68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

GÜnaydın merveeee :KK3: Devam diyetlere tam gaz. Aman kaybetme neşeni :KK76::KK76::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Buraya girdikce dahada düzenli davranıyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de öyle yediklerimi paylaşınca daha fazla özen gösteriyorum. Su içmeye bile daha çok dikkat ediyorum. Sadece diyet de değil zamanla burdaki diyet arkadaşlıkları pekişir , her konuyu konuşuruz.

Alıntı yapamıyorum evet canım çok haklısın :) ısınmaya başladık birbirimize zaten :)

Neyse ben çok konuştum kaçıyorum artık. Akşama görüşürüz kızlar.

Bende 1.73 boyundayım ve 73 kiloluyum hedefim 63 kilo . bugun başladım diyete kahvaltıda 1 yumurta 2 domates ve biraz lor peynirle çay içtim . Ha unutmadan kalkar kalkmazda 1 kupa ılık su içtim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 1.73 boyundayım ve 73 kiloluyum hedefim 63 kilo . bugun başladım diyete kahvaltıda 1 yumurta 2 domates ve biraz lor peynirle çay içtim . Ha unutmadan kalkar kalkmazda 1 kupa ılık su içtim :)

Güzel kahvalti canim :) Boylarimiz ayni :) bende 68den 58e inmeye cabaliyorum :)

Evet boylarımız aynı 58 çok değilmi :)

Çağlaaaaa nerde tatildesiniz? Yüzebileceğin bir yer mi? İnşallah yüzebileceğin spor falan yapabileceğin bir yerdir 2 hafta ne güzeeel dinlenirsin :128::128::128::114:
Meraktan gelen ilk sorumu sorduktan sonra gelelim akşamki beyaz ekmek ve makarna çılgınlığına. Neden çağla nedeeeeeeeen:KK47::18::KK19::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK47: Hadi sabahki simide lafım yok , sabah yediğini yakarsın .Öğlenki krakere lafım yok. Ama arada yediğin activia ve barbunyanın seni tok tutmaya yetmesi gerek. Sonradan yediğin ekmeğe ve makarnaya kızıyorum müsadenle:KK53::KK53:hiç olmamış çağla :111::111::111::111::111:

Ya yuzebilecegim bi yer ama karadeniz yani havasi suyu belli olmuyo,ben aksam yine sporumu yaptim 100 mekik,70+20(sabah) squat,ripped in 30 ve 10 dk daha egzersiz.
Menumu aksam bildiririm

Kızlar ben akşam 7 den sonra yemeyi kesmek istiyorum. O saatten sonra yemek yok . Kalorisiz içecekler serbest. Benimle olan var mı?

Ben 6dan sonra yemiyorum bitki çayı ve suyla idare ediyorum,saat 10 gibi de sporumu yapiyorum,destekcinizim boyle devammm!! :)

Canimm ekmegi kes bence ben kestim sadece arada tadina bakiyorum halimden cok memnunum insan bi sure sonra alisiyor beyaz ekmek dusmanimiz canim

Ben zaten beyaz ekmek yemiyorum normalde,sabahlari 1 dilim kepekli ekmek yerim baska da ekmek yemem ki zaten ekmek hastaligim yoktur. Dun sadece yeni gelmistik ekmek sıcaktı ve 4 saat yoldan sonra acikmistim,o yuzden yedim :/

Gunaydiiin resmen kendi pisligim bayramda diyeti bozdum:KK43: cok sey yedim kizlar:KK43: bu gun döndüm yine diyete sabah

1 dilim recelli ekmek
1 haslanms yumurta
1domates
1salatalik
1 bardak sekersiz cay

Ara ogun
1 elma
3 ceviz

Oglen
Sebze yemegi bir porsiyon
Bi kase yoğurt

Ara öğün
Bir meyve

Ara ogun
Bir ton baligi

Aksam yemegi
Et sebze bir porsiyon
Salata

Bir de spor yapacağım
Haydi bakalim :KK43:

Iki hafta sonra bu kilolari vermis olmam lazim kizlar,diyette kararliyim,bozmiycam artik diyetimi

