Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, dün giremedim. Dünkü faaliyetimi yazayım ilk olarak. Bugün için akşam girebilirsem yazacağım. sabah 1 haşanmış yumurta 4-5 tane zeytin 3 dilim domates kibrit kutusu peynir arada küçücük bir yeşil elma biraz kuruyemiş öğle bir tabaj tarhana çorbası yarım tabak sebze yemeği arada yine küçücük bir yeşil elma ve kuru yemiş :) akşam bir kase yoğurt içine de bir kaşık yulaf kepeği gün boyu üç litre su içtim sabah da bir saatlik yürüyüş yaptım.
Cok kalorililer gercekten,ben yedigim zaman kendimi durduramayan bi insanim,sirf bu yuzden 2-3 hafta gibi bi durede 1 kilo yağdan almıstim :/ ben hic yemeni onermiyorum,yiyceksen de 3-5 tane
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zeynocum nutellayla coco star düşman . Yalnız reglin yakın olduğundan olmuş bana da öyle olabiliyor bazen. Bi de ben kahvaltıdaki nohutu anlamadım . :26::26::26:
Canım 15 badem 100 kalori yapıyormuş. Fındıkta da 1 avuç 260 kalori falan .Leblebinin biraz daha azdır sanırım yağı az olduğundan. Bence sen kuruyemişte 1 avucu geçme.Sağlıklılar ama kalorileri yüksek.
Diyet yaparken porsiyon kontrolü sağlamak sürecin en zor kısımlarından biridir. Jackie Newgent tarafından hazırlanın "100 kalorinin altındaki 50 besin" yazısını 2 bölüm halinde sizlerle paylaşıyoruz. İşte ilk 25 besin ve porsiyon-kalori bilgileri. ( Bilgi : fincan değeri türk kahvesi fincanı değil, çay fincanı olarak alınmalıdır ) 1 büyük yumurta 75 & 80 kalori 1 fincan yabanmersini 85 kalori 20 gram çedar peyniri 90 kalori 1 adet kızarmış tavuk budu ( derisiz ) 75 kalori 1 fincan brokoli ve 3 kaşık yoğurt 95 kalori Yarım fırınlanmış patates ( orta boy ) 85 kalori 1 orta boy kabuklu elma 70 & 75 kalori 55 & 60 gram dana eti ( yağsız ) 90 kalori 13 tane badem 90 kalori 1 küçük boy yulaflı kurabiye 65 kalori 2 yemek kaşığı keten tohumu yağı 80 kalori 3 yemek kaşığı kurutulmuş vişne 75 kalori 2 orta boy kivi 95 kalori 3 yemek kaşığı humus 80 kalori 1 fincan kavrulmuş kuru soğan ( 1 yemek kaşığı zeytin yağında ) 90 kalori 1 şerit şekersiz sakız- 5 kalori 2 orta boy incir 75 kalori Yarım fincan yağsız meyveli yoğurt 75 kalori 2/3 su bardağı nar suyu 90 kalori 1 dilim tam tahıllı ekmek - 65 kalori 1 fincan az yağlı sebze çorbası 90 kalori 1 küçük fırınlanmış tatlı patates 55 kalori 1 bardak votka-soda - 95 kalori 35 gr ( 1 adet ) sosis 85 kalori 18-20 gr bitter çikolata 95 kalori -
Kızlar , 100 kalori altı atıştırmalıklar listesi. Yalnız aslı ingilizce olduğundan hepsi damak tadınıza uyar mı bilmiyorum.
Merhaba kızlarr:):) hepinizi tebrik ediyorum çok iyisiniz:) banada böyle bi azim gelse.... Erteleyin dürüyorum.. Şimdi Yoldayım! Kızlar anneme gidiyorum yarın sabah spor ile başlayacağım inşaallah... Kuruyemişlerden konuşmuşsunuz.. Karatay diyetinde uygun yenilebilir diyor. Tabi herşeyin fazlası zarar.. Yağdan değil de daha çok karbonhidrattan kaçmak lazım.. Çoğunuz ikisindende kaçıyorsunuz aç kalmıyor musunuz ya??
Ben de menümü paylaşayım kızlar. Yorumlarınızı beklerim.
Sabah 4 yk meyveli yulaf 1 çay bardağı süt içine yarım muz Öğlen 1 sb ayran 5 tane eti form mısır patlaklı (110 kalori) Akşam 1 kase mercimek çorba, yarım karnıyarık Yemekten sonra 3 yk sade dondurma yedim :18: Yarım saat önce de elma aromalı yeşilçay içtim .En son 19:30 da yedim sanırım. Dondurma olmasa bugün iyi gitmiştim. Ama son dakka da kendi kaleme gol attım kızlaaaaaar :26:
Bugün 4 kilometre kadar yürüdüm sanırım. Su da 2.5 lt olmuştur.