68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Kizlae spordan geldim cok acim salata yogurmu corba peynir mi hangisini yiyim acil cevap saatte 10 a yaklasti ne yapmaliyim ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence salata yoğurt güzel bir seçim. İkisi de tokluk hissi veren hafif şeyler.

Görünen o ki çizelge sorununu çözdüm. Ben diyete başlama kararı aldığım süre zarfında tabiki diyet kararı alan her insan gibi ne yemeli ne içmeli sorularının derine düştüm :) Doğadan marka 9 bitkili çay ve yeşilçay aldım. 9 bitkili dediğimin içide biberiye, mate, kiraz sapı vs. mevcut. Günde bir bardak içsem bir zararı olur mu sizce? Yeşilçayın metabolizmayı hızlandırdığı malumunuz çünkü. Ben de sizin tecrübelerinizden faydalanmış olayım. Gözlemlediğime göre birkaç kişi dışında aktif kullanıcı yok bu sayfada. Sıkı takipçisi olursak birbirimizin daha güzel sonuçlar alırız. Herkese iyi geceler. :nazar:

Ben bu cay ot mevzularina mesafeliyim biraz o yuzden uzak duruyorum ayni cayi surekli icmektense ara ara iciorm oda zayflatsin diye degil keyif icin. Yani ben sevmiyorum cay olaylarini o yizden net bisi diyemedim

Görünen o ki çizelge sorununu çözdüm. Ben diyete başlama kararı aldığım süre zarfında tabiki diyet kararı alan her insan gibi ne yemeli ne içmeli sorularının derine düştüm :) Doğadan marka 9 bitkili çay ve yeşilçay aldım. 9 bitkili dediğimin içide biberiye, mate, kiraz sapı vs. mevcut. Günde bir bardak içsem bir zararı olur mu sizce? Yeşilçayın metabolizmayı hızlandırdığı malumunuz çünkü. Ben de sizin tecrübelerinizden faydalanmış olayım. Gözlemlediğime göre birkaç kişi dışında aktif kullanıcı yok bu sayfada. Sıkı takipçisi olursak birbirimizin daha güzel sonuçlar alırız. Herkese iyi geceler. :nazar:

Ben 9lu çayı düzenli kullananlar biliyorum o nedenle sanırım her gün kullanılıyor birkaç gün kullandıktan sonra bağırsaklarına etkisini bi test et.Yeşil çay zaten masum içecek günde 1-2 kez içilebilir bence. Biraz önce dışarı çıkmıştım ben de yeşil elmalı yeşil çay aldım.

çok teşekkür ederimmm :KK3: hedefim 52 kilo. bugünü saymayalım, yarın başlayayayım ben yazmaya :KK17: :KK70: birbirimize yardımcı olursak başarabliriz. bence diyet bir takım işi

Tamam yarın bekliyorum öyleyse menünü :KK34:

bu arada çizelge oluşturuyorum fakat kontrol panelinde kabul etmiyo. acaba yeni üye olmamla alakalı bir şey mi?
Çizelgeyi halledebildin mi bilmiyorum, yeni üye olmanla alakalı değildir. O çizelgeyi ilk yapışta ben de zorlanmıştım.
ticketfactoryden alacağın html kodununu img......img arasındaki kısmı kullanıcı kontrol panelindeki bölüme yapıştırmak. YAni iki img arasındaki kodu kullanacaksın. Umarım yardımcı olur :KK31:

Kesinlikle. Akşam 6-7 den sonra yemek yenmemeli. Ben de varım :13: Bir de akşam yemekten yarım saat sonra yürüyüş yapabilirsek daha etkili olur. Tabiki imkanı olanlar için.

