68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Bu arada buralarda yeniyim usulü pek bilmiyorum arada yardımlarınızı bekliyorum :) ezogelin çobasının arkasından çay içiyorum şimdi evet biraz alakasız oldu ama en masum içicek o geldi gözüme :) tabi ki dememe gerek yok çay şekersiz💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şekersizse istediğin kadar içebilirsin diye biliyorum canım hoş geldin bende yeniyim bol şanşlar akşama yediklerimi yazacam herkezin menülerini takip edip kendine günlük menü uygulayabilirsin :112:

Şekersizse istediğin kadar içebilirsin diye biliyorum canım hoş geldin bende yeniyim bol şanşlar akşama yediklerimi yazacam herkezin menülerini takip edip kendine günlük menü uygulayabilirsin :112:

Hoşbuldum yediklerinizi gün sonundamı paylaşıyorsunuz ben yedikçe paylaşmışım :) evet doğru diyosun arkadaşların menüsünü takipteyim

Hoşbuldum yediklerinizi gün sonundamı paylaşıyorsunuz ben yedikçe paylaşmışım :) evet doğru diyosun arkadaşların menüsünü takipteyim

Ben akşam yazıyorum daha kolay oluyor genelde akşam yazılıyor galiba:KK34:

Bugunku menum
Sabah:1dilim kepekli ekmek,1 haslanmis yumurta,1 light karper,1 salatalik
Ikindi:1 bardak manda sutu,yarim paket diyet biskuvi(hani su 10lu satilan yarim paket halinde olanlardan 1 tane)
Aksam:1 tabak taze fasulye,1 kase light yogurt,salatalik
Bugunluk yemek isi bitmistiiir,2-3 saat sonra sira gunluk spordaa :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugunku menum
Sabah:1dilim kepekli ekmek,1 haslanmis yumurta,1 light karper,1 salatalik
Ikindi:1 bardak manda sutu,yarim paket diyet biskuvi(hani su 10lu satilan yarim paket halinde olanlardan 1 tane)
Aksam:1 tabak taze fasulye,1 kase light yogurt,salatalik
Bugunluk yemek isi bitmistiiir,2-3 saat sonra sira gunluk spordaa :KK66:

Çağlacım bugünkü menünü beğendim. Sporu ne yapacaksın:KK76::KK76::KK76::KK76:

Ben akşam yazıyorum daha kolay oluyor genelde akşam yazılıyor galiba:KK34:

Canım sabah akşam fark etmez .Yeter ki düzenli paylaş. Ama öğünlerini tek tek yazmazsan iyi olur. Sabah öğlen akşam + su + spor beraber paylaşırsan süper olur :nazar::nazar::nazar:

Ben 6dan sonra yemiyorum bitki çayı ve suyla idare ediyorum,saat 10 gibi de sporumu yapiyorum,destekcinizim boyle devammm!! :)

Çaglacım o zaman harika. Ben burda 6-7 den sonra yemeyenler gurubu kurcam :KK1::KK1:Kendime destekçi arıyorum.

Günaydın canım bol bol yürü spor yap biz oturanlarin yerinede yap :) ben hala bu haftaki kilomu söyleyemedim canım sanırım p.tesi söylesem daha iyi olacak değil mi

Tamam pazartesi bekliyorum :KK64::KK64::KK64::KK64:

Son düzenleme:
Kizlar sevgiliyle bulusmada diyet yalan oluyo bir de benim askimin yaninda ben bir istah bir istah en kotu huyum israf olmasin diye yiyorum eve paket yaptiramadigimda cok.kotu bozdum bugun yarin kendime ceza sabah erkenden kalki0 2 saat hizli tempo yuricem :KK43:((

Kizlar sevgiliyle bulusmada diyet yalan oluyo bir de benim askimin yaninda ben bir istah bir istah en kotu huyum israf olmasin diye yiyorum eve paket yaptiramadigimda cok.kotu bozdum bugun yarin kendime ceza sabah erkenden kalki0 2 saat hizli tempo yuricem :KK43:((

Ayyy :KK47::KK47::KK47: neler neler yedin ki yediğini yazamamışsın bile:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125: Sizin bu sevgililerinizden çektiğimiz nedir kızlar dün çağla bugün sen haaa bi de aygunun eşi var. Zayıflamanızı istemiyor mu yoksa sevgilileriniz :KK52::KK52::KK52:

Cezan kabul edilmiştir skylercim. Yarın sabah yürüyüş yaptıktan sonra bildir bize:121::121::121:

