68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

sadeyi pek icemiyorum...
ama meyveliyi cok seviyorum.
ondan bi sorayım dedim.

Kalorisi bir çok içecekten az. Mesela kola meyve suyu falan çok kalorili. Ben çok içecek içmem de illa içeceksem isoğuk çay içiyorum onun da kalorisinispeten az ama neticede hepsi şekerli. İçmesek en iyisi aslında.

Bi sey sorucam kimler kac kilo verdi,ben baktim da goremedim yani pazartesi mi yazicaz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada katiliyorum,gec oldu biraz ama aksam yemekten sonra meyve yemek var bizim aliskanliklarimizda ama cok yanlis aksam yemeginden sonra bence hicbi sey yenmemeli,yeniyosa da yogurt falan,sabah yeme dedim cunku gecen sene cok arastirdim bunlari ama kafaniza gore takilin nasil zayiflayabiliyosaniz oyle yapinn

Bi sey sorucam kimler kac kilo verdi,ben baktim da goremedim yani pazartesi mi yazicaz?

cagla biz daha 1 kez tartıldık henüz başlayalı çok olmadı yani. geçen pazartesi ilkti bu pazartesi iki olcak

İlk hafta bildirim yapanların listesi buydu

Üye Adı / Kilo/İlk Tartı Günü Kilosu
hnd_ 68.6/ 68.1/ -0.5
KarKralicesi 67 / 66/-1
askzor 68 /
duygunesil 67 / 66.8/-0.2
mutlukız 67 / 66/-1
kbr0804 65.4 /
hd_ 66 /
poine0 72.5/
papatyazeyno 100.8/99.3/ -1.5

Son düzenleme:

Haklısın herkes başka şekilde zayıflıyor.Ben mesela ara öğün yapınca zayıflayamıyorum. Spor yapmayınca da pek zayıflayamıyorum gibi hissediyorum. Bana sorsan ben de kahvaltıda dondurma yemek yerine yoğurt yemeyi tercih ederim çünkü glisemik indeksi yüksek besinler yediğimizde daha çok ve çabucak acıkıyoruz. Araştırmışsındır muhakkak çünkü sen de baya kilo vermişsin. Bu arada cevap yazdığın mesajdan alıntı yaparsan daha rahat anlaşılır böyle hatlar karışıyor biraz

Benide alin aranizaaa suan bende 68 hedef 55

Kızlar bizim ilk sayfadaki listede 11 kişi olduk ama aktif olarak yazan 5-6 kişiyiz. Geçen hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlardan bu hafta da katılım olmazsa onları listeden çıkarıyım mı? Ne dersiniz?

Benide alin aranizaaa suan bende 68 hedef 55

Merhaba SEHER sizi de listeye ekliyorum. Sanırım okumuşsundur ama ben yine belirteyim pazartesi tartı günümüz , günlük ne yediysek onu , içtiğimiz suyu , yapmışsak sporumuzu paylaşıyoruz. Diyet arkadaşlarımıza da destek oluyoruz.
Diyete yeni mi başlıyosun? Nasıl bir diyet yapacaksın? Bilgilendir bizi

Fast Food Yok.
Cips yok.
Çikolata Yok.
Şeker Yok.
Bisküvi/Kurabiye Yok.
Kek/Donut/Muffin Yok.
Hamur işi Yok.

bende istiyorummm benide yazınn :))

boyum:170
kilom:65
hedef:55

Son düzenleme:

Ahahaha kusura bakmayin ya ben bilmiyodum yeni basladiginizi tamam pazartesi ben de bildiririm insallah vermisimdir yaa

45gndur diyetteym 75 68.1dustm canm

Ahahaha kusura bakmayin ya ben bilmiyodum yeni basladiginizi tamam pazartesi ben de bildiririm insallah vermisimdir yaa

Umarım vermişsindir umarım ben de vermişimdir yaaaa iki gün sonra belli olcak zaten

bende istiyorummm benide yazınn :))

boyum:170
kilom:65
hedef:55

Ekliyorum merve geç kalmadın ben çıkmışım bir ara . Belki sehere yazdığım bilgilendirmeyi okumuşsundur ama ben yine belirteyim pazartesi tartı günümüz , günlük ne yediysek onu , içtiğimiz suyu , yapmışsak sporumuzu paylaşıyoruz. Diyet arkadaşlarımıza da destek oluyoruz. Arkadaşların menülerine yorum yapıyoruz, sadece diyette deği zamanla her konu konuşuluyor kaynaşıyoruz zaten Sağlıklı diyetler

Merhaba:))ben de katılabilir miyim?? Benimde günlük topiğim var ama kimse gelmeyince ben arayayım dedim:)) ben 170boyunda 70kiloyum benimle aynı ölçüde olanlar 10kilo 15kilo vermeye çalışıyormuş... Çok değil mi?? Ben 7kilo gitse yeter diyordum..şu an kafam çok karıştı iyice tombiş gördüm kendimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…