Sabredicez azmedicez 58 i görücez:13:
Youtube a Leslie Sansone yazin kizlar o kadınla mutlaka yarim saat bi saat yuruyorum evde. Sonra mekik, squat yapiyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Leslie bana cok faydasiz geldi o yuzden ben once 30 day shred yaptim,simdi de ripped in 30 yapiyorum ama cok bi fark olmuyo. Bi de ben kahveyi kestim selulitim oldugu icin yoksa ilk kez diyetisyene gittigimde (baya once) o da soylemisti kahve icmemi,severim de.. ama iste selulit cok can sıkıcı,gecmiyo da bi turlu :S
Leslie yi sadece ısınma hareketi olarak yaparsan faydasini görüyorsun tatlim yoksa tek basina haklisin faydasiz:)
Gunaydin kızlar bir hafta önce 56 ile baslamistim simdi tartildim 54.4 kiloyum!! :) cok mutlyum bugunku ogunlerim
Sabah
Yogurt+ yulaf
Bir haslanmis yumurta
Ara ogun
3-5 ceviz
Oglen
Bir pors taze fasulye
Ara
Bir meyve
Ara
Ton baligi
Aksam
Proteinli besin
Salata
Bu arada kilo vermemde sporun etkisi de yadsinamaz cok mutluyum kizlar:))
Ee sen sadece isinma olarak mi yaptin? Oyle yaptiysan baska ne yaptinn??
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir
Sonra youtube da victorias secret abs ve butt workout yapiyorum:) baya zor dayandigim yere kadar artik
Sporu nasil yaptın kaç dakika ? Yurudunmu kostinmu bilgi verirmisin
Merhaba arkadaşlar bu gunkü menü m
sabah: peynir
2 yk nohut
Domates
Salatalık
Biber
3 taylı k nutella yarım kızarmış yumurta
Ara
Ayran
2 coco star
yarım şeftali
akşam
1 şiş patlıcan kebabı 1.5 şiş ciğer kebab
Pişmiş domates
Yarım köy yufkası ayran meyan çay
Leslie bana cok faydasiz geldi o yuzden ben once 30 day shred yaptim,simdi de ripped in 30 yapiyorum ama cok bi fark olmuyo. Bi de ben kahveyi kestim selulitim oldugu icin yoksa ilk kez diyetisyene gittigimde (baya once) o da soylemisti kahve icmemi,severim de.. ama iste selulit cok can sıkıcı,gecmiyo da bi turlu :S
Squat,mekik,ripped in 30 (her gun aynisini yapiyorum zaten :))
Çağla leslie zaten vücüdunu şekillendirmek için değil. Sadece cardio. Yemeyi fazla kaçırdığında aç hemen 2-3 mile yürü yediğini yaktırır ama bölgesel zayıflamak için faydalı değil. Ben arada yapıyorum. Seviyorum leslieyi. Enerji saçıyor kadın:118::118:
Ne yapsam fayda etmez demişsin ama öyle değil daha yaşlarımız küçük hem de diyete yeni başladık daha tam oturtamadık bile bi gün olmasa diğer gün muhakkak kaçamak yapıyoruz. O yüzden şekillenme geç olacak.
Ben de menümü paylaşayım kızlar. Yorumlarınızı beklerim.
Sabah 4 yk meyveli yulaf 1 çay bardağı süt içine yarım muz
Öğlen 1 sb ayran 5 tane eti form mısır patlaklı (110 kalori)
Akşam 1 kase mercimek çorba, yarım karnıyarık
Yemekten sonra 3 yk sade dondurma yedim:18:
Yarım saat önce de elma aromalı yeşilçay içtim .En son 19:30 da yedim sanırım. Dondurma olmasa bugün iyi gitmiştim. Ama son dakka da kendi kaleme gol attım kızlaaaaaar :26:
Bugün 4 kilometre kadar yürüdüm sanırım.
Su da 2.5 lt olmuştur.