Ben yürüyüş de yapabilirim akşamları 19:30-20:30 arası düşünüyorum . Hem güneş de batmış ama hava henüz kararmamış olur diye.Diğer arkadaşlardan da katılan olur muhakkak. Akşam 7 de yemeyi kesecek cesur diyet arkadaşları aranıyor. :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

zeyno haric digerlerini cıkaralım yarın yada salı gününe kadar izin verelim:KK34:

Kralicem :KK3::KK3::KK3: uğramayanları çıkaralım. Yazmayacaklar belli ki . Zaten devamlı yeni arkadaşlar da katılıyor :KK34:Zeyno mazeretini bildirdiğinden ona lafım yok

Evet haklısın:)) tamam bana 7kilo yazalım o zaman:))... Peki neler yapmam lazım?? Topiğe ne zaman ne yaptığımı vs yazacak mıyım ??

Ya yagmurcum ben senden bilgilerini istedikten sonra eklemeyi ihmal ettim seni ama sen bana küsmedin umarım. Paylaşımlarını bekliyoruz. Günün sonunda yeme içme spor ne varsa yazarsın. Pazartesi de zayıflamış mıyız kontrol edicez kilo bildiricez. Onun dışında diyet , spor vs her konuda birbirimizle fikir alışverişi :KK19:

Aksam yemegi kessem bende super olur

Ne yedin spordan sonra merak ettim. Akşam 7 den sonra yemeyi kesenlerden misin değil misin ? :122::122::122:

İyi akşamlar herkeze bugün kendime diet listesi yaptım ama bayram nedeniyle lokum almıştım lokum masanın üstünde o bana bakıyor ben ona :KK1: neyse yedim bir kaç tane sabahtı onun dışında çok ağır bişey yemedim lokumu balkondan fırlatsammı :KK1: bugünki yediklerim

sabah bir kepekli diet kraker 4 zetin bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir karpuz şekersiz çay
öğlen haşlanmış tavuk pirinç pilav ekmek yok
akşam bir kase yoğurtlu makarna salata kızarmış tavuk ekmek yok
akşam görümcemde misafirlikteydim yemeği orda yedik ama çok kaçırmamaya çalıştım masada çikolata şeker vardı yemedim:119::119: bebeğim biraz huysuzlandı onla ilgilendiğim için masaya pek oturamadım çikolata şekerleri yemeye fırsat olmadı buda benim için çok iyi oldu yemekten sonra şekersiz çay içtim iki hurma yedim bugün hiç ekmek yemedim:KK76:

Son düzenleyen: Moderatör:
Handecim ben aksam yiyorum ya keske yemesem ama yemetince gucsuz hissediyorum dun aksamda yedim menum soyle idi ;yogurt yedim icine 1 domates dogradim pulbiber kekik atip yedim saat 10 a geliyodu aksam. Valla cok iyi oldu sabah ciktim tartiya cok sukur atmisim odemi filanda :) pazartesiye bomba gibi geliyorum insallah bugunki menum kizlar sabah 1 yumurta haslamasi 1 corba tabagina sut yulaf ve seftali karistrdim yedim oglen disarda olcam aksamaada disarda olabilirim ama elimden geldigince az yicem pazartesiyi cok onemsiyorum b7 hafta cok dikkat ettim bu arada kot giydim coknyakistrdim kendime bu sisko halimi bile begeniyosam fit halimi dusunemiyorum masallah sayfada cogu kizda boy pos var bence cok fistik olucaz :* hepinize sabir ve irade diliyorum kendimede opuyorum

Son düzenleme:
Kizlar ben dukandayim.yarin atak evresinde son gunum..sabah sporumuda yaptim..pazartesi tartilmayi iple cekiyorum..

