68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Sabah:
2 yk dondurma
3 Dilim kavun

Öğlen:
semizotu yemeği
2 yk yoğurt

Ara:
1 Haşlanmış mısır
1 haşlanmış patates
1 avuç beyaz leblebi

Akşam:
2.5 tane köfte
1 Haşlanmış patates
Semizotu yemeği
2 Yk yoğurt

23 temmuz

İftar:
1 tabak yeşil mercimekli pilav
1 patlıcan dolma 1 sarma
1 tabak salata
Yarım kase cacık
Ayran su yeşillik

Ara:
1 armut
1 şeftali
1 dilim kavun
1 bardak urmudut

Sahur :
Yağda yumurta
Yoğurt
2 - 3 karpuz parçaları
Yedillerim 1000 kaloriye yakın oldu gün boyunca çok kötüydüm ayağa kalktıkça gözüm kararıyodu onun için biraz fazla yedim :) malzeretim geçerli sayılırmı :)

Mazerete gerek yok bence. 1000 kaloriden az zararlı zaten

Niye bu kadar az yiyosun ki? Evet 18.00de bitirmen cok iyi ama öğlen nerdeyse hicbi sey yememissin.. Sen bilirsin tabi ama ben bi sebze yemegi oneririm,bagirsaklarini da calistirir.
Bugunku iftar menum:1tabak mantar,1kase haslanmis kabakli yogurt,2 kasik barbunya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Az mı yemişim akşam dürüm yedim.

Dürüm planinda varsa ve bilerek yediysen tamamm

Sabah:
2 yk dondurma
3 Dilim kavun

Öğlen:
semizotu yemeği
2 yk yoğurt

Ara:
1 Haşlanmış mısır
1 haşlanmış patates
1 avuç beyaz leblebi

Akşam:
2.5 tane köfte
1 Haşlanmış patates
Semizotu yemeği
2 Yk yoğurt

Bence sabah tatli ve meyveyle gune baslama,cogu kisi de onermez zaten. Bi de arada misir ve patates yemissin ikisi de nisasta deposu birinden birini yesen daha iyi olurdu diye dusunuyorumm.. :)

23 temmuz

İftar:
1 tabak yeşil mercimekli pilav
1 patlıcan dolma 1 sarma
1 tabak salata
Yarım kase cacık
Ayran su yeşillik

Ara:
1 armut
1 şeftali
1 dilim kavun
1 bardak urmudut

Sahur :
Yağda yumurta
Yoğurt
2 - 3 karpuz parçaları
Yedillerim 1000 kaloriye yakın oldu gün boyunca çok kötüydüm ayağa kalktıkça gözüm kararıyodu onun için biraz fazla yedim :) malzeretim geçerli sayılırmı :)

Zeyno bence yediklerin 1000 kalorinin üstündedir. Ama sağlıksız bir şey yok besinlerinde. Gözün kararınca meyve yemende sakınca yok tabi ki:KK34:

Sabah:
2 yk dondurma
3 Dilim kavun

Öğlen:
semizotu yemeği
2 yk yoğurt

Ara:
1 Haşlanmış mısır
1 haşlanmış patates
1 avuç beyaz leblebi

Akşam:
2.5 tane köfte
1 Haşlanmış patates
Semizotu yemeği
2 Yk yoğurt

Mutlukız , ben sadece ara öğününü fazla buldum.3 karbonhidrattan birini tercih ederdim. Sabah meyve yemek bence sağlıklı. Türklerde genelde böyle bir alışkanlık yok meyve akşam yemekten sonra yenirmiş gibi biliyoruz ama meyve için en sağlıklı saatler akşam yemeğinden öncesi. Kahvaltıdaki dondurmayı da anlayamadım ama akşam yemenden iyidir. Ara öğünlerine daha çok dikkat etmelisin :KK34:

iyi geceler rapor vaktiii :KK1:
sahur: 3 kayısı 1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
iftar: 1 tabak kabak yemeği 5 tane bulgurlu sarma çeyrek dilim pide 2 yk yoğurt maden suyu, su ve hareket tamamdıır :KK70:

