabuk alıp cabuk veren bünyem var.. hele sporu bırakırsam varya sorma gitsin:KK51:

Hedefimi 9 Temmuzdan başlayarak başlatıp dün tartıldığımdan düne 1 bugüne 2. gün dedim.Gün saymanın benim için faydalı olacağını düşündüm :21::21::21:.

$tumblr_inline_n8b1i8SZ0z1rnt9ji.gif

10 Temmuz Perşembe
Bugün ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum:18::18:. Sahurda yazdığım gibi yulaf - yoğurt yedim. Fakat iftarda bir arkadaşıma davetli olduğumdan menüyü bilmiyorum. Umarım güzel bir salatası vardır arkadaşımın :KK53: Ve kendime de size de söz tatlı ve ekmek yemek yok.

Son düzenleme:

görenler cok şaşkındı zaten:KK1::KK1::KK1::KK1:
sarkmamda olmadı koşu bandım vardı sürekli onda koştum
hareketler falan cok güzel bi tempodaydım ya:KK6:

verelim kader arkidişimmmmmmm
cabuk alıp cabuk veren bünyem var.. hele sporu bırakırsam varya sorma gitsin:KK51:

Tekrar tebrikler. :KK42: Çok güzel zaten hareket olmazsa zayıflamak çok uzun zaman alıyor. Ben de ramazan bitsin kendimi spora vurcam . Sabah koşu akşam yürüyüş yapacağım evin yakınındaki parkurda. :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55: keşke benim de koşu bandım olsaaaaa :KK31::KK31::KK31:
Çabuk alıp veren bünyeler en zoru zaten. Ben de çabuk alırım. Sen şimdi gün içinde spor yapıyor musun ve nasıl besleniyorsun ?Ne kadar zaman verdin kendine hedef kilona ulaşmak için.

Tekrar tebrikler. :KK42: Çok güzel zaten hareket olmazsa zayıflamak çok uzun zaman alıyor. Ben de ramazan bitsin kendimi spora vurcam . Sabah koşu akşam yürüyüş yapacağım evin yakınındaki parkurda. :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55: keşke benim de koşu bandım olsaaaaa :KK31::KK31::KK31:
Çabuk alıp veren bünyeler en zoru zaten. Ben de çabuk alırım. Sen şimdi gün içinde spor yapıyor musun ve nasıl besleniyorsun ?Ne kadar zaman verdin kendine hedef kilona ulaşmak için.

koşu bandım bozuldu yapamıyorum:KK25:
2 aydır spor sıfır... evin yakınındaki parka 3-4 kez gittim...
sonra zaten ramazan geldi.. gidemiyorum.
ama ramazan bitsin gidicem tekrar...
akşam 30 dakika hareket yapıcam. göbegim , yanlarım kollarım için.
1,5 ay verdim kendime. agustos a kadar gitmeli bunlar:KK4:

Hedefimi 9 Temmuzdan başlayarak başlatıp dün tartıldığımdan düne 1 bugüne 2. gün dedim.Gün saymanın benim için faydalı olacağını düşündüm :21::21::21:.

Eki Görüntüle 1184303

10 Temmuz Perşembe
Bugün ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum:18::18:. Sahurda yazdığım gibi yulaf - yoğurt yedim. Fakat iftarda bir arkadaşıma davetli olduğumdan menüyü bilmiyorum. Umarım güzel bir salatası vardır arkadaşımın :KK53: Ve kendime de size de söz tatlı ve ekmek yemek yok.

cok güzelmiş canım
cavdar ekmegi yesene:KK14:

koşu bandım bozuldu yapamıyorum:KK25:
2 aydır spor sıfır... evin yakınındaki parka 3-4 kez gittim...
sonra zaten ramazan geldi.. gidemiyorum.
ama ramazan bitsin gidicem tekrar...
akşam 30 dakika hareket yapıcam. göbegim , yanlarım kollarım için.
1,5 ay verdim kendime. agustos a kadar gitmeli bunlar:KK4:

Tühh ya. Tamiri mümkün değil mi acaba. Gerçi havalar güzel dışarda da yaparsın sporunu ben hadi çık yürü der dururum gerekirse:KK34: O zaman ramazan boyu kendimizi diyete alıştıralım , bayramda tatlılarla dolmalardan uzak duralım. Sonra sporla sıkılaşırız:KK76::KK76: Ben spor yapmaya bayılırım zaten :21:Ramazanda istediğim kadar su da içemiyorum. Normalde diyet yaparken günde 2.5 lt falan içerdim. Şimdi iftarda tıkanıyorum iki bardak en fazla.
Ben daha önce 3-4 ayda 13 kilo vermiştim . O halimi çok özlediğimden tekrar başarmak istiyorum.

