Merhaba:))ben de katılabilir miyim?? Benimde günlük topiğim var ama kimse gelmeyince ben arayayım dedim:)) ben 170boyunda 70kiloyum benimle aynı ölçüde olanlar 10kilo 15kilo vermeye çalışıyormuş... Çok değil mi?? Ben 7kilo gitse yeter diyordum..şu an kafam çok karıştı iyice tombiş gördüm kendimi....
Bilemiyorum ki. Benim de boyum 173 68den 58 e inmek istiyorum. Aslında daha önce o kilodayken annem falan çok zayıfım diye beğenmiyordu. Fakat ben de kendimi öyle seviyorum. YAni demek istediğim herkesin kendi zevki. Sen 7 kilo verdiğinde yeterli olacağını düşünüyorsan hedefinde 63 yazalım.
Eki Görüntüle 1201537
Fast Food Yok.
Cips yok.
Çikolata Yok.
Şeker Yok.
Bisküvi/Kurabiye Yok.
Kek/Donut/Muffin Yok.
Hamur işi Yok.
Evet haklısın:)) tamam bana 7kilo yazalım o zaman:))... Peki neler yapmam lazım?? Topiğe ne zaman ne yaptığımı vs yazacak mıyım ??
ölmeyelim :) ben sırf bunlarla yaşıyorum yahu
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Akşam:
1 porsiyon domatesli makarna
2 Kase cacık
1 Saat de pilates
Menün güzelbir saat pilatesi ise ayakta alkışlıyorum
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Akşam:
1 porsiyon domatesli makarna
2 Kase cacık
1 Saat de pilates
Ya kizlar ben bacaktan vermeye calisiyorum ciddi anlamda ust bacakta resmen bir parca yağ var boyle :S hani sallanan bacaklar vardir ya boyle (boyle igrenc anlattim,abarttigim kadar degil heralde ama ne biliyim uf :/ ) bunu cozmem lazim yardim ediinn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bizim ilk sayfadaki listede 11 kişi olduk ama aktif olarak yazan 5-6 kişiyiz. Geçen hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlardan bu hafta da katılım olmazsa onları listeden çıkarıyım mı? Ne dersiniz?