Merhaba arkadaşlar canım çok sıkılıyor .Çünkü 15 günlüğüne sizlerden ayrılıyorum bayram tatiline gidiyoruz onun için bir müddt aranızda yokum yine de internet buldukca sizlere yazmaya çalışırım offf ya size de iyice alışmıştım . Bırakmak yok bayramdada devam edicem inş kilo veririm eve geldiğimde tartılıp size bildiririm

selam kızlar:KK19:

24temmuz
sabah-3-4tane kepekli yulaf bisküvi
1 kupa şekersiz cay

gün boyu
2-3 kupa şekersiz cay

akşam-1 kase klasik corbam:KK33:
1tane fırında tavuk(sarma diyoruz derisiz)
2-3 tane fırın patates
1 kücük dilim domates

1tane meyveli soda
3lt su

Şimdiden hepinizin bayramı mübarak olsun görüşmek üzere

zeynocum yediklerini buraya yazamasan da bir deftere falan yaz ve diyeti bırakma :) girebildikçe yazarsın zaten. şimdiden iyi bayramlar. görüşmek üzere.:KK16::KK16:

selam kızlar:KK19:

24temmuz
sabah-3-4tane kepekli yulaf bisküvi
1 kupa şekersiz cay

gün boyu
2-3 kupa şekersiz cay

akşam-1 kase klasik corbam:KK33:
1tane fırında tavuk(sarma diyoruz derisiz)
2-3 tane fırın patates
1 kücük dilim domates

1tane meyveli soda
3lt su

Sabahtan akşama nasıl dayandın çayla geçmiş gün :KK9: :18: Ama akşam menün güzelmiş hem sebze hem protein :KK56::KK56::KK56:

Merhaba arkadaşlar canım çok sıkılıyor .Çünkü 15 günlüğüne sizlerden ayrılıyorum bayram tatiline gidiyoruz onun için bir müddt aranızda yokum yine de internet buldukca sizlere yazmaya çalışırım offf ya size de iyice alışmıştım . Bırakmak yok bayramdada devam edicem inş kilo veririm eve geldiğimde tartılıp size bildiririm

Şimdiden hepinizin bayramı mübarak olsun görüşmek üzere

iyi tatiller
iyi bayramalr canım...
yaz bize gittigin yerlerden:KK19:

Sabahtan akşama nasıl dayandın çayla geçmiş gün :KK9: :18: Ama akşam menün güzelmiş hem sebze hem protein :KK56::KK56::KK56:

açlıkta sınırım yokki canım:KK1:
aclıga dayanıyorum hemde cok güzel:21:
susuzluga dayanamam:KK53:
sabah bile uyanır uyanmaz yaklaşık 1 lt su icerim:KK51:

meyveli sodada kalorisi yükske dimi kızlar ya:26:

kalorisi çok yüksek değil yani gazlı içeceklere ve meyve sularına göre düşük. 1 şişesi 70-80 kalori civarı sanırım. Tabi içtiğin markaya göre değişir de.

açlıkta sınırım yokki canım:KK1:
aclıga dayanıyorum hemde cok güzel:21:
susuzluga dayanamam:KK53:
sabah bile uyanır uyanmaz yaklaşık 1 lt su icerim:KK51:

o sabah uyanır uyanmaz su içme alışkanlığı bende de var. su içmezsem uyanamıyorum resmen. açlığa güzel dayanmışsın gerçi ramazandan antremanlıyız :KK9:

kalorisi çok yüksek değil yani gazlı içeceklere ve meyve sularına göre düşük. 1 şişesi 70-80 kalori civarı sanırım. Tabi içtiğin markaya göre değişir de.

sadeyi pek icemiyorum...
ama meyveliyi cok seviyorum.
ondan bi sorayım dedim.

o sabah uyanır uyanmaz su içme alışkanlığı bende de var. su içmezsem uyanamıyorum resmen. açlığa güzel dayanmışsın gerçi ramazandan antremanlıyız :KK9:

aynen valla bende kendime geliyorum
güneşim su resmen benim için:KK1::KK1:
ramazanında etkisi var evet aclıga. ama normaldede böyle zaman zaman yemek yemedigim zamanlarım olur:KK14:

X