Hayırlı sabahlar kızlar :) ben çok kaçırdım:) doğal şeyleri bulunca yedim de yedim burada yedim tereyağı domatesi salatalık vs... Başka ahin bir yerde yok :)yedim o yüzden:) herkes göbeğimden dolayı beni hamile sanıyor :) kendi anneme gidince kilo verebilirim inşaallah çünkü annemde diyette :)

Arkadaşkar malesef yine aranızdan ayrılıyorum .ama en kısa zamanda tatili bitirip aranıza katılıcam by sizlere iyi zayıflama lar

Menün güzel. Ama daha az karbonhidrat içerebilir. Ekmek yok makarna var , pilav var. Onları da azaltman gerek ayguncümmm:KK56: Lokumu ise bence yeme. Hiç bir faydası yok .Meyve ye. Vücuduna faydası olsun en azından. BEn seni ilk sayfaya eklememişim şimdi ekledim. Düzenli menü paylaşımlarını ve pazartesi kilo bildirimini bekliyoruz.

evet biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu maalesef bayram ziyaretlerinden dolayı bu hafta kilo vereceğimi sanmıyorum hatta aldım galiba:KK30: pastalar börekler yemekler hazırlanıyor yemesen yanlış anlaşılır beğenmedimi diye dün görümcemdeydim yemekten sonra kola doldurdu içmedim bide bizim toplumda şu söz var ye aman ne olacak yada bugün misafirsin ye yarın diet yaparsın gittiğim yerlerde yesem bir dert yemesem bir dert neyse bayram ziyaretleri bitti bugün dietime biraz daha dikkat edecem :KK34:

Evet şuan öğle yemeğindeyim dışardayım ezogelin çorbasıyla öğleyi kapatıcam :)

Gunaydiiin resmen kendi pisligim bayramda diyeti bozdum:KK43: cok sey yedim kizlar:KK43: bu gun döndüm yine diyete sabah

1 dilim recelli ekmek
1 haslanms yumurta
1domates
1salatalik
1 bardak sekersiz cay

Ara ogun
1 elma
3 ceviz

Oglen
Sebze yemegi bir porsiyon
Bi kase yoğurt

Ara öğün
Bir meyve

Ara ogun
Bir ton baligi

Aksam yemegi
Et sebze bir porsiyon
Salata

Bir de spor yapacağım
Haydi bakalim :KK43:

Bende bayram dolayısıtyla fazla kaçırmalarım oldu ama bugün daha kararlıyım inşallah hep birlikte verecez kiloları ton balığı konservemi canım konseve ton balıkların içine ay çiçek yağı katıyorlar ağır baya onun yerine fırında yağsız pişirsen daha iyi ben öyle yapıyorum yapışmamasın diye tepsiye yağlı kagıt koyabilirsin üstünede balıklar hem hafif hem sağlıklı :KK31:

Bende bayram dolayısıtyla fazla kaçırmalarım oldu ama bugün daha kararlıyım inşallah hep birlikte verecez kiloları ton balığı konservemi canım konseve ton balıkların içine ay çiçek yağı katıyorlar ağır baya onun yerine fırında yağsız pişirsen daha iyi ben öyle yapıyorum yapışmamasın diye tepsiye yağlı kagıt koyabilirsin üstünede balıklar hem hafif hem sağlıklı :KK31:

Canim light kulaniyorum konserve biraz limon sıkıncabjarika oluyo:) cok degil kalorisi light

Bu arada buralarda yeniyim usulü pek bilmiyorum arada yardımlarınızı bekliyorum :) ezogelin çobasının arkasından çay içiyorum şimdi evet biraz alakasız oldu ama en masum içicek o geldi gözüme :) tabi ki dememe gerek yok çay şekersiz💃

Canim light kulaniyorum konserve biraz limon sıkıncabjarika oluyo:) cok degil kalorisi light

Oh ne güzel afiyet olsun canım hepimize bol şanslar :KK16: hamilelikten önceki kıyafetleri giymek için sabırsızlanıyorum:KK16: yeni aldıydım ve en fazla bir iki kere giydiydim :KK50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Oh ne güzel afiyet olsun canım hepimize bol şanslar :KK16: hamilelikten önceki kıyafetleri giymek için sabırsızlanıyorum:KK16: yeni aldıydım ve en fazla bir iki kere giydiydim :KK50:

Ay hadi böyle azimle devam et 😊

X