68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Bugunku menum
Sabah:1haslanmis yumurta,1 light karper,1 dilim kepekli ekmek,1 salatalik
Ara:yarim paket diyet biskuvi
Ögle ve ara:1 kizarmis tavugu bitirdim (denize giderken almistik da :) )
15.30 gibi de yarim paket diyet biskuvi yedim o kadarr
Spor:100 mekik,ripped in 30,10 dk egzersiz ve 80 squat :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menün güzelmiş. Spor yapabilmen de çok iyi.

Arkadaşlar, dün giremedim. Dünkü faaliyetimi yazayım ilk olarak. Bugün için akşam girebilirsem yazacağım.
sabah
1 haşanmış yumurta
4-5 tane zeytin
3 dilim domates
kibrit kutusu peynir
arada küçücük bir yeşil elma biraz kuruyemiş
öğle
bir tabaj tarhana çorbası
yarım tabak sebze yemeği
arada yine küçücük bir yeşil elma ve kuru yemiş :)
akşam bir kase yoğurt içine de bir kaşık yulaf kepeği
gün boyu üç litre su içtim sabah da bir saatlik yürüyüş yaptım.

çikolatalar ysaakkk!!!

Bir de sizlere sorum olacak. Ben kuruyemişi çok seviyorum. Acaba ölçüsü ne olmalı? Ben bazen ölçüyü kaçırabiliyorum.

Bir de sizlere sorum olacak. Ben kuruyemişi çok seviyorum. Acaba ölçüsü ne olmalı? Ben bazen ölçüyü kaçırabiliyorum.

Cok kalorililer gercekten,ben yedigim zaman kendimi durduramayan bi insanim,sirf bu yuzden 2-3 hafta gibi bi durede 1 kilo yağdan almıstim :/ ben hic yemeni onermiyorum,yiyceksen de 3-5 tane

10 adet badem veya findik ya da 2 ceviz :) bunu gunde 1 kez araogun olarak :)

Zeynocum nutellayla coco star düşman . Yalnız reglin yakın olduğundan olmuş bana da öyle olabiliyor bazen. Bi de ben kahvaltıdaki nohutu anlamadım . :26::26::26:

Bizim buralarda kahvaltılık haşlanmış nohut olur ondan handeciğim bugun zaten bütün çikolata lara hayır dedim

Canım 15 badem 100 kalori yapıyormuş. Fındıkta da 1 avuç 260 kalori falan .Leblebinin biraz daha azdır sanırım yağı az olduğundan. Bence sen kuruyemişte 1 avucu geçme.Sağlıklılar ama kalorileri yüksek.

Diyet yaparken porsiyon kontrolü sağlamak sürecin en zor kısımlarından biridir.
Jackie Newgent tarafından hazırlanın "100 kalorinin altındaki 50 besin" yazısını 2 bölüm halinde sizlerle paylaşıyoruz. İşte ilk 25 besin ve porsiyon-kalori bilgileri.
( Bilgi : fincan değeri türk kahvesi fincanı değil, çay fincanı olarak alınmalıdır )
1 büyük yumurta – 75 & 80 kalori
1 fincan yabanmersini – 85 kalori
20 gram çedar peyniri – 90 kalori
1 adet kızarmış tavuk budu ( derisiz ) – 75 kalori
1 fincan brokoli ve 3 kaşık yoğurt – 95 kalori
Yarım fırınlanmış patates ( orta boy )– 85 kalori
1 orta boy kabuklu elma – 70 & 75 kalori
55 & 60 gram dana eti ( yağsız ) – 90 kalori
13 tane badem – 90 kalori
1 küçük boy yulaflı kurabiye – 65 kalori
2 yemek kaşığı keten tohumu yağı – 80 kalori
3 yemek kaşığı kurutulmuş vişne – 75 kalori
2 orta boy kivi – 95 kalori
3 yemek kaşığı humus – 80 kalori
1 fincan kavrulmuş kuru soğan ( 1 yemek kaşığı zeytin yağında ) – 90 kalori
1 şerit şekersiz sakız- 5 kalori
2 orta boy incir – 75 kalori
Yarım fincan yağsız meyveli yoğurt – 75 kalori
2/3 su bardağı nar suyu – 90 kalori
1 dilim tam tahıllı ekmek - 65 kalori
1 fincan az yağlı sebze çorbası – 90 kalori
1 küçük fırınlanmış tatlı patates – 55 kalori
1 bardak votka-soda - 95 kalori
35 gr ( 1 adet ) sosis – 85 kalori
18-20 gr bitter çikolata – 95 kalori
-

Kızlar , 100 kalori altı atıştırmalıklar listesi. Yalnız aslı ingilizce olduğundan hepsi damak tadınıza uyar mı bilmiyorum.

Bu gun daha oglen bi ikindi bi kase nesfit yedim :) ama sicaktan iştahım yok!

Merhaba kızlarr:):) hepinizi tebrik ediyorum çok iyisiniz:) banada böyle bi azim gelse.... Erteleyin dürüyorum.. Şimdi Yoldayım! Kızlar anneme gidiyorum yarın sabah spor ile başlayacağım inşaallah... Kuruyemişlerden konuşmuşsunuz.. Karatay diyetinde uygun yenilebilir diyor. Tabi herşeyin fazlası zarar.. Yağdan değil de daha çok karbonhidrattan kaçmak lazım.. Çoğunuz ikisindende kaçıyorsunuz aç kalmıyor musunuz ya??

Handeciğim gün boyu yediklerin iyi ama öğle pek hoşuma gitmedi ambalajlı ürünleri yemesek daha iyi olur tabi kendimizi tutabilirsek

En iyisi canım benim tuzsuz .kavrulmamış ve adetle en fazla fındık bademden 10 ad et cevizden 2 .3 tane yersek kilo olup yapışmaz galiba

Bak en iyisi leblebi,1 cay bardagi yiyebilirsin,diyetisyene gittigim donemde vermisti bana,tabi ben baya abartmistimm ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…