sadeyi pek icemiyorum...
ama meyveliyi cok seviyorum.
ondan bi sorayım dedim.
Handeciüim menüler iyide kremslı kahve olmadı ya kremasız ve süt ile yapalım süt tozu ilede değil okey canım
Bi sey sorucam kimler kac kilo verdi,ben baktim da goremedim yani pazartesi mi yazicaz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada katiliyorum,gec oldu biraz ama aksam yemekten sonra meyve yemek var bizim aliskanliklarimizda ama cok yanlis aksam yemeginden sonra bence hicbi sey yenmemeli,yeniyosa da yogurt falan,sabah yeme dedim cunku gecen sene cok arastirdim bunlari ama kafaniza gore takilin nasil zayiflayabiliyosaniz oyle yapinn
Benide alin aranizaaa suan bende 68 hedef 55Merhaba arkadaşlar. Ben 173 boyundayim. 10 kilo vermek istiyorum karin ve basen bölgde biraz fazlaligim var. Daha önce de diyet günlüğü açtım ama düzenli olarak yazamadım. Bu kış zayiflama grubuna girdim ama geçen ay yurtdışına çıkmam gerekince o da yarım kaldı. Diyetim ilk hafta 1200 kalori civarinda olacak sonra ramazan başladiğından tekrar güncelleyeceğim ama iftarda abartmamayı planlıyorum.
Spor yapmak benim için zaten en büyük hobi koşu yürüyüş yüzme çok severim. Ilk hafta bolca yuzucem.Diger haftalarda iftardan sonra 7-8km yuruyus planliyorum.
Benimle birlikte diyetini devam ettirip motive olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim. Diyeti arkadaşla yapinca daha başarılı oluyorum sanırım :))
Ben 10 kilo verene kadar buralardayım. Okuyan yorum yazan herkese sevgiler :)
Üye Adı / Kilo / Hedef Kilo/
hnd_ 68 / 58
KarKralicesi 67 / 59
askzor 68 / 58
duygunesil 67 / 55
mutlukız 67 / 55
kbr0804 65.4 / 55
hd_ 66 / 55
poine0 72.5/64
papatyazeyno 100.8/65
cagla97 65/ 58
pembebirbalon 56/51
parksungrin 56/49
Yeni arkadaşları ekledim listeye.Hepimize az kalorili bol sulu ve sporlu sağlıklı diyetler.
Not:Kilo bildirim günü pazartesi
Benide alin aranizaaa suan bende 68 hedef 55
cagla biz daha 1 kez tartıldık henüz başlayalı çok olmadı yani. geçen pazartesi ilkti bu pazartesi iki olcak
İlk hafta bildirim yapanların listesi buydu
Üye Adı / Kilo/İlk Tartı Günü Kilosu
hnd_ 68.6/ 68.1/ -0.5
KarKralicesi 67 / 66/-1
askzor 68 /
duygunesil 67 / 66.8/-0.2
mutlukız 67 / 66/-1
kbr0804 65.4 /
hd_ 66 /
poine0 72.5/
papatyazeyno 100.8/99.3/ -1.5
1FONT=Comic Sans MS]Merhaba SEHER sizi de listeye ekliyorum. Sanırım okumuşsundur ama ben yine belirteyim pazartesi tartı günümüz , günlük ne yediysek onu , içtiğimiz suyu , yapmışsak sporumuzu paylaşıyoruz. Diyet arkadaşlarımıza da destek oluyoruz.
Diyete yeni mi başlıyosun? Nasıl bir diyet yapacaksın? Bilgilendir bizi[/FONT]
Ahahahakusura bakmayin ya ben bilmiyodum yeni basladiginizi tamam pazartesi ben de bildiririm insallah vermisimdir yaa
bende istiyorummmbenide yazınn :))
boyum:170
kilom:65
hedef:55
45gndur diyetteym 75 68.1dustm canm
Bir buçuk ayda 7 kilo çok güzel . Tavsiyelerini bekleriz. Nasıl bir metod izledin?