Merhaba canlarımmm dün akşam hiç giremedim dışardaydim dün 3 litreye yakın su içtim
sabah form kraker yedim işte olduğum için
öğlen yarim porsiyon tuzsuz yağsız sadece limonlu salata yedim
Akşam çok az yağlı 3 kaşık sayılabilcek patates püresi yedim 3 kaşıkta makarna yedimbabam kendini mi öldürceksin diyince yemek zorunda kaldım yemekten 2-3 saat sonra da 3 dilim şeftali bide 1 dilim kavun yedim
Bugün oruçluyum
Sahurda 1 dilim ekmek
Zeytin salatalık peynir filan yedim de onları pek anlamadım yarı uykulu
Ben spor yapamıyorum yaaa
Eve gelip giderken yürüyebilirsiniz.. Evde mekik çekebilirsiniz:) mekik faydalı bence yan taraflarım okadar çok acıyorkii:)) ben de şimdi bayrama gidicem diye dört gün yürüyüş yapamayacağım.. Tabii kvalidenin evinden çıkamazsam:)) ama mekiği bırakmayı düşünmüyorum:) sen evde ip atla:) belini falan çevir :)
Eve gelip giderken yürüyebilirsiniz.. Evde mekik çekebilirsiniz:) mekik faydalı bence yan taraflarım okadar çok acıyorkii:)) ben de şimdi bayrama gidicem diye dört gün yürüyüş yapamayacağım.. Tabii kvalidenin evinden çıkamazsam:)) ama mekiği bırakmayı düşünmüyorum:) sen evde ip atla:) belini falan çevir :)
Sanırım spor yapamamak hepimizin ortak sorunu şu ara ama bayramdan sonra düzenleriz kızlar beraberce. mervecim ben menünü beğendim. makarnayı bence dert etme. 3 kaşık makarna hem çok değil hem de ekmek yemediğinden zararı olmaz. tahıl grubundan bir şey yemişsin işte.
Yürüyüşe de çıkmayı düşünüyorum namaza kalkınca yatmam geri onlar kâh hazırlayana kadar gider dönerim veya akşam çıkarım ama köye gidince zor olur çok laf derler... Ama mekik çekerim ya gece yatarken :) kilo vermek istediğimi kimseye söylemiyorum ya söyleyince iyi olmuyo sanki...Bence de mekik çok faydalı ben 50 den fazla çekemiyorum ama kısa sürede toparlıyor vücudu. Bayram zorlu bir sınav hepimiz için hem çok dikkatli beslenmemiz lazım tatlılardan böreklerden kaçmamız gerek. Hem de spor yapamıycaz.Ne olcak bakalım.Kayınvaliden de de mekik çekersen bravo sana
Geçen sene her gece 100 mekik çeker öyle uyurdum bu sene çok tembellestim çooooktekrar başlamam lazım. Sen mekik çekiyorsum değil mi? Günde kaç tane çekiyorsun?
100maşallah ben daha dün başladım günde toplam 70falan oluyordum saymıyorum ama ara ara çekiyorum sabah 30öğle 10ikinde 20 vs gibi canım sıkıldıkta yatıyorum yere.. Tek mekik deği ama şu ayakları yatay şekilde kollar ensede yavaş yavaş kaldırıp indiriyorum mekikten daha zor geliyor:)
Hayırlı iftarlar kızlar... Biz iftara davetlimiz inşaallah çok yememmmm...
Bence de mekik çok faydalı ben 50 den fazla çekemiyorum ama kısa sürede toparlıyor vücudu. Bayram zorlu bir sınav hepimiz için hem çok dikkatli beslenmemiz lazım tatlılardan böreklerden kaçmamız gerek. Hem de spor yapamıycaz.Ne olcak bakalım.Kayınvaliden de de mekik çekersen bravo sana
Geçen sene her gece 100 mekik çeker öyle uyurdum bu sene çok tembellestim çooooktekrar başlamam lazım. Sen mekik çekiyorsum değil mi? Günde kaç tane çekiyorsun?
:):) döneri fazla kaçımın olabildim ama ekmesin lavaşsız yedim bide karpuz yedim :) amaaaa sonra yürüdüüüümm tee bakkala gittim sakız aldım:) hesaplama yaptım canım kurban Bayramı'na 10vererek girmek istiyorum 7de olur... Bu yüzden hergün 150gram vermem lazım:)Sağol canım :) azzz yeeeee dikkat ettt :) afiyet olsun sanada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:):) döneri fazla kaçımın olabildim ama ekmesin lavaşsız yedim bide karpuz yedim :) amaaaa sonra yürüdüüüümm tee bakkala gittim sakız aldım:) hesaplama yaptım canım kurban Bayramı'na 10vererek girmek istiyorum 7de olur... Bu yüzden hergün 150gram vermem lazım:)
Evet hiç ekmek yemiyorum bi sahurda yedim yani kahvaltılik diye ama bu akşam sahur için tam tahlili ekmek alcam bence p.tesiden itibaren belli sayıda belli hareketler yapabiliriz
Sana dedim ama ben kaçırdım şimdi yürüneye gidiyorum
:):) döneri fazla kaçımın olabildim ama ekmesin lavaşsız yedim bide karpuz yedim :) amaaaa sonra yürüdüüüümm tee bakkala gittim sakız aldım:) hesaplama yaptım canım kurban Bayramı'na 10vererek girmek istiyorum 7de olur... Bu yüzden hergün 150gram vermem lazım:)
Beni de alın aranızaaaaaa :) ben son 4 ayda spor yaparak biraz kilo verdim, boyum 1,73 ve spora başladığımda kilom 67 idi.. Şu an kilom 62... Spor yaptıkça 62'ye indim ama bu kiloda takıldım kaldımaslında çok birşey değil 59 olmak istiyorum ben ama gerçekten durdu kaldı... Son iki haftadır tatil sebebiyle spora gidemedim, bu hafta da sanırım bayram sebebiyle gidemeyeceğim ve çok uzun bir ara vermiş olduğum için canım çok sıkılıyor. Ama hafta sonuna doğru geri dönerim diye düşünüyorum... Yalnız anlaşılan o ki sadece spor yaparak da olmuyor,öspor sırasında çok ciddi şekilde diet yapmadım, sadece ekmeği olabildiğince azalttım.. Esmer ekmeğe döndüm ve elimden geldikçe sadece sabah 1 dilim dışında ekmeğe çok bulaşmamaya çalışıyorum... Şeker zaten kullanmıyorum. Arada tatlı krizim çok oluyor, özellikle yaz aylarında dondurmaya hayır diyemiyorum. Ama geçen gün bir makale okudum, günde 1 top meyveli dondurmanın çok zararı yokmuş
Birde sabahları Nesfit ile kahvaltı gerçekten çok iyi oluyor, ben birde içine yulaf ilave ediyorum böylece yulaf sayseinde uzun süre acıkmıyorum...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba bende 175 boyundayim 71 kiloyum bende size katilmak istiyorum 10 kilo vermek istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.