Günaydın efenimmmmmm ayy ne güzel bir sabahhhh çok neşeliyimm tatil bitti eski düzene devamm çok şükür :)

Handecim ben aksam yiyorum ya keske yemesem ama yemetince gucsuz hissediyorum dun aksamda yedim menum soyle idi ;yogurt yedim icine 1 domates dogradim pulbiber kekik atip yedim saat 10 a geliyodu aksam. Valla cok iyi oldu sabah ciktim tartiya cok sukur atmisim odemi filanda :) pazartesiye bomba gibi geliyorum insallah bugunki menum kizlar sabah 1 yumurta haslamasi 1 corba tabagina sut yulaf ve seftali karistrdim yedim oglen disarda olcam aksamaada disarda olabilirim ama elimden geldigince az yicem pazartesiyi cok onemsiyorum b7 hafta cok dikkat ettim bu arada kot giydim coknyakistrdim kendime bu sisko halimi bile begeniyosam fit halimi dusunemiyorum masallah sayfada cogu kizda boy pos var bence cok fistik olucaz :* hepinize sabir ve irade diliyorum kendimede opuyorum

:) ne güzel bu sabah herkeste bir neşe :) dikkat et canım dışardayken salata yemeye çalış mümkünse tuzsuz olsun yada az tuzlu

KIzlaaaaaaaaar:KK3::KK3::KK3::KK3: , günaydın.
Bugün baya erkenciyim. Müsliyle kahvaltı yaptım. Şimdi iki arkadaşımla bisiklet sürmeye çıkıcaz.Uzun bir parkur var bisiklet yürüyüş yapıcz işte bişeyler. Bugün gündüz giremem o nedenle. Diyetlerinizi size emanet ediyorum. Diyetinizi sevin ve koruyun

KIzlaaaaaaaaar:KK3::KK3::KK3::KK3: , günaydın.
Bugün baya erkenciyim. Müsliyle kahvaltı yaptım. Şimdi iki arkadaşımla bisiklet sürmeye çıkıcaz.Uzun bir parkur var bisiklet yürüyüş yapıcz işte bişeyler. Bugün gündüz giremem o nedenle. Diyetlerinizi size emanet ediyorum. Diyetinizi sevin ve koruyun

Günaydın canım bol bol yürü spor yap biz oturanlarin yerinede yap :) ben hala bu haftaki kilomu söyleyemedim canım sanırım p.tesi söylesem daha iyi olacak değil mi

Günaydın efenimmmmmm ayy ne güzel bir sabahhhh çok neşeliyimm tatil bitti eski düzene devamm çok şükür :)

GÜnaydın merveeee :KK3: Devam diyetlere tam gaz. Aman kaybetme neşeni :KK76::KK76::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Kizlar ben dukandayim.yarin atak evresinde son gunum..sabah sporumuda yaptim..pazartesi tartilmayi iple cekiyorum..

Ben de kendimi erkenci sanıyorum. Sen ne güzel kalkıp sporunu bile yapmışsın. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İyi akşamlar herkeze bugün kendime diet listesi yaptım ama bayram nedeniyle lokum almıştım lokum masanın üstünde o bana bakıyor ben ona :KK1: neyse yedim bir kaç tane sabahtı onun dışında çok ağır bişey yemedim lokumu balkondan fırlatsammı :KK1: bugünki yediklerim

sabah bir kepekli diet kraker 4 zetin bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir karpuz şekersiz çay
öğlen haşlanmış tavuk pirinç pilav ekmek yok
akşam bir kase yoğurtlu makarna salata kızarmış tavuk ekmek yok
akşam görümcemde misafirlikteydim yemeği orda yedik ama çok kaçırmamaya çalıştım masada çikolata şeker vardı yemedim:119::119: bebeğim biraz huysuzlandı onla ilgilendiğim için masaya pek oturamadım çikolata şekerleri yemeye fırsat olmadı buda benim için çok iyi oldu yemekten sonra şekersiz çay içtim iki hurma yedim bugün hiç ekmek yemedim:KK76:

Menün güzel. Ama daha az karbonhidrat içerebilir. Ekmek yok makarna var , pilav var. Onları da azaltman gerek ayguncümmm:KK56: Lokumu ise bence yeme. Hiç bir faydası yok .Meyve ye. Vücuduna faydası olsun en azından. BEn seni ilk sayfaya eklememişim şimdi ekledim. Düzenli menü paylaşımlarını ve pazartesi kilo bildirimini bekliyoruz.

X