Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
İyi akşamlar kızlar konuları okudum tek tek alıntı yapamadım saat biraz geç oldu bebeğimi yeni uyuttum anca internete girebildim napıyoz sevgililere eşlere kulak asmıyoruz ve birlikte zayıflıyoruz:118::119:
bugünki menüm
sabah bir diet kraker 4 zeytin 1 domates kibrit kutusu kadar beyaz peynir şekersiz kahve 3 tane kuru kaysı ( kayısı hem bağırsakları çalıştırıyor hemde tok tutuyor)
öğlen tarhana çorbası karpuz
akşam çorba karpuz
karpuz zayıflatıyor bu arada annemde karpuuz dietiyle 10 kilo verdi bol karpuz yeyin sıcakta su ihtiyacınıda karşılar:124:
Suyu az içebildim yarın su içmeye başlıcam herkeze kolay gelsin bugün daha iyiyim yarın biraz daha sebzeye ağırlık vermeye çalışacam
bugünki menüm
sabah bir diet kraker 4 zeytin 1 domates kibrit kutusu kadar beyaz peynir şekersiz kahve 3 tane kuru kaysı ( kayısı hem bağırsakları çalıştırıyor hemde tok tutuyor)
öğlen tarhana çorbası karpuz
akşam çorba karpuz
karpuz zayıflatıyor bu arada annemde karpuuz dietiyle 10 kilo verdi bol karpuz yeyin sıcakta su ihtiyacınıda karşılar:124:
Suyu az içebildim yarın su içmeye başlıcam herkeze kolay gelsin bugün daha iyiyim yarın biraz daha sebzeye ağırlık vermeye çalışacam
Son düzenleyen: Moderatör: