68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Yeni katılan arkadaşkar hepiniz hoş geldiniz baya kalabalıklaştık bu bizim için daha iyi hep beraber yağlarımızdan hayatımızı kabusa çeviren kilolarımızdan kurtulalım . Bu arada dikkat etmediğimiz anda eski yağlar tekrar geliyo arkadaşlar . Ben biraz kendimi kaybettim beni kendime getirin . Bu arda Kızlar sizin evlerde bayram yemekleri yapılıpta kendinizi nasıl tutuyorsunuz banada söyleyin ya nolur bendw sizin metotları uyguluyayım

Ve battı balık yan gider demiyorum evet kendimi tutamamış olabilirim ama şimdi tutuyorum zayıflamaya devam

Zeynocum. Zayıflamaya devam katılıyorum. Ben de az öz yiyorum. Bugün mesela 2yerde ikram edilen çikolatalardan yedim. Bi dilim de su böreği. Baklavaları hep reddediyorum çünkü bana un-şeker-yağ birleşimi fazla zararlı bir besin gibi geliyor. Bugün kahvaltını yazmışsın diğer öğünlerini merak ettim. :KK34:

Canim ben yemiyor değilim (gerçi bi kaç gündür hiç yiyemiyorum) ama bu son 3 günün dışında kendimi hiç bişeyden mahrum etmiyorum ama tadimlik yani öyle çok yemiyorum herşeyden sınırlı yiyorum buda bana yetiyo aslında psikolojik bir şey bu kendini sınırlamayi frenlemeyi bilmen lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence de haklısın merveee:KK19: Tadımlık yemekte fayda var:KK31::KK31:.

Kizlarrr kizlarr....
O kadar moralim bozuk ki... cok kilo aldim..bayramda her goren kilomda bahsetti.sinirlendm eve gelip daha cok yedim simitler pogacalar :-(
Dun dukana kararli bi bicimde basladim.lutfen birbirimize moral verelim.kilo verme guncellemelerini de paylasalimmm..birakmak istemiyorummmm kendimiii...

Sinem sinem ...
Sen ne yaptın öyle. Duygusal açlık seninki ben de bir dönem yaşadım:KK20:. Kendimi kilolu buldukça yiyip sonra tüm gün başka bir şey yemiyordum mesela. Sonra bedenime ne kadar zararlı olduğunu gördüm. Lütfen , bir şey yemek istediğinde kendine bunu yersem ne kazanırım yemezsem ne kazanırım diye sor:44:. Ve illa illaki bir şey yiyeceksen en hafifinden meyve sebzelerden ye.Amaç sadece kilo vermek zayıf olmak da değil sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrenmek. Kendini kilolu hissettiğinde egzersiz yap , yeşil çay veya sevdiğin bitki çaylarından iç , bir şeyler izle - dinle , sakız çiğne. Oyalan ve duygusal açlığı yen:KK19:
Menü paylaşımlarını ve pazartesileri kilo bildirimlerini bekliyoruz.
Bu arada , mevcut kilonu ve hedef kilonu da yazman gerekli.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılabilir miyim? Benim boyum 1.68 kilom 68 ve zayıflamak istiyorum. Bu zamana kadar hep denedim kendi kendime başaramadım. Bu sefer sizin de desteğinizle başarmak istiyorum. Buraya gün içinde yediklerimi ve sporumu yazarsam ya da sorularımı cevaplamak adına bana destek olur musunuz?:KK14:

Merhaba diyetsinas:KK3:. Zayıflamak zaten birazcık zor bi süreç . Kendi kendine başaramadıysan burdaki arkadaşlarla da tanışırsın. Destekçilerin olur. Yalnız hedef kilonu yazmamışsın ?:26:

Sinem sinem ...
Sen ne yaptın öyle. Duygusal açlık seninki ben de bir dönem yaşadım:KK20:. Kendimi kilolu buldukça yiyip sonra tüm gün başka bir şey yemiyordum mesela. Sonra bedenime ne kadar zararlı olduğunu gördüm. Lütfen , bir şey yemek istediğinde kendine bunu yersem ne kazanırım yemezsem ne kazanırım diye sor:44:. Ve illa illaki bir şey yiyeceksen en hafifinden meyve sebzelerden ye.Amaç sadece kilo vermek de değil saplıklı ve dengeli beslenmeyi öğrenmek. Kendini kilolu hissettiğinde egzersiz yap , yeşil çay veya sevdiğin bitki çaylarından iç , bir şeyler izle - dinle , sakız çiğne. Oyalan ve duygusal açlığı yen:KK19:
Menü paylaşımlarını ve pazartesileri kilo bildirimlerini bekliyoruz.
Bu arada , mevcut kilonu ve hedef kilonu da yazman gerekli.
Canimm ne guzel yazmissinnn...tesekkurler oncelikle zaman ayirip yazdigin icin. Evet cok haklisin kontrolden ciktim.ogretmenim bi de okulun acilmasinada az kaldi...ufff...
60 kiloyum ama boyum 1.52 cok fena gorunuyorum.boyumdan oturu sanirim 70 gibi duruyor.hedefim ilk etapta 53. Pazartesiye kadar tartlmycam ve mutlka yazcam kilomu.bu sekilde kontrollu olurum belki

Diyette ikinci haftadayız ,
Bugünkü menümü paylaşayım sizlerle ,
:KK56::KK56:
Kahvaltı , 2 dilim çavdar ekmeği
2 yeşil biber , 4-5 siyah zeytin,
yarım dilim kaşar peyniri
1 haşlanmış yumurta

Öğlen 1 dilim su böreği , 5 yaprak sarma
1 büyük su bardağı ayran (Öğlen menüm bayram ziyareti piyangosu yağlı yağlı börek :KK47::18:)