Tühh ya. Tamiri mümkün değil mi acaba. Gerçi havalar güzel dışarda da yaparsın sporunu ben hadi çık yürü der dururum gerekirse:KK34: O zaman ramazan boyu kendimizi diyete alıştıralım , bayramda tatlılarla dolmalardan uzak duralım. Sonra sporla sıkılaşırız:KK76::KK76: Ben spor yapmaya bayılırım zaten :21:Ramazanda istediğim kadar su da içemiyorum. Normalde diyet yaparken günde 2.5 lt falan içerdim. Şimdi iftarda tıkanıyorum iki bardak en fazla.
Ben daha önce 3-4 ayda 13 kilo vermiştim . O halimi çok özlediğimden tekrar başarmak istiyorum.

tamiri mümkünde motoru yanmış oda300-400 tutarmış yaptırmadım
yenisini alırım az daha üstüne koyar :)
bi başlarsam zaten spora dışarda parkta devamı gelir bende. yapmadan duramam
bende cok seviyorum. cok güzel sıkılaştırıyo. selülitte kalmıyor:KK16:
evet alıştıralım ramazanda. midemizde kücülür zaten...
iftardan sonr auyuyana kadar yanına 1,5lt şişe al... aklına geldikce yada gözün kaydıkca iç... öyle yaptım ben bi kac gündür.
ohhhh nefes aldım ya...
ramazandan önce bende günlük 3-4 lt buluyodum su konusunda:KK1:
cok seviyorum suyuda.
cok güzel vermişin. ilk 2 ayda bende 12 kg vermiştim:KK1::KK1::KK1::KK1:
dambıl gibiydim ya.... vitrinlere bakar gecerdim. bu bana olmazki derdim otomatikmen...
kısa kollu yazları zor giyerdim. saclarımı tepeden zor toplardım...
hepsi gitti şükür... hepsine bi son verdim.
inşallah darısıda bikini giymeye:21::21:

tamiri mümkünde motoru yanmış oda300-400 tutarmış yaptırmadım
yenisini alırım az daha üstüne koyar :)
bi başlarsam zaten spora dışarda parkta devamı gelir bende. yapmadan duramam
bende cok seviyorum. cok güzel sıkılaştırıyo. selülitte kalmıyor:KK16:
evet alıştıralım ramazanda. midemizde kücülür zaten...
iftardan sonr auyuyana kadar yanına 1,5lt şişe al... aklına geldikce yada gözün kaydıkca iç... öyle yaptım ben bi kac gündür.
ohhhh nefes aldım ya...
ramazandan önce bende günlük 3-4 lt buluyodum su konusunda:KK1:
cok seviyorum suyuda.
cok güzel vermişin. ilk 2 ayda bende 12 kg vermiştim:KK1::KK1::KK1::KK1:
dambıl gibiydim ya.... vitrinlere bakar gecerdim. bu bana olmazki derdim otomatikmen...
kısa kollu yazları zor giyerdim. saclarımı tepeden zor toplardım...
hepsi gitti şükür... hepsine bi son verdim.
inşallah darısıda bikini giymeye:21::21:

yanıma Şişeyle su almayı deneyeceğim bugün yoksa susuzluktan ölcem :KK14::KK14: normalde hep su taşırım zaten de iki haftadır saldım işte :KK20:
bence de dışarda spor daha güzel hem de bu güzel havalarda takarsın kulaklığını çıkar yürürsün , bölgesel hareketlerini de evde tamalarsın. eylülde bikini giyicez :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK62::KK62::KK62::KK62:

yanıma Şişeyle su almayı deneyeceğim bugün yoksa susuzluktan ölcem :KK14::KK14: normalde hep su taşırım zaten de iki haftadır saldım işte :KK20:
bence de dışarda spor daha güzel hem de bu güzel havalarda takarsın kulaklığını çıkar yürürsün , bölgesel hareketlerini de evde tamalarsın. eylülde bikini giyicez :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK62::KK62::KK62::KK62:

iç iç. cildinde güzelleşio hem:KK16:
yaşın kac bu arada
dışarda daha cok kalori yakılıyormuş aslında:KK14:
ay inşallahhhhhhhhhh:KK1::KK1:

X