68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Merhaba bende katılabilirmiyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Youtube a Leslie Sansone yazin kizlar o kadınla mutlaka yarim saat bi saat yuruyorum evde. Sonra mekik, squat yapiyorum:)

Leslie bana cok faydasiz geldi o yuzden ben once 30 day shred yaptim,simdi de ripped in 30 yapiyorum ama cok bi fark olmuyo. Bi de ben kahveyi kestim selulitim oldugu icin yoksa ilk kez diyetisyene gittigimde (baya once) o da soylemisti kahve icmemi,severim de.. ama iste selulit cok can sıkıcı,gecmiyo da bi turlu :S

Vucudum her seye alisti galiba off hicbi sey ise yaramiyo :/

Neyse bi de eve geri dondugumde gorucem ise yaradi mi yaramadi mi :/

Leslie yi sadece ısınma hareketi olarak yaparsan faydasini görüyorsun tatlim yoksa tek basina haklisin faydasiz:)

Leslie yi sadece ısınma hareketi olarak yaparsan faydasini görüyorsun tatlim yoksa tek basina haklisin faydasiz:)

Ee sen sadece isinma olarak mi yaptin? Oyle yaptiysan baska ne yaptinn??

Sporu nasil yaptın kaç dakika ? Yurudunmu kostinmu bilgi verirmisin

Sporu nasil yaptın kaç dakika ? Yurudunmu kostinmu bilgi verirmisin

Once youtube da Leslie Sansone videosuyla 30-45 dk yuruyorum sonra youtube da victorias secret abs ve butt workout yapiyorum baha zorluyo ama yapabildigim kadar:)

Merhaba arkadaşlar bu gunkü menü m

sabah: peynir
2 yk nohut
Domates
Salatalık
Biber
3 taylı k nutella yarım kızarmış yumurta
Ara
Ayran
2 coco star
yarım şeftali

akşam
1 şiş patlıcan kebabı 1.5 şiş ciğer kebab
Pişmiş domates
Yarım köy yufkası ayran meyan çay

Zeynocum nutellayla coco star düşman . Yalnız reglin yakın olduğundan olmuş bana da öyle olabiliyor bazen. Bi de ben kahvaltıdaki nohutu anlamadım . :26::26::26:

Çağla leslie zaten vücüdunu şekillendirmek için değil. Sadece cardio. Yemeyi fazla kaçırdığında aç hemen 2-3 mile yürü yediğini yaktırır ama bölgesel zayıflamak için faydalı değil. Ben arada yapıyorum. Seviyorum leslieyi. Enerji saçıyor kadın:118::118:

Ne yapsam fayda etmez demişsin ama öyle değil daha yaşlarımız küçük hem de diyete yeni başladık daha tam oturtamadık bile bi gün olmasa diğer gün muhakkak kaçamak yapıyoruz. O yüzden şekillenme geç olacak.

Ben de menümü paylaşayım kızlar. Yorumlarınızı beklerim.

Sabah 4 yk meyveli yulaf 1 çay bardağı süt içine yarım muz
Öğlen 1 sb ayran 5 tane eti form mısır patlaklı (110 kalori)
Akşam 1 kase mercimek çorba, yarım karnıyarık
Yemekten sonra 3 yk sade dondurma yedim :18:
Yarım saat önce de elma aromalı yeşilçay içtim .En son 19:30 da yedim sanırım. Dondurma olmasa bugün iyi gitmiştim. Ama son dakka da kendi kaleme gol attım kızlaaaaaar :26:

Bugün 4 kilometre kadar yürüdüm sanırım.
Su da 2.5 lt olmuştur.

Kızlar , pazartesi tartılcaz bunu hatırlayıp haftasonu kahvaltılarını abartmayalım yarın :88::88::88:

Squat,mekik,ripped in 30 (her gun aynisini yapiyorum zaten :))

Sen bu sporları yapmaya devam et çağlaaaa Sonucu güzel olcak. Pes etme .

Bugünki menüm
sabah 4 zeytin bir kibrit kutusu beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta bir haşlanmış sosis şekersiz kahve karpuz
öğlen dışaeda koşturmaktan biley yiyemedim eve gelince bir salatalık yedim
akşam 3 yemek kaşığı pilav 3 yemek kaşığı patlıcan tava bir kase cacık 1 dilim ekmek
veeee iki litre su içtim hiç su içmeyen ben bugün elimde pet şişeyle gezdim :122: spor olarakta bol bol koşturdum evi işi dışar işleri bugün baya yoruldum mesajlara birazdan bakacam sizler ne alemdesiniz kızlar diet nasıl gidiyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben yeni baslamadim aslinda,sene icinde hep diyet yaptim biraktim yaptim biraktim. O yuzden simdi ise yaramayabilir :/ bi de ustune ustluk ekmek 1 dilim yerim,tatli yemem,seker yemem,tuz kullanmam. Zor yani isim

bende bugün dışarda redbul alacaktım dieti unuttum sonradan aklıma geldi dietteyim diye cqnım istedi ama içmedim onun yerine su aldım dondyrma fazla kilı yapmıyor galiba ama yeyince canın sürekli istiyor menün güzel bol şanslar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…