68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Kizlar ben bunu yapmaya basladimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama canım daha önce spor yapmayanlar için 50 başlangıç çok zor olmaz mı ki :/

Kizlar sporda amac surekliliktir yani 50 tane yapip 100 tane yapip 3 gun ara vereceginize 20 tane yapin ama hergun yapin :)) bu arada bayraminizi kutlarim hepinizin bakalim en az baklavayla kim bitiricek bayrami unutmayin kizlar 3 baklava 500 kalori yani korkunc bisi baklava insallah baklava tuzağına dusmeyiz :) bu tuzaktan kurtulmanin tek yolu var tesekkur ederim deyip gericevircez opuyorum sizi.

Ama canım daha önce spor yapmayanlar için 50 başlangıç çok zor olmaz mı ki :/

Haklı olabilirsin tabi,coğu kisi yuruyus,pilates yapiyo gordugum kadariyla,yani bu da yapilabilir gibi geldi. (Gerci ben de zorlandim ama )

Son düzenleme:
Ben zaten tatli yemiyorum oyle bi derdim de olmuyo cok sukur,ama o bayram cikolatalari cok zorliycak :/

Selam kızlar
2gündür pasta börek fena gitti bende :)
Nişanlım yanımda... kaç zamandır gelmemişti... gez dolaş takat kalmıo :)
Yarın fırsat bulur girermiyim bilemiyorum.

Herkese cok mutlu huzurlu bayramlar...
Nice up uzun saglıklı huzurlu bayramlara kızlar

Tesekkurleeer :)
Sahur:Tavuk,3 kofte,1 dilim ekmek,1 yumurta,2 fincan çay,salatalik
Iftar:1 zeytinyagli dolma,1 tabak yesil mercimek,10 kucuk kofte(6 tane normal kofte yapar heralde),1 kase yogurt
Spor:100 mekik 55 squat,10-15 dk egzersiz

Haklı olabilirsin tabi,coğu kisi yuruyus,pilates yapiyo gordugum kadariyla,yani bu da yapilabilir gibi geldi. (Gerci ben de zorlandim ama )

bakalım bayramda gezmelerden fırsat bulursam 20 den başlayıp 10 ar 10ar arttirarak yapicam plates e filan gitmiyorum benn

Allahim hikmeti heralde iftar için sarma yaptım ama oruçlu olunca tadına bakacak kimse yoktu tek başıma yaptığım ilk sarmalar telef oldu anlicaniz karnımi salatayla ve bi parça tavuk etiyle doyordum şanssızlik desem başka bişey mi bilemedim suyu cok içtim hala daha devam ediyorum

bakalım bayramda gezmelerden fırsat bulursam 20 den başlayıp 10 ar 10ar arttirarak yapicam plates e filan gitmiyorum benn

Ben de gitmiyorum zaten,pilates yapmiyorum da evde yapiyorum oyle spor bu arada direk 50 den basla demiyorum zaten ben sadece plan olarak gosterdim tabi ki 20den baslayip arttirabilirsin nolucakki

Iste bizim evde babaannem yapiyo sarmalari kizartmalari falan. Bugun de evde patates kizartmasi ve sarma vardi,patates salatasi falan da vardi.. ben tabi 1 tane sarma yedim,patatese dokunmadim,dusun halimi

Gunaydin millet hayirli bayramlar hepinize,tarti 64.6 yi gosterdii (65.2_65.4 falandim) yani gitti 600-700 graam

Hayırlı bayramlar :)
Evde tartı yok dışarda kilo yağ ölçümü yapan yerlerden tartiliyorum malum bayram açmalar heralde bugün

Günaydın kizlar ben odem var sanirim 72 kg bugun

Kızlar tutun kendiniziiii:):):) ben dün gece dondurma yedim yaaa...:) ama olsun sonra cok mekik çektim 2saat sonrasında uyudum:) eritmiştim herhalde :)ekmek hiç yemedim:)ama pide yedim 1tane:) neyse bak daha çok tutmam lazım kayınvalıdemdeyim ben:)yürüyüş olmuyor.. Bide mekik çekerken artık göbeğim acımıyor..başka hareket var mı önerebileceğiniz :) bugün kilo Bildirimi yapamıyorum malesef tartı yok.. Dışarıdada kıyafetlerle tartışmak istemiyorum fazla çıkar moralim bozulur :):):

Gunaydin millet hayirli bayramlar hepinize,tarti 64.6 yi gosterdii (65.2_65.4 falandim) yani gitti 600-700 graam

1haftalık değil mi bu:) iyimiş bence:) bende haftada 800gram verdiğimde kurbanda hedef kiloma ulaşıyorum... Bide ben sakız çok çiğniyorum kızlar hemen açıklıyor karnım o zaman ama 5saat arayla yemek yiyorum:)inş. Bayramda değişmez bu:) kaç Lt su içiyorsunuz... Benim 3buçuğu buluyor...

Ben de surekli sakiz cigniyodum,tatlandiricili olanlardan,yarim saatte-1 saatte bir degistiriyodum sakizi,ama karnim cabuk acikiyodu,biraktim o yuzden. 2 litreden fazladir ictigim su

Kızlar ben kilomu akşam yazabileceğim. Şimdi tartı yok babannemlerdeyim :) Baklava yemiyorum bildireyim şimdiden.
Hepimize mutlu bayramlar :) Sevgiler

Bende şekersiz çilek aromalı sakıza başladım:) çagla tavsiye ederim. Ama tüm sakızlar gibi bu da acıktırıyor.

Bendede sakız iyi ya... Acıktırıyor ama eritiyor midende ki leri:) ben yedim baklava... 2dilim falan ooooff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…