68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Kizlar ben oruc tutuyorum o yuzden aksam saat 11 gibi spor yapiyorum fitness blender diye bir kanal var cok guzel cardio workout programlari var birde yine you tubeda pilates full body workout yaziyorum onlari çalışıyorum yaklasik 45 dk. Ama oruc olmasam ebru sallinin 28 gunde yaglari yakin diye bi videosu var o da you tube da var yalnız 1.5 saat sürüyor. Sekillenmek istiyosaniz kesinlikle tavsiye ederim.Ramazandan sonra ben ebruya devam edicem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

@24saat bence guzel bi baslangic olmus you tubedan 30 dklik bi pilates videosu acip yapabilirsin az geldi diorsun demekki hala enerjin var zaten sabah saatleri spor icin mis gibi normalde

Cagla97 squat oneriyorum sana gunde 50 tane yap bir hafta farki gorceksin

Göbek eriten 7hareket buldum... Ama çoook canım acdı yaaa... Bi de Ebru şalı gibi bacaklarımı dümdüz havaya kaldıramıyorum bazı hareketler var dümdüz duracak bacak diyor benimki bükülüyor acıdan( bide yer minderim yor rabıta tahta üstünde mekik çektim ama sırtım acıdı tahtadan o yüzden neyapacağımı sapıttım... Bi de akşam mekik çekicem bakalım:) koşu parkı falan olsa bu memlekette ne güzel olurdu kaldırımlar bile düzgün değil ki....

Bu plates nasıl bir şey plates topum yok beim.... İşe yarıyor mu...

Pilates harika bisey kesinlikle tavsiye ederim you tubeda videolar mevcut illa pilates topu gerekmiyor sadece minder hareketleride yeter. You tubeda bulabilirsin videolar ingilizce ama inhilizce bilmesende onun yaptiklarini yapicaksin zaten. 1 ay duzenli pilates yap inanamazsin sonuca.

Tahta uzerinde hareket yapma en azindan hali uzerine carsaf falan serip yap seccade filanda olur

Tahta uzerinde hareket yapma en azindan hali uzerine carsaf falan serip yap seccade filanda olur

Ya kilim var zaten yer de de olmuyor şu mavi süngerler varya hep olur spor salonlarında ondan olsa sırtım acımayacak.. Video bakarsam kotam biter canım ya.. Internet paketi yetmiyor bana video bakıncada hemen bitiyor ama resimli falan bulursam yapayayım inşaallah:):):)

Kızlar oruçlumuz varsa şimdiden çok özür diliyorum... Sabah sporumdan sonra sekiz buçukta kâh yaptım.. 2şekersiz çay yarım domates yarım salatalık bir avuçtan az ceviz iki haşlanmış yumurta ve iki parmak boğumu uzunluğunda peynir yedim... Saat birbuçukta bir bardak süt yarım paket Burak büskivi yedim.. Akşamda iftara davetlimiz döner varmış inşaallah etmeksizin yiyeceğim onuda :)) menü kötü deği mi kâh. Çok doyurucu oluyor erken yiyorum onu da ama içim tam rahat değil bir şeylerde...

Beni de alın aranızaaaaaa :) ben son 4 ayda spor yaparak biraz kilo verdim, boyum 1,73 ve spora başladığımda kilom 67 idi.. Şu an kilom 62... Spor yaptıkça 62'ye indim ama bu kiloda takıldım kaldım aslında çok birşey değil 59 olmak istiyorum ben ama gerçekten durdu kaldı... Son iki haftadır tatil sebebiyle spora gidemedim, bu hafta da sanırım bayram sebebiyle gidemeyeceğim ve çok uzun bir ara vermiş olduğum için canım çok sıkılıyor. Ama hafta sonuna doğru geri dönerim diye düşünüyorum... Yalnız anlaşılan o ki sadece spor yaparak da olmuyor,öspor sırasında çok ciddi şekilde diet yapmadım, sadece ekmeği olabildiğince azalttım.. Esmer ekmeğe döndüm ve elimden geldikçe sadece sabah 1 dilim dışında ekmeğe çok bulaşmamaya çalışıyorum... Şeker zaten kullanmıyorum. Arada tatlı krizim çok oluyor, özellikle yaz aylarında dondurmaya hayır diyemiyorum. Ama geçen gün bir makale okudum, günde 1 top meyveli dondurmanın çok zararı yokmuş
Birde sabahları Nesfit ile kahvaltı gerçekten çok iyi oluyor, ben birde içine yulaf ilave ediyorum böylece yulaf sayseinde uzun süre acıkmıyorum...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu plates nasıl bir şey plates topum yok beim.... İşe yarıyor mu...

Pilates çok yararlı, ben salonda ilk programımı bitirdikten sonra ikinci program yazılırken hocanın tavsiyesi ile başladım. Güç arttırıyor... Yalnız tv'den veya dvd'den izleyerek pek yapılabilecek birşey değil gibi geliyor bana, çünkü dikkat edilmesi gereken noktalar var. Bir süre yaptıkça postür'ünü düzene sokuyor, duruşun düzeliyor...

Bu arada, spora fena halde daldığım için salona gidemediğim zaman yaptığım şeyi sizinle paylaşayım :) iphone kullananlar için Appstore'da "karın kası" ve "kalça" isimli iki application var, çok başarılı... Ücretsiz sürümü indirdim ben, hareketlere başlamadan önce reklam giriyor ama sıkıntı değil... İzleyerek hareketlere eşlik ediyorsunuz, özellikle "kalça" hareketlerini deneyin, ertesi gün kalçanızda hiç hareket etmeyen noktaların nasıl sızladığını görünce şaşıracaksınız :)

Son düzenleme:
Takılınca şok bir şeyler yapmalısın bence ben öyle yapmayı düşünüyorum yeni kilo vermeye başladığım için şuran yemeğimi azaltıyorum spor yapıyorum ama elbet bi ara kilo vermem duracak o zamanda şok bir şeyler deneceğim :)

Ben işte onun gibi karın kası hareketi yapıyorum... Şuran varya ağrıdan çatlıcam kalkarken falan çok acıyor göbeğim:)

Spor salonuna gitmeyi çok isterim de... Olmaz ya neyse.. Tek başıma uğraşıyorum işte:)

Merhaba canlarımmm dün akşam hiç giremedim dışardaydim dün 3 litreye yakın su içtim
sabah form kraker yedim işte olduğum için
öğlen yarim porsiyon tuzsuz yağsız sadece limonlu salata yedim
Akşam çok az yağlı 3 kaşık sayılabilcek patates püresi yedim 3 kaşıkta makarna yedim babam kendini mi öldürceksin diyince yemek zorunda kaldım yemekten 2-3 saat sonra da 3 dilim şeftali bide 1 dilim kavun yedim
Bugün oruçluyum
Sahurda 1 dilim ekmek
Zeytin salatalık peynir filan yedim de onları pek anlamadım yarı uykulu
Ben spor yapamıyorum yaaa

Nasıl tok durdun oncacık şeyleeee

Şuan karnım açlıktan kazınıyor oruçtan olsa gerek. Ama dün hiç acıkma olmadı iyi gidiyorda sadece spor yapamıyorum bunu dert ettim

Eve gelip giderken yürüyebilirsiniz.. Evde mekik çekebilirsiniz:) mekik faydalı bence yan taraflarım okadar çok acıyorkii:)) ben de şimdi bayrama gidicem diye dört gün yürüyüş yapamayacağım.. Tabii kvalidenin evinden çıkamazsam:)) ama mekiği bırakmayı düşünmüyorum:) sen evde ip atla:) belini falan çevir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…