68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Merhaba:))ben de katılabilir miyim?? Benimde günlük topiğim var ama kimse gelmeyince ben arayayım dedim:)) ben 170boyunda 70kiloyum benimle aynı ölçüde olanlar 10kilo 15kilo vermeye çalışıyormuş... Çok değil mi?? Ben 7kilo gitse yeter diyordum..şu an kafam çok karıştı iyice tombiş gördüm kendimi....

Bilemiyorum ki. Benim de boyum 173 68den 58 e inmek istiyorum. Aslında daha önce o kilodayken annem falan çok zayıfım diye beğenmiyordu. Fakat ben de kendimi öyle seviyorum. YAni demek istediğim herkesin kendi zevki. Sen 7 kilo verdiğinde yeterli olacağını düşünüyorsan hedefinde 63 yazalım.

Bilemiyorum ki. Benim de boyum 173 68den 58 e inmek istiyorum. Aslında daha önce o kilodayken annem falan çok zayıfım diye beğenmiyordu. Fakat ben de kendimi öyle seviyorum. YAni demek istediğim herkesin kendi zevki. Sen 7 kilo verdiğinde yeterli olacağını düşünüyorsan hedefinde 63 yazalım.

Evet haklısın:)) tamam bana 7kilo yazalım o zaman:))... Peki neler yapmam lazım?? Topiğe ne zaman ne yaptığımı vs yazacak mıyım ??

beni de alıııın 73 kg yim.... arda bi 70 olup gene çıkıyorum kısır döngüye girdim ........

Evet haklısın:)) tamam bana 7kilo yazalım o zaman:))... Peki neler yapmam lazım?? Topiğe ne zaman ne yaptığımı vs yazacak mıyım ??

İşte günlük ne yediysen ne kadar su içtiysen onu, egzersiz yaptıysan bunları hep yazıyorsun.Pazartesileri de tartılıp zayıflamış mıyız görücez. YAni pazartesi tartı günü.

Sahur:Tavuk,1 tabak barbunya,1 yumurta,salatalik,1kase yogurtlu kabak
Iftar:1 buyuk tabak taze fasulye,biraz erişte,1 kutu activia

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam teşekkürler:):) bugünleri özel günüm oruç tutamıyorum... Yarından itibaren 3öğün ne yediğimi yazarım:) bu gün 2.5lt kadar su içtim 30mekik çektim sabah 45yürüyüş yaptım:) bulgur fasulye yedim sadece:)

Bugun dogum gunumdu,yani 25i daha dogrusu,pasta aldirmadim tatli yemedigim icin tebrik edin benii :KK70: onun yerine 30 ds yaptim,30 dk eliptik bisikletle calistim ve 60 mekik cektimm :)

Merhaba bende 175 boyundayim 71 kiloyum bende size katilmak istiyorum 10 kilo vermek istiyorum

Ya kizlar ben bacaktan vermeye calisiyorum ciddi anlamda ust bacakta resmen bir parca yağ var boyle :S hani sallanan bacaklar vardir ya boyle (boyle igrenc anlattim,abarttigim kadar degil heralde ama ne biliyim uf :/ ) bunu cozmem lazim yardim ediinn :KK43:

Ya kizlar ben bacaktan vermeye calisiyorum ciddi anlamda ust bacakta resmen bir parca yağ var boyle :S hani sallanan bacaklar vardir ya boyle (boyle igrenc anlattim,abarttigim kadar degil heralde ama ne biliyim uf :/ ) bunu cozmem lazim yardim ediinn :KK43:

Aynı sorun bende de var. Alt bacağım da üst bacağım da çok kalın

Kızlar bizim ilk sayfadaki listede 11 kişi olduk ama aktif olarak yazan 5-6 kişiyiz. Geçen hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlardan bu hafta da katılım olmazsa onları listeden çıkarıyım mı? Ne dersiniz?

zeyno haric digerlerini cıkaralım yarın yada salı gününe kadar izin verelim:KK34:

günaydın

26 temmuz

sabah-yarım kızartma dürümü:KK53:

kücük 2-3tane fındıklı lokum yedim. dayanamadım.:KK22:

öğlen- o dürümün yarısını yedim:KK52:

limonata içtim(dışardaydım)

gün boyu
2-3 kupa şekersiz cay içtim

akşam-1 kase corba:KK24:
1tane kıymalı kırmızı biber.

1 kupa cay- 2-3 tane kurupasta:KK25:
1kupa 5i bi arada

1tane vişneli soda:KK37:
3lt su

Son düzenleme:
yeni gelenler hoşgeldi...

benim şuan en cok gözüme batan kollarım ve yanlarım:KK22:
basenim falan yok şükür.
sporla toparlıcam inşallah:KK51:

Hoş bulduk:):) günaydın:) sabah yürüyüşümü yaptım kızlar 30da mekik çektim ama yetersiz gibi hissediyorum daha çok şey yapmam lazım.....

X