İyi akşamlar kızlar konuları okudum tek tek alıntı yapamadım saat biraz geç oldu bebeğimi yeni uyuttum anca internete girebildim napıyoz sevgililere eşlere kulak asmıyoruz ve birlikte zayıflıyoruz:118::119:
bugünki menüm
sabah bir diet kraker 4 zeytin 1 domates kibrit kutusu kadar beyaz peynir şekersiz kahve 3 tane kuru kaysı ( kayısı hem bağırsakları çalıştırıyor hemde tok tutuyor)
öğlen tarhana çorbası karpuz
akşam çorba karpuz
karpuz zayıflatıyor bu arada annemde karpuuz dietiyle 10 kilo verdi bol karpuz yeyin sıcakta su ihtiyacınıda karşılar:124:
Suyu az içebildim yarın su içmeye başlıcam herkeze kolay gelsin bugün daha iyiyim yarın biraz daha sebzeye ağırlık vermeye çalışacam
Kızlarr , evde misafir vardı şimdi gitti. Ancak girip yazabiliyorum yediklerimi.
Menüm
Kahvaltı 3 yk meyve parçacıklı müsli , 1 çay bardağı kadar süt , 1 muz
Öğlen 1 simit ve ayran ( bisiklet sürerken bulunabilecek en kolay besinleri seçtik:125::125: )
Ara karpuzlu buzlu çay :18::18:
Ara 1 fincan şekersiz nescafe2 tane napoliten sütlü çikolata
Akşam 1 dilim kepekli ekmek 4 yk menemen , çay
Ben normalde ara öğün yapmayı sevmem ama dışarda ve çok sıcak altında olduğumuzdan ara öğünüm oldu .
Su sanırım 3 lt
Spor bakımından bugün çok verimliydi kızlar. Sabah bi çıktık bisiklet sürmeye başladık yaklaşık 11-12 km sürdük arada 1-2 km kadar yürüdük de. Tabi arkadaşlarımla olunca arada uzun molalarımız oldu. Ama hareketli olduğumdan baya mutlu oldum. Yarın sabah erken kalkıp yürüyüş planlıyorum. Herkese sevgiler iyi geceler
İyi gecelr ben yarn spora baslcam kzlar
Bugn yedklerm
Sabah yok
Oglen 1kase yogurt
2kask bulgr pilavi 1haslanmis baget 1dlm tam tahlli ekmek
1kahve
Aksam 1but baget haslnms 1kase yogrt salata 1dlm ekmek
1kahve 2bardak cay sekersz 1mini ckilota
5 cekirdk 4litre su
5 çekirdeğe güldüm Sehercimama çekirdek başladımı bırakılamayan bir besin sen 5 tanede kesmişsin. Menün de güzel .Sporda yaparsan süper olacak.
Kızlarr , evde misafir vardı şimdi gitti. Ancak girip yazabiliyorum yediklerimi.
Menüm
Kahvaltı 3 yk meyve parçacıklı müsli , 1 çay bardağı kadar süt , 1 muz
Öğlen 1 simit ve ayran ( bisiklet sürerken bulunabilecek en kolay besinleri seçtik:125::125: )
Ara karpuzlu buzlu çay :18::18:
Ara 1 fincan şekersiz nescafe2 tane napoliten sütlü çikolata
Akşam 1 dilim kepekli ekmek 4 yk menemen , çay
Ben normalde ara öğün yapmayı sevmem ama dışarda ve çok sıcak altında olduğumuzdan ara öğünüm oldu .
Su sanırım 3 lt
Spor bakımından bugün çok verimliydi kızlar. Sabah bi çıktık bisiklet sürmeye başladık yaklaşık 11-12 km sürdük arada 1-2 km kadar yürüdük de. Tabi arkadaşlarımla olunca arada uzun molalarımız oldu. Ama hareketli olduğumdan baya mutlu oldum. Yarın sabah erken kalkıp yürüyüş planlıyorum. Herkese sevgiler iyi geceler
Gunaydin kızlar bir hafta önce 56 ile baslamistim simdi tartildim 54.4 kiloyum!! :) cok mutlyum bugunku ogunlerim
Sabah
Yogurt+ yulaf
Bir haslanmis yumurta
Ara ogun
3-5 ceviz
Oglen
Bir pors taze fasulye
Ara
Bir meyve
Ara
Ton baligi
Aksam
Proteinli besin
Salata
Bu arada kilo vermemde sporun etkisi de yadsinamaz cok mutluyum kizlar:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah bakalm 58 bi gorseydmm yaa
Hande çok güzel gün boyunca aktifmişsin yemeklerini bile spor yspatken yemişsin harikasın . Bende tatildeyim ama sizden ayrı kalmamak için internet paketi aldım aranıza geldim çünkü sizden ayrışunca biraz kaçırıyorum
Bir de kekik adacayi sina meki ihlamur evde ne varsa karistirip cay yapiyorum kendime, sekeri zaten kestim:) hah kizlar bi de gunde iki fincan sade turk kahvesi yag yakimi sagliyor:) ozellikli spordan yarim saat once icerseniz:)
Canım bi göründün kayboldun , 1.5 kilo verip dönmüşsün. TebriklerTürk kahvesi benim de tercihim. Canım tatlı istediğinde ax şekerli kahveye koşuyorum. Hem tok tutuyor hem kalorisi az.
Gunaydin kızlar bir hafta önce 56 ile baslamistim simdi tartildim 54.4 kiloyum!! :) cok mutlyum bugunku ogunlerim
Sabah
Yogurt+ yulaf
Bir haslanmis yumurta
Ara ogun
3-5 ceviz
Oglen
Bir pors taze fasulye
Ara
Bir meyve
Ara
Ton baligi
Aksam
Proteinli besin
Salata
Bu arada kilo vermemde sporun etkisi de yadsinamaz cok mutluyum kizlar:))
İyi yapmışsın zeynocum internet paketi alarak.Böylece hem bizden kopmamış olursun hem de yediklerini daha iyi kontrol edersin. Ben zaten sen başlığa zaydığın ilk gün hissetmiştim. Sen çok zayıflıycaksın.
Teşekkür ederim hande sizin sayenizde . Bizim topik çok faydalı .biliyomusun canım artık kilolu olmaktan çok bıktım ya kocam zayıf yakışıklı onun yanın tombul topalak yakışmıyorum yaaaa