Ara 2 tane Ece Çikolata

Akşam 19:00 3 yk barbunya 4 yk sebzeli bulgur pilavı
1 sb ayran
4-5 parça karpuz

Su 2.5-3 lt Spor Birazdan yürüyüşe çıkacağım.Annemle çıkacağımdan fazla yürümem 3 km kadar yürürüz
Bugün öğle menümün sebze olmasını tercih ederdim ama bayramın cilveleri diyelim :KK53:

Arkadaslar bugun mahvettim diyeti sabah erkek arkadasimla disarida kahvalti yaptik,kahvaltinin yaninda simitte vardi(yumurta yoktu),arada erkek arkadasimla 1 paket cubuk kraker yedim,1 kutu activia yedim(meyve ve kornflakesli),sonra gittim koca 1 tabak barbunya yedim,aksam beyaz ekmegin dibine vurdum,neden bilmiyorum,tatile geldikte, 1 kase haslanmis makarna,1 kase yogurt,1 salatalik yedim :'(

2 hafta tatildeyim ve 4 kilo vermem lazimmm :/

Canimm ne guzel yazmissinnn...tesekkurler oncelikle zaman ayirip yazdigin icin. Evet cok haklisin kontrolden ciktim.ogretmenim bi de okulun acilmasinada az kaldi...ufff...
60 kiloyum ama boyum 1.52 cok fena gorunuyorum.boyumdan oturu sanirim 70 gibi duruyor.hedefim ilk etapta 53. Pazartesiye kadar tartlmycam ve mutlka yazcam kilomu.bu sekilde kontrollu olurum belki

Tamam sinem öğretmenim . Bak şimdi anlaşalım önümüzde eylüle kadar koca bir ay var.Ve o bir ay boyunca en az 3-4 kilo verebilirsin. Ben şimdi seni ilk sayfadaki listeye ekliyorum. Her gün menülerini , suyunu, sporunu ve kafamıza takılan her türlü soruyu paylaşıyoruz. Okul açılınca da devam ediyoruz.3 ay sonra bi bakıyoruz 52-53 olmuşsun. Olamaz mı?

Arkadaslar bugun mahvettim diyeti sabah erkek arkadasimla disarida kahvalti yaptik,kahvaltinin yaninda simitte vardi(yumurta yoktu),arada erkek arkadasimla 1 paket cubuk kraker yedim,1 kutu activia yedim(meyve ve kornflakesli),sonra gittim koca 1 tabak barbunya yedim,aksam beyaz ekmegin dibine vurdum,neden bilmiyorum,tatile geldikte, 1 kase haslanmis makarna,1 kase yogurt,1 salatalik yedim :'(

Çağlaaaaa nerde tatildesiniz? Yüzebileceğin bir yer mi? İnşallah yüzebileceğin spor falan yapabileceğin bir yerdir 2 hafta ne güzeeel dinlenirsin :128::128::128::114:
Meraktan gelen ilk sorumu sorduktan sonra gelelim akşamki beyaz ekmek ve makarna çılgınlığına. Neden çağla nedeeeeeeeen:KK47::18::KK19::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK47: Hadi sabahki simide lafım yok , sabah yediğini yakarsın .Öğlenki krakere lafım yok. Ama arada yediğin activia ve barbunyanın seni tok tutmaya yetmesi gerek. Sonradan yediğin ekmeğe ve makarnaya kızıyorum müsadenle:KK53::KK53:hiç olmamış çağla :111::111::111::111::111:

Kızlar ben akşam 7 den sonra yemeyi kesmek istiyorum. O saatten sonra yemek yok . Kalorisiz içecekler serbest. Benimle olan var mı?

Tamam sinem öğretmenim . Bak şimdi anlaşalım önümüzde eylüle kadar koca bir ay var.Ve o bir ay boyunca en az 3-4 kilo verebilirsin. Ben şimdi seni ilk sayfadaki listeye ekliyorum. Her gün menülerini , suyunu, sporunu ve kafamıza takılan her türlü soruyu paylaşıyoruz. Okul açılınca da devam ediyoruz.3 ay sonra bi bakıyoruz 52-53 olmuşsun. Olamaz mı?

Neden olmasinnnn???? :-) cok ama cok tesekkur ederim ilginiz icinn..

Neden olmasinnnn???? :-) cok ama cok tesekkur ederim ilginiz icinn..

O zaman söz almış sayıyorum. Oyun bozmak kaçamak yapmak yok. Ayrıca rica ederim diyet arkadaşı olmak bunu gerektirir. Olumlu olumsuz eleştircez birbirimizi:nazar::nazar:

çok teşekkür ederimmm :KK3: hedefim 52 kilo. bugünü saymayalım, yarın başlayayayım ben yazmaya :KK17: :KK70: birbirimize yardımcı olursak başarabliriz. bence diyet bir takım işi

bu arada çizelge oluşturuyorum fakat kontrol panelinde kabul etmiyo. acaba yeni üye olmamla alakalı bir şey mi?

Kizlae spordan geldim cok acim salata yogurmu corba peynir mi hangisini yiyim acil cevap saatte 10 a yaklasti ne yapmaliyim ???

Kızlar ben akşam 7 den sonra yemeyi kesmek istiyorum. O saatten sonra yemek yok . Kalorisiz içecekler serbest. Benimle olan var mı?
Kesinlikle. Akşam 6-7 den sonra yemek yenmemeli. Ben de varım :13: Bir de akşam yemekten yarım saat sonra yürüyüş yapabilirsek daha etkili olur. Tabiki imkanı olanlar için.

Canimm ekmegi kes bence ben kestim sadece arada tadina bakiyorum halimden cok memnunum insan bi sure sonra alisiyor beyaz ekmek dusmanimiz canim

Aksam yemegi kessem bende super olur

X