68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Sanırım spor yapamamak hepimizin ortak sorunu şu ara ama bayramdan sonra düzenleriz kızlar beraberce. mervecim ben menünü beğendim. makarnayı bence dert etme. 3 kaşık makarna hem çok değil hem de ekmek yemediğinden zararı olmaz. tahıl grubundan bir şey yemişsin işte.

Bence de mekik çok faydalı ben 50 den fazla çekemiyorum ama kısa sürede toparlıyor vücudu. Bayram zorlu bir sınav hepimiz için hem çok dikkatli beslenmemiz lazım tatlılardan böreklerden kaçmamız gerek. Hem de spor yapamıycaz.Ne olcak bakalım.Kayınvaliden de de mekik çekersen bravo sana

Kızlar ben dünkü menümü paylaşamadım sizlerle , şimdi yazayım

Sabah 1 bardak süt ve 5 yk müsli ile kahvaltı
Öğlen 1 porsiyon sebzeli et sote 1 sb ayran
Akşam mercimek çorba ,bol malzemos bir yeşil salata
Yemekten sonra 1 top kakolu dondurma
Tabi ki Türk kahvesi

Geçen sene her gece 100 mekik çeker öyle uyurdum bu sene çok tembellestim çooook tekrar başlamam lazım. Sen mekik çekiyorsum değil mi? Günde kaç tane çekiyorsun?

Evet hiç ekmek yemiyorum bi sahurda yedim yani kahvaltılik diye ama bu akşam sahur için tam tahlili ekmek alcam bence p.tesiden itibaren belli sayıda belli hareketler yapabiliriz

Yürüyüşe de çıkmayı düşünüyorum namaza kalkınca yatmam geri onlar kâh hazırlayana kadar gider dönerim veya akşam çıkarım ama köye gidince zor olur çok laf derler... Ama mekik çekerim ya gece yatarken :) kilo vermek istediğimi kimseye söylemiyorum ya söyleyince iyi olmuyo sanki...

Geçen sene her gece 100 mekik çeker öyle uyurdum bu sene çok tembellestim çooook tekrar başlamam lazım. Sen mekik çekiyorsum değil mi? Günde kaç tane çekiyorsun?

100maşallah ben daha dün başladım günde toplam 70falan oluyordum saymıyorum ama ara ara çekiyorum sabah 30öğle 10ikinde 20 vs gibi canım sıkıldıkta yatıyorum yere.. Tek mekik deği ama şu ayakları yatay şekilde kollar ensede yavaş yavaş kaldırıp indiriyorum mekikten daha zor geliyor:)

Hayırlı iftarlar kızlar... Biz iftara davetlimiz inşaallah çok yememmmm...

Sağol canım :) azzz yeeeee dikkat ettt :) afiyet olsun sanada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım :) azzz yeeeee dikkat ettt :) afiyet olsun sanada

:):) döneri fazla kaçımın olabildim ama ekmesin lavaşsız yedim bide karpuz yedim :) amaaaa sonra yürüdüüüümm tee bakkala gittim sakız aldım:) hesaplama yaptım canım kurban Bayramı'na 10vererek girmek istiyorum 7de olur... Bu yüzden hergün 150gram vermem lazım:)

Sana dedim ama ben kaçırdım şimdi yürüneye gidiyorum

Sahur:Tavuk,salatalik,1 yumurta,1 dilim ekmek,1 kase yogurt,1fincan cay ve 1 fincan sut
Iftar:11 tane kucuk kofte (yaklasik 6 tane falan ediyo),1 kase yogurt,1 tabak dolma ici(fazla yagliydi dusununce midem bulaniyo ama tadi cok guzeldi napiyim :'( )
Spor:100 mekik,50 squat,1 saat bisiklet,10dk da bi hareket yaptim yere yatip, bu kadaar :)

Evet hiç ekmek yemiyorum bi sahurda yedim yani kahvaltılik diye ama bu akşam sahur için tam tahlili ekmek alcam bence p.tesiden itibaren belli sayıda belli hareketler yapabiliriz

Evet bence de belli sayıda hareket yapabiliriz ben yüksek ihtimal yürüyüşe de başlayacağım günde 7-8 km yürürüm artık

Sana dedim ama ben kaçırdım şimdi yürüneye gidiyorum

Ne güzel fazla kaçıran yürüyüşe gidiyor

Hemen cumartesi menümü paylaşayım bende ,

Sabah yarım simit (susamsız simit),şekersiz çay, 1 domates
Öğlen 1 muz 1 sb süt 10 fındık
Ara Az şekerli Türk kahvesi, 1 kare bitter çikolata
Akşam 1 tabak yaz türlüsü,3 yk pirinç pilavı, 1 sb ayran

Su, 2 lt Spor Günlük hareketler 2.5 km kadar yürüyüş

İki gündür geç giriyorum biraz yoğunum.Yazdıklarınızı okumaya çalıştım, son sayfalara göz attım. Kaçırdığım bir şey olmamıştır umarım
Önemli not tartı günü geliyooooooooooooooooooooooooorrrr

serahh verecek fazla bir kilon yok dediğin gibi ama motive olacaksan aramıza katılabilirsin. verecek kilon az olduğundan o 3 kilo baya direnecektir sana.Bu nedenle hem diyete uygun beslenmen hem de diyet yapman gerekecek bence. Günlük paylaşımlarda bulunabilirsin, spor konusunda birbirimizi motive edebiliriz, pazartesileri de kilo bildirimi yapıyoruz. Şimdiden kolay gelsin.

Merhaba bende 175 boyundayim 71 kiloyum bende size katilmak istiyorum 10 kilo vermek istiyorum

Merhaba adın ne? skyler mı diyelim sana? Bize katılabilirsin.İlk sayfadaki notları okumuşsundur onlar önemli. Sanırım egzersiz konusunda bilgilisin arkadaşlarla da paylaşmışsın bunları :80::81::81:. Aramıza hoşgeldin.

Son düzenleme:
Aranızda yüzen var mı pekii??

Yeni gelenler hoşgeldiniz:) kuzum ben yüzme yapmıyorum tatile çıktık:) yarın kilo bildirimi yapamayacağım en son baktığımda 69.8 di... Inşallah bayram dönüşü artmaz

Merhabalar hosbulduk adim skyler kullanabiliriz eskiden voleybol oynardim 3 ay pilates yaptim spor salonuna aliskin biriyim ama dersler agirlasinca tasininca salona gidemedim spor konusunda yardimci olurum kurallari okudum yarin bakalim kilo mu paylasicam zannedersem gunluk ne yedigimizide paylasiyoruz dun ben dışarı ciktim karisik izgara soyledim ama yarısını yiyip kalani eve paket getirdim yani hem israf olmadi hem diyeti bozmadim kunefede vardi menude onuda eve getirdim.bakalim artik ramazan bitiyo agustos tam bir spor ayi olcak :) sevgiler

Ben napicam bilmiyorum,son senem, agustosun yarisinda dersanem basliyo,üniversite sınavına giriceeeem ( nasil spor yapicam cok merak ediyorumm

Kizlar ben bunu yapmaya basladimm

Eklentiler

• $1406456204334.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 62
Bayram dolayısıyla yediğiniz (ben tatlı yemem) tatlılara dikkat edelim sevgili diyet arkadaşlarım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…