Canım sabah akşam fark etmez .Yeter ki düzenli paylaş. Ama öğünlerini tek tek yazmazsan iyi olur. Sabah öğlen akşam + su + spor beraber paylaşırsan süper olur :nazar::nazar::nazar:

Akşam bütün gün yediklerimi yazıyorum canım bu şekilde daha kolay oluyor her zaman tek tek yediklerimi yazamıyorum bazen dışarda oluyorum sabah öğlen akşam ne yediysem akşam paylaşacam bu şekilde iyş değilmi su içme alışkanlığım yok ama su içmeyede başlıcam inşallah :KK34:

Akşam bütün gün yediklerimi yazıyorum canım bu şekilde daha kolay oluyor her zaman tek tek yediklerimi yazamıyorum bazen dışarda oluyorum sabah öğlen akşam ne yediysem akşam paylaşacam bu şekilde iyş değilmi su içme alışkanlığım yok ama su içmeyede başlıcam inşallah :KK34:

Su içme alışkanlığı kazanabilsen çok iyi olur. en az 8-10 su bardağı:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben de senin gibiyim erkek arkadasim benden daha az ve yavas yiyo,ben ziyan olmasindan hoslanmiyorum ben daha fazla yiyorum o yuzden :KK70: yuru bence de ooh ne guzell

Çağlacım bugünkü menünü beğendim. Sporu ne yapacaksın:KK76::KK76::KK76::KK76:

Squat,mekik,ripped in 30 (her gun aynisini yapiyorum zaten :))

Ayyy :KK47::KK47::KK47: neler neler yedin ki yediğini yazamamışsın bile:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125: Sizin bu sevgililerinizden çektiğimiz nedir kızlar dün çağla bugün sen haaa bi de aygunun eşi var. Zayıflamanızı istemiyor mu yoksa sevgilileriniz :KK52::KK52::KK52:

Cezan kabul edilmiştir skylercim. Yarın sabah yürüyüş yaptıktan sonra bildir bize:121::121::121:

Onlara gore farketmiyo galiba kilo alsak daha iyi :KK70:

Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk günüm. İlk olarak yediklerimi yazayım.
sabah 10.30 gibi kahvaltı yaptım.
kibrit kutusundan daha küçük beyaz peynir
birkaç dilim domates
çeyrek tabak belki de daha az peynirli yumurta
kahvaltıyı erken yaptığım ve bu arada da dışarıda olduğumdan akşam beş gibi akşam yemeği yedim. daha sonra da hiçbir şey yemedim.:KK56:
yarım tabak mantar sote
bir kepçe taze fasülye
sabahtan kalmış azıcık peynirli yumurta
ve bugün 3 litreye yakın su içtim yemekten sonra da bahsettiğim bitki çayından içtim bir bardak. iki tane de yer fıstığı yedim
akşam yürüyüş yapamadım elde olmayan sebeplerden ötürü. sabah erken kalkıp telafi edeceğim inşallah.

Ben de öyle yediklerimi paylaşınca daha fazla özen gösteriyorum. Su içmeye bile daha çok dikkat ediyorum. Sadece diyet de değil zamanla burdaki diyet arkadaşlıkları pekişir , her konuyu konuşuruz.

Evet, mesela ben bugün kendi başıma yapacak olsam yiyecek olduğum pek çok şeyden vazgeçtim. Grup psikolojisi işte :nazar: :KK70:

Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk günüm. İlk olarak yediklerimi yazayım.
sabah 10.30 gibi kahvaltı yaptım.
kibrit kutusundan daha küçük beyaz peynir
birkaç dilim domates
çeyrek tabak belki de daha az peynirli yumurta
kahvaltıyı erken yaptığım ve bu arada da dışarıda olduğumdan akşam beş gibi akşam yemeği yedim. daha sonra da hiçbir şey yemedim.:KK56:
yarım tabak mantar sote
bir kepçe taze fasülye
sabahtan kalmış azıcık peynirli yumurta
ve bugün 3 litreye yakın su içtim yemekten sonra da bahsettiğim bitki çayından içtim bir bardak. iki tane de yer fıstığı yedim
akşam yürüyüş yapamadım elde olmayan sebeplerden ötürü. sabah erken kalkıp telafi edeceğim inşallah.

menünü beğendim. akşam yemeğinin sebze ağırlıklı olması çok hoş olmuş. yarın sabah ben de yürüyüşe çıkacağım :